Merkúr retrográd május 10-től

A Merkúr a kommunikáció és kapcsolódás bolygója tolatásba kezd!

2022. május 10-én, a Merkúr bolygó elkezdi tolató, hátráló mozgását az Ikrek jegyében – majd  június 4-újra aktív mozgásba vált. A retrográd Merkúr megvilágítja mi az, amin még javítani kell, mi az a fontos lecke, tanulság, eredmény, amire még újra rá kell fókuszálnunk, hogy végül ténylegesen pontot tehessünk a végére. A retrográd időszak mindig  az újraértékelés ideje – extra időt kapunk az átgondolásra.

Ezen időszak  szétszórttá és lassúbbá válhatunk – gyakran félreérthetjük egymást, és a közlekedésben is jobban kell majd figyelnünk. Amennyiben elégedetlenek vagytok munkahelyetekkel ne most akarjatok változtatni. A retrográd Merkúr időszaka nem túl kedvező szerződések kötésére.  A  döntések is hátráltatva vannak, ahogy ügyeink intézésében is lassúságot tapasztalhatunk. Lehetnek gondok pl. a telefonnal, internettel, műszaki cikkeink is meghibásodhatnak. Legyetek óvatosabbak a közlekedésben is. Haragnak, méregnek, vitának, türelmetlenség nincs helye – most inkább csendesedj le és figyelj egy kicsit befelé. Ezen időszak az ismétléseknek, a visszatéréseknek kedvez. Mondhatni egy második esélyt tartogat – fontos, hogy tudatosak legyünk döntéseinkben.
A Merkúr őrzője Rafael arkangyal. Ő felelős a nyelvérzékért, az intelligenciáért, az írásért, a kommunikációért, az utazásért és a sebességért. Ő segít nekünk, hogy megbirkózzunk az életünkben beálló hirtelen változásokkal. Imagináld, vedd fel vele a kapcsolatot, magas rezgésfényével sokat segíthet.
Jövőbetekintő tarot elemzéssel, energetikai rezgésszint emeléssel várom az ezoterikus Hölgyeket – válaszutaknál, fontos döntésekben jól jöhet. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász-önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Elérhetőségem délelőtt 10-től este 20-ig. (hétvégén is)
Kamerás skypeon és messengeren is vállalok tanácsadást, foglalkozást – érdeklődj a részletekről.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu