Készíts Szerelmi oltárt – garantáltan jól jársz!

Nyár van, kezdődnek a románcok…

Angyalozd át az otthonod fehér energiákkal. Programozd be a szerelem részt a lakásodban – legjobb a hálószobádban. Tértisztítás után erősen ajánlom –  pláne, ha még singli vagy!


Nemcsak akkor érdemes tértisztítást kérned, ha az otthonod szellemjárta lak lett. Blokkoldásra is jó a behangolás – ha kétségbeesett, félelem energiákkal, zavaros álmokkal, rémüldöző, kusza gondolatokkal, magánykomplexussal démonikus fekete rezgéseket teremtettél bele – érdemes lehet kitisztítani.
Keress meg, és egyeztess velem időpontot, spiritisztaként tibeti fehér mágiás változattal dolgozom: áldás energiákkal töltődhetsz belőle.
http://asajah.hu/szerelmi-oltar-angyalok-kristalyok-mantrak-dallamok/
Szerelmi összerezegtető angyali áldásokkal is kereshettek – megerősítve a már meglévő kapcsolódást.
http://asajah.hu/parkapcsolatot-megerosito-szerelmi-magiak/
Grátisz a feng-shui tanácsadással is kedveskedem. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Rák újholdban

Hatalmas lelki energiákkal érkezik az újhold!

Június 29.-én, szerdán, 4:52-kor, a Rák jegyében az újholdat üdvözölhetjük. Az újhold kedvező időszakot nyújt  minden új dolog elindítására.

A Rák újhold jupiteri rezgésekkel együttesen érkezik. Egyeseknél erős túlzásokat, érzelmi túlreagálásokat, hisztériát is okozhat – ügyelj a harmóniádra, és a gyakorold az önfegyelmet. Érdemes probléma megoldó beszélgetéseket kezdeményezni.
Ugyan ezen a napon a Neptunusz kezdi meg retrográd idejét a Halakban, így ezen a napon felerősödik az intuíció, a megérzések, és álmok jelentősége, valamint a ködösítés, hiszékenység is éppúgy megjelenhet.
A Rák újholddal  elkezdődik az új holdhónap. Költözésre, lakáseladásra, vételre, átrendezésre, átalakításra jó idők jönnek. Ebben a csodás hó napban is ügyelj oda a családodra, erősítsd a szeretetszálakat. Figyelj a belső hangodra, arany angyalodra – ő tudja hogyan kell szeretettel közeledned, érzelmeket kifejezned   – ne fogd vissza magad. Romantikus programoknak is jó ideje lehet, a kapcsolat gyógyítás is jobban mehet – megbocsátani, békülni most érdemes.
Az Időkapuban Binaél arkangyal seregéből Pahaljah, a Királyi székek karának őrangyal áll. Szaturnuszi-marsi energiáival abban segít neked, hogy tudatosan kezedbe tudd venni sorsod irányítását. A hozzá intézett ima is nagyon hatásos lehet. “Pahaljah, világosíts meg hitemben, hogy a Te birodalmadból szemlélhessem a világok igazságát, amelyet az ész nem képes behatolni még. Add meg, kérlek, hogy szavaim nyomán az emberek kedvet kapjanak magasztos igazságaid megízleléséhez, és add, hogy jelzőtábla legyek azoknak, akik valahol útjukon elvétették a helyes irányt. Tisztítsd meg, Pahaljah, s emeld magasabb szintre energiáimat, hogy felsőbb régiókban alkothassak, s magomat ne hiábavaló erotikus játékokban fecséreljem el. Vezéreld utamba azokat az embereket, akik a Te nagyszerűségedre áhítoznak, mert szeretném nekik továbbadni az örökkévalóság magjait.”  – Hálás szívvel köszönöm a segítségedet, szeretlek Téged ámen.
Kristályköveidet, szerencse ásványaidat, és a tarot lapjaidat is feltöltheted most az  igazán szép, tisztító erős energiákkal. A holdséta erősen javallott – romantikázni a pároknak, női energiákkal töltődni pedig a singli lányoknak.
Este végezz újhold mágiát. A  kívánságokat az újhold ereje felerősíti. Geniel az újhold angyala kérésedet meghallgatja. Kérjétek meg őrangyalotokat, legyen a segítségetekre, és vegye fel azokkal az angyalokkal a kapcsolatot, akik a vágyaitok elérésében segítségetekre lehetnek –  név szerint is megidézhetitek őket. Kérd a mágiát életed azon területére, ahol a blokkokat érzékeled. Most érdemes befejezni bármely tisztító, megszabaduló szertartás sorozatot, vagy vonzó varázslatokat kezdeni. Angyal szertartásokkal, angyal mágiákkal is kereshettek. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba.
Csodás, mágikus megújulást kívánok a misztikus energiákban, szeretettel Mindenkinek!

