2020 a változás-átalakítás-megújulás éve lesz!

Elérkeztünk az óév búcsúztatóhoz, Szilveszter napjához. Most van  itt van  az ideje annak,  hogy végiggondold és összegezd ezt az évedet. Mit hozott neked, miben voltál sikeres? Mi tettél azért, hogy elérd a terveidet, és ebben kik támogattak téged? Mi az a tanítás ami által sokkal erősebbé váltál? Mi az, amiért a leginkább hálás vagy? És aztán gondold végig, miben újulnál meg a következő évben? Szilveszter éjjelén a Neptunusz a Halak jegyében jár – a zord idő ellenére kellemes hangulatban léphetjük az új év küszöbét.


Használd az eszedet – most sorsbolygónk a szerencsebolygód is lehet!

2020 szellemi síkú év lesz – a négyes szám rezgése alatt áll, szaturnuszi energiákat képviselve. A számmisztika négyese a megpróbáltatásokat, akadályokat, blokkokat jelöli. 22-es év mesterszám,  magas rezgésekkel bír, mint általában a négyes évek. A 2020 azaz a  negyven, egy különleges várakozást mutat. Tarot lapként a négyes a Császár lapját idézi – a döntésképességet jelöli, a sorshelyzet uralását képviseli.
A 2020-as év egészét a változás iránti vágy fogja betölteni. Ennek oka az Uránusz elhelyezkedése a Bikában, mely októberig tart majd.
A jövő év tehát az átalakulásra való előkészítés éve lesz – felkészít bennünket a nagy változásra a sodródás, fordulat évében, amely majd anyagi síkban, az ötös számban rezeg.
Az asztrológiai újév márciustól indul, innentől kezdve erős energiák érkezhenek az átalakuláshoz. Ne merevedj bele a drasztikus bolygóállásokra, hallgass az eszedre, légy leleményes! A karriert a Halak jegyébe átlépő Neptunusz segíti. Gondoskodj magadról, szeretteidről, légy találékony, és lépj ki a megszokott sémákból. Élj a mában, szedd össze magad, higgy és bízz. Hozd ki mindenben a legjobbat és a legtöbbet. Vedd fel a kapcsolatot égi segítőiddel, bölcs cselekvő energiákkal cselekedj. Erős akarattal álmaidat is megvalósíthatod, ne légy rest.

Változásokat hoz ez az év mindenkinek. Két nagy erejű bolygónk a Szaturnusz és a Plútó átrendezi az életed – gyakran a változások a külső térből érkeznek. Légy elemedben, és használd ki a lehetőségeket! 2020-ban a Jupiter-Szaturnusz együttállása idejében megnyílik egy ‘dimenziókapu’,  amelyen át segítő energiák érkeznek hozzánk az égiektől. Az Uránusz Bikában marad – rombolása felfordulást okozhat. A Neptunusz a Halakban – megérzéseink támogatja majd.
Az új esztendőben jöhet be nem tervezett átalakulás, akár gazdasági válság, anyagi nehézség, infláció – elbocsátás gazdasági átalakulás miatt és természeti katasztrófákban sem lesz hiány – a Szaturnusz-Plútó gyakran együttáll,  a Mars is nagy energiát ad majd, a lendületét használd. Gábriel arkangyal  élni segít, vezet  –  fordulj hozzá, hogy jó megérzéseidre számíthass.


Minden személyes évre más-más hatással lesz az év rezgése és minősége.
Emlékezz vissza az előző 9, 18 évre milyen sorsdolgaid voltak – mert most hasonló jön. A személyes éved mellé gondold oda a négyes rezgését is – minden elnehezülhet ebben az évben.

