Amikor csak kicsit teszel rosszat…

„ A férfiak felfedezték a tüzet, a nők pedig azt, hogy miként játszanak vele. ” – Sarah Jessica Parker

Amikor csak egy kicsit teszel rosszat, és ezt minden nap folytatod mindig energiát adsz az ördögnek. Ha még időben észreveszed, meghallod azt a belső hangot, ami a lelked sóhaja elindulhatsz egy mély tisztításra, és visszatalálhatsz eredeti önmagadhoz. Lehet,hogy nehéz lesz az út, de a fénye már világit!

Egy nagyon dekoratív hölgy keresett fel – sürgősnek mondta, hétvégén fogadtam. Véget ért a szerelem, dúl a háborúság – polgári per lett az anyagiak vonatkozásában. A kis hölgy elengedést akart, de gyorsan. Haraggal a szívében senki sem él nyugodtan. Egy od-és és éterikus szál tisztító harmonizálást kértünk Mihály arkangyaltól – annak rendje és módja szerint – szertartásban őr és arkangyallal.
A tisztító munka után pedig a szívcsakráját harmonizáltam. Mélyen visszamentünk a múltba – miközben fellélegzett oly sokszor! – múltak, a terhek, a gondok – elillantak a félelmek, a harag is tovaosont. Mintha kicseréltek volna pattant fel a kezelőről – s aztán a tükörben nem ismert magára. Ahogy eltűntek a negatív energiák egy tündérarc nézett vissza rája. Ez az eredeti arcot – mondtam, amikor a szíved tiszta, a lelked szabad, a belső ‘arany angyalodat’ láthatod magadban.
Fantasztikus, csodát tettél velem – válaszolta. Sokkal jobban is érzem magam. Aztán hogy így jobban ‘kinyílt’ előkerült a mélye titkolt dolga. Alkoholista lett a sértő párkapcsolatban. Gondoltam – nyomatékosítottam. Éreztem rajtad – és úgy gondolom az ismerőseid is tudják,hiszen látszott rajtad – jegyeztem meg halkan. Szégyellem magam – mondta keseredve. Minden rendben van – válaszoltam nyomban – jó helyen vagy, ezen is segíthetünk, megoldható a feladat. Azonban egyszeri eset nem lesz elég – terápiás változatban javasoltam a leszoktató kúrát neki. Rakodott kis zsírpárna is rajta – a fogyasztó technikát is beszéltük, hogyan alkalmazzuk erre az ezotériát. Elkezdtük tehát a fel, és megszabadulást – s máris szabad szívvel indulhatott el, tovább. Kéthetente visszajár – és igaz szívvel mondom, hogy sokat változott, fejlődött és előnyére átalakult. Hálás vagyok, hogy segíthetek neki!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezotéria iránt érdeklődő Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Személyre szóló tarot – Szerelmi jóslás
Energetikai tisztítások – rontáslevétel
Csakra-aura harmonizálás – rezgésszint emelés
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php