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

 

Újholdas hetünk lesz!

H   E   T   I     T   A   R   O   T
Június 27-tól július 3-ig.

Az Újholddal az új holdhónapot köszönthetjük!

‘A tarot bölcsessége élni tanít!’ – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’. A vénuszi-jupiteri rezgésekkel hatalmas energiákkal érkezik a Rák Újhold. Jöhet lezárás – elengedés –  de lesz, olyan is, ahol  visszatérés.  Mindenképpen hangsúlyos lesz a kommunikáció –  kimondott szavaidra ügyelj.  A jelenevő Halak-Neptunusz rezgésekben a konfliktusmentességre törekedj, kerüld a haragenergiákat. A hét eleje kedvez mindenféle spirituális tevékenységnek.

Az Erő XI.
Figyelj oda a kommunikációdra – mondd ki, beszéld át ami a szívedet már régóta nyomja. A  Hold-merkúri energiák a megoldó beszélgetéseknek kedveznek.
A jelenlevő  merkúri-uránuszi  rezgésekben asszertív módon közeledj, légy határozott és magabiztos – okosan rendezd a rendezetlent. Sorselemző – jövőbetekintő tarot elemzéssel is kereshettek – ha kíváncsi vagy, hogy mit hoz a holnap.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Szuper időtöltést lehet mindenféle szabadtéri program, és az olvasás. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A sajttál remek vacsora lehet – minél többféle, annál különlegesebb. Tisztító-és fogyókúra elkezdésére, masszázsra, fogorvosi vizitre és hajmosásra is kedvező hét elejének időtere. Az Oroszlán, az Ikrek, a Vízöntő, és a Kos napjegyűeknek kedvező lehet a hét eleje – legyetek figyelmesek! (A Hold az Ikrek jegyében jár, június 28-án, kedden lép át a Rák víz jegyébe.)

A Mágus I.
A sorspróbákban a kos-mars besegít – lendületet és erőt adva. Old meg a feladatokat, végezd el a tennivalókat – és tanulj minden feladatból – minden jó  megoldás egy-egy önbeavatás. Minden kihívás nagy tanítást hordoz – a Nap-Mars kapcsolódás rávilágít erre.
A Rák Újholdat üdvözölhetjük szerdán – elkezdődik az új holdhónap. 
Újszerű gondolatokkal töltekezve, megújult erővel indulj el az új lehetőségek felé. Érdemes tisztító, vonzó és megszabadító varázslatokat készíttetned. Angyalmágiákkal is várom a spiris hölgyeket szeretettel.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Kellemes kikapcsolódás lehet mindenféle vizi-program. Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Egyetek zöld salátákat, ha lehet minden étkezéshez. Kozmetikára, bőrápolásra, masszázsra is bátran jelentkezhetsz.  A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek szerencséje lehet a hét közepében – vegyétek észre a jó lehetőségeket! (A Hold a Rák jegyében jár, július 1-én, pénteken lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)