Az 1-es személyes év a függetlenség igénye, új kezdetek, új lehetőségek éve. Most azonban a lendület bizonytalanabbá válhat, visszafogottabbá tehet, nehézségekben ütközhetsz.
A 2-es személyes év az intuíció a kapcsolatok, a társra találás, az előrelépés éve. Most nem foghatsz újba, családalapításra viszont jó lehet, és az is lehet, hogy ápolnod kell majd valakidet. Ha teheted légy szeretteiddel, barátaiddal olyanokkal, ahonnan sok szeretetenergiát kaphatsz.
A 3-as személyes év a tanulás, a közösség, a kommunikáció, a társasági élet éve. Ez a beérés és a kinyílás időszaka.  Most alapvetően vidám év jöhet, de légy megfontolt, problémák jöhetnek, vagy nem értenek meg, vagy félreértenek. Viszont munka és párkapcsolat terén jó lehet.
A 4-es személyes év a rendkívüli fizikai aktivitás, a munka, a stabilitás éve. Ez a munka és a rendrakás időszaka. Most azonban ne kezdj új dologba, ügyelj arra, hogy érzelmileg ne keveredj felkavaró dolgokban, légy békében és a harmóniára törekedj.
Az 5-ös személyes év a nagy változások, utazások, üzleti tárgyalások éve.  Most utazásban, mozgásban, vállalkozásban nehézségek adódhatnak, váratlan akadályok lehetnek ezeken a területeken.
A 6-os személyes év az otthon, család, harmónia, szépség, szívbéli döntés éve. Ha nem jó kapcsolatban élsz válást jelöl, a jól működő megerősödhet. Felerősödhet a kreativitásod, de ne kockáztass pénzügyeidben.
A 7-es személyes év a spiritualitás, a belső titkok, a lelki haladás éve. Ez a tisztulás időszaka. Most felerősödhet a tehetetlenség érzése, sodródhatsz az árral, de pénzügyi nehézségekbe is ütközhetsz. fordulj lelki dolgok felé – törődj többet magaddal.
A 8-as személyes év a pénz, a siker, a felelősség éve. Beérik az eltelt hét év gyümölcse. Ez a célkitűzés időszaka. Most határozd meg, mit vársz az életedtől. Szakmai előmenetel, karrier tekintetében most baljóslatú eseményekre számíthatsz, légy megfontolt a befektetéseidben, ne vegyél fel, és ne adj kölcsönt.
A 9-es személyes év a befelé fordulás és az átértékelés éve. Most számot kell vetned az elmúlt évekkel – a felesleges dolgokat engedd el. Elveszíthetsz valakit a szeretteid közül, akár barátokat is. Meg kell tanulnod az elengedés fájdalmát feladatként feldolgoznod.
Jó hír, hogy a 11-es és a 22-es személyes évre nem hat a négyes év nehéz rezgése – magasabb rezgése lesz – tehát nem a négyes év hatását fogja érezni, hanem a mesterszám hatását.
11-es személyes év: A családi élet örömben telhet, de jóval érzékenyebbé lehetsz ezen időben – fennáll a veszélye annak, hogy családi konfliktusok miatt depresszióba eshetsz, amely akár szakításhoz is vezethet. Az Erő lapját adja a tarot nagy arkánumában, pozitív aspektusban használd. Ebben az évben nagyon kreatív lehetsz, különösen termékeny korszakod lesz, alkotás terén jó formában leszel.
22-es személyes év: Nagy lehetőségek lehetnek az üzleti életben, jó befektetések, nagy nyereségek – azonban légy óvatos a kockázatvállalásnál – ez a mesterszám valójában a Bolond lapjának felel meg a taróban, a bátor életmegélő-küzdő erejével.
Ha szeretnéd tudni mit hoz számodra 2020,  személyre szabott sorselemzéssel kereshetsz – tanácsadásaimra szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!


Mindenki csak annyit kap vissza az élettől, amennyi energiát belefektet. Használd a Plútó és a Szaturnusz sorsfordító erejét és keresd mindenben a jó megoldást!

Sikerekben, áldásokban gazdag új esztendőt kívánok, szeretettel!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász–angyalterapeuta