A Nap XIX.
Beszélgetésre, eszmecserékre, gondolatok kifejezésére, a legjobb idő lesz a hétvége. Ápold, és erősítsd a szeretetszálakat szeretteiddel. Tervek átgondolásának, sorsdöntéseknek is szerencsés ideje érkezett el a retrográd Szaturnuszban. Kapcsolat-elemzéssel, párkapcsolati tanácsadással, és szerelmi jóslással
várom a hölgyeket szeretettel, de kereshettek kamerás messengeren is – érdeklődj a részletekről.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Remek időtöltést lehet a kirándulás – barátokkal, rokonokkal közös családi piknik-program. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fogyasszatok mértékkel friss idény gyümölcsöket. A masszőrödet és a kozmetikusodat felkeresheted, hajmosásra- és vágásra is remek napok jönnek a hétvégében. Az Oroszlán, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – persze, ha csak nincsenek büntiben! (A Hold az Oroszlán jegyében jár, június 3-án, vasárnap lép át a Szűz föld jegyébe.)

A Merkúr-Szaturnusz- Neptunusz együttállás most a  a kapcsolat gyógyításra, megújításra, felsőbb lélekszintre helyezésének, de elengedésnek is jó ideje lehet a hét erőtere. Meglehet, hogy valaki visszatér a múltadból, hogy megújult erővel összefogva, szövetkezve most életetek története máshogy másként alakuljon. A hét vége kedvez az imákra, a gyógyulást segítő energiáknak, az elengedésnek és a  félelemoldásnak. A múlt titkaiba való betekintéssel ‘időutazással’ is szeretettel várlak, ha kétségeid lennének a társaddal.
A Bak-Plútó ereje segíthet az átalakító lehetőségekben – felelősségteljesen dönts és cselekedj  – a tettek ideje jött el.

Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra, szeánszra Budapesten, a stúdiómba.
Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe való betekintést is.
Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető -érdeklődj a részletekről.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Tiszta fény és szeretet vagy!

Engedd magad örülni

Engedd magad örülni, engedd magad fellélegezni, engedd meg magadnak a boldogságosság állapotát. Szeresd az Életet, hogy az is viszont szerethessen Téged. Határozd el, hogy boldog leszel, dönts úgy, hogy szeretni fogod magad, és ennek érdekében mindent megteszel.

Gondolkodj kevesebbet, és szeress többet! Találd meg az egyensúlyt, a belső békét a tested, az elméd lelked és a között. A szorongás, stressz, depresszió, szomorúság, a fájdalmak és boldogtalanság abból fakad, hogy nem tudod ki vagy. Emlékezz: az  Univerzum gyermeke vagy, tiszta fény, és szeretet vagy, értékes és különleges vagy.
Végy egy nagy levegőt, lélegezz be pozitív energiát és engedd el a sok negatív élményt, amikor kifújod…nap, mint nap használd ezt a gyakorlatot. Légy büszke arra aki vagy, szeresd, becsüld és tiszteld magad. Élvezd a létedet, és emelkedj a magasabb létminőség felé  hozz ki mindenből a legjobbat. Zárd ki a külvilág alacsony lehúzó, félelmet, bizonytalanságot gerjesztő energiáját, emeld sorsodat egy magasabb frekvenciára. Képzeld el, hogy az elmédben nincs félelem, előítélet, kishitűség és negatív jövőkép! Engedd át magad az áramlásnak, és adj teret az inspirációnak, a látomásnak és a szeretetnek – hangolódj boldogság frekvenciára.
Ha egyedül nem megy oldó, stresszoldó, félelemoldó, önbizalom erősítő, blokkoldó energetikai kezelésekkel segíthetek – terápiás változatban személyre szólóan, Neked. Mély oldással, blokkoldással dolgozom – szívből ajánlom, félórás, órás időkvantumokban, terápiás változatban.  Napról napról oldottabb és kiteljesedettebb állapotba hoz, magas rezgésszintre emel.
Szeretettel várom tanácsadásaimra, terápiás foglalkozásaimra energiagyógyászként is a spirituális úton járó, ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász-önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium-spiritiszta orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Délelőtt 10-től este 20-ig elérhető vagyok – hétvégén is!
Kapcsolat: 0620 278 26 12

 

Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

A föld szeretője

A fiatal Zsolnay Vilmost apja kereskedőnek szánja, de a fiú titkos utakon jár. Festegetni próbál, készül a művész életre. Furcsa szokásai vannak, szeret rég halott nővére szobájában időzni, és “beszélgetni” vele. És feltűnik egy titokzatos, olasz öregember, aki kamasz-korától kísérti. Vilmos bátyja, a nagyvilági életet élő fiatalember edénygyárat alapít a városban, de ennél a munkánál sem tud megnyugodni, újabb és újabb kihívások felé siet…
(magyar filmdráma, 104 perc, 2010)

Nekem nagyon tetszett, jó szórakozást hozzá Nektek! Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász-önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium-spiritiszta orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Azt kívánom…


Azt kívánom, hogy legyen erőd akkor is szeretni, amikor úgy érzed csak te adsz.
Hogy legyen erőd akkor is mosolyogni, amikor úgy érzed a fogad törik belé.
Hogy akkor is kitarts, amikor nincs már erőd.
Hogy ne zavarjon, ha nagyok a problémáid, hiszen erős vagy és elbírod őket, csak bízz magadban
Ha pedig erős vagy felemelhetsz embereket, ezáltal te magad még jobban megerősödsz.
Kívánom, hogy legyen erőd félretenni a büszkeséged, ha annak a valakinek szüksége van rád.
S kívánom, hogy legyen erőd megmondani neki, mit érzel, mert tudom, hogy ez a legnehezebb, őszintén kimondani.
Kívánok neked türelmet, hogy meg tudj hallgatni másokat.
S hogy meg tudj bocsátani annak, aki nem tud neked.
Hogy fáradtan is tudj szeretettel és megértően beszélni azzal, akinek szüksége van rá. Kívánok neked bölcsességet!
Hogy tudj különbséget tenni, mikor kaptad azért az akadályt,
hogy megküzdj vele és mikor azért, hogy kikerüld és más utat válassz.
Hogy felismerd a mindennapok szépségét és ne tragédiák döbbentsenek rá.
Hogy meglásd a szeretteid fontosságát és szükségességét az életedben.
Hogy minden idegesítő tulajdonságuk téged épít, akár mint rossz, akár mint jó példa.
Bölcsességet, hogy ne akarj tökéletes lenni, csak törekedj a legjobbra.
A legjobbra törekvés újabb és újabb sikereket, majd célokat eredményez, s ez maga a haladás.
Kívánom még neked, hogy az aprólékos sziszifuszi hétköznapokban lásd a holnapok nagyságát, és a nagy célok építőkockáit.
Végül kívánok egy apró mosolyt magunkon, hiszen ha mindezt meg tudnánk tenni,
akkor már rég az Angyalok soraiba tartoznánk, és valaki olyanokra vigyáznánk, mint mi magunk.
Kívánom neked, hogy megtapasztald: a teremtés attól válik tökéletessé, hogy ismertek a hibáink és számolnak a tökéletlenségünkkel.
S nem utolsó sorban, kívánom, hogy azokkal tölthesd az életed,
akik szeretnek, és zárd a szívedbe ezt a boldogságot!

 

Sorselemzés – egy misztikus programra invitállak!

Tarot – Számmisztika – Asztrológia – Névelemzés

A Sors egy hatalmas esély: előrelépés, fejlődés. Van, amikor sorsszerű események zajlanak, amelyek mindenképpen bekövetkeznek ebben a földi életben, és van, amikor különböző életesemények között szabadon választhatunk.

A Sorselemzés egy igen misztikus fogalom. De vajon miről is van szó. Az ezotéria azt vallja: nevedben a sorsod.  Bizony így igaz, mindenki egy különleges választott sorsfeladattal született le. Erre nyomatékot adhatnak a sorslapok.
A sorsfordulatok azok a ciklusok, amelyekben előreléphetünk életünkben. Minden személyes év mást takar. Az előző életbeli karmák utat mutatnak a mostani lehetőségeknek.
A sorselemzés valójában segítségnyújtás egy fontos döntéshelyzetben lévő, kérdéseire választ kereső számára.
Mindenkinek saját magának kell meghozni a döntést, hogy milyen irányban folytatja az életét és ez hatalmas felelősség. Minden döntés sorslépés – gondold csak el: ok-okozat.
Fontos, hogy tisztában legyünk önmagunkkal és képesek legyünk a pozitív változásra. Aki eljutott odáig, hogy spirituális tanácsadóhoz fordul segítségért, többnyire olyan élethelyzetben van, amikor egyedül nem képes dönteni. Segítséget kérni nem szégyen, hanem erő!
Lélekfejlesztő terapeutaként is  örömteli lehetőség számomra,  megtiszteltetés, hogy segíthetek  neked a sorsfeladatod feltárásában.
Rendszeresen tartok blokkoldást, tisztító- rezgésszintemelő meditációkat segítek a testi, lelki problémák megoldásában. Ha kíváncsi vagy, gyere el hozzám egy terápiás foglalkozásra. Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász-önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium-spiritiszta orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Délelőtt 10-től este 20-ig elérhető vagyok – hétvégén is!
Kapcsolat: 0620 278 26 12

 

Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Szent Iván éj margójára

Légy készen!

Nyavalyoghatsz miért nincs egy normális pasi az életedben. Szenvedhetsz, sajnálhatod magad. De azon nem gondolkodtál el, hogy azért nincs, mert még nem vagy kész a nagy találkozásra? Még nem érett meg a lelked kettőtökre? Jelen pillanatban fogalmad sincs önmagadról. És addig nem fogsz tudni adni. És nem fogsz tudni befogadni.
Nyerd vissza az erőd, szeresd önmagad, tanulj meg egyedül boldog lenni. Mert addig nem fogod megtalálni a másik feled, míg önmagaddal gondok vannak. Addig csak hasonlóan torz, sérült embereket fog melléd sodorni az élet, mintegy tükröt tartva eléd. De te nem ezt akarod. Te nem akarsz még jobban sérülni.
Ne állj meg, ne állj le.
Haladj a legbelsőd felé. Szépen lassan, lépésről lépésre. Dolgozd fel múltad emlékeit, hagyj időt.
Ne sürgess semmit. Hidd el nekem, eljön az a pillanat a te életedben is, mikor tiszta és nyitott szívvel fogsz szemben állni újra a Szerelemmel.

 

A Fény mindig erőt ad

Megszentelt térben imádkozom érted!

“Aki volt már igazán összetörve, az sokaknál jóval több szeretetet képes adni. Ha voltál már a sötétben, megtanulsz értékelni mindent, ami ragyog.”- Zachry K. Douglas

Megtapasztaltam az életemben sok mindent – jót, rosszat, szépet, csúnyát,  születést, halált. Átéltem, mit jelent ez a idézet a mindennapok sodrában. A Fény mindig erőt adott.  Az időn során szokásommá vált áldást és segítő Istenangyalokat küldeni azoknak, akik számítanak rám. Nem szánalomból, hanem felemelő örömből, megszentelt térben imádkozom azokért, akik nehéz feladatokat írtak meg maguknak csodás leszületésük idejére, a megtapasztalni való lehetőségek színpadára.
Van ahol oldás, van ahol blokkoldás – és van, amikor a Jóisten emelő energiája segít és ad erőt a tovább lépéshez.

Legyetek Mindannyian Áldottak! Szeretettel, léleköléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász-önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium-spiritiszta orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Spirituális tanácsadás