A hálaadó imák

A hálaadó imák

Isten ereje, fénye benned van. A hálaadó imák a szeretet erejében teremtenek. Amikor hálás vagy azért, amit elérni szeretnél az asztráltérben teremtesz. Amikor elmondod mit szeretnél, és beleteszed a pozitív érzéseidet – örömben, szeretetben mondod el az imát! – akkor az a valóságban, az anyagi világban manifesztálódni kezd, megteremtődik.
Ne könyörögj, és ne rimánkodj – inkább a céljaidra összpontosítva, fókuszálj arra amiben hiszel – szeretetben kérj! – ne legyen benned kétség, vagy félelem.  A hála egy nagyon magas rezgésszintre emel – boldogság energiát képvisel. Minden hálaadó imával emelheted a rezgésszintedet.
Hálát adhatsz mindazért, amit elértél, és  amilyen világban élni szeretnél. Ha  erős akarattal kéred, hidd el el fogod érni, meg  fogod kapni, meg fogod teremteni  – a rendelt időben,  Szaturnusz, az Idő urának ereje megjelenik az időtérben.

A csodálatos magasztos szertartáshoz gyújthatsz egy tiszta fehér gyertyát, akár a kedvenc füstölődet is használhatod. Csendesedj le,  kerülj egy nyugalmas relaxált  állapotba. Gondold végig, mit szeretnél elmondani az égieknek. Fogalmazd meg, majd mondd ki olyan határozott, dinamikus erővel, mintha máris meg lenne az, amit most gondolsz. Vetítheted a képeket is magad elé – vizualizálva azt, amit kérsz, amit elérni szándékozni szeretnél. Erős akarattal tedd, szeretettel mond és hittel gondold. Ha nem érzed magad elég erősnek, szétszórt vagy elkeseredett,  hívhatod segítségül az őrangyalod erejét is a manifesztációdhoz. Ahogy elmondod az imát  várd meg a visszajelzést- az Univerzum máris felvidít, és harmóniába hoz.
Íme egy nagyon kedvező hálaadó ima: ‘Hálás vagyok az Univerzumnak és köszönöm mindazt amit megad nekem: (mondhatod ezt amiben te hiszel, a teremtőben, az angyalokban, a gondviselésben..stb.) hogy egészséges vagyok, és az is maradok, csodálatos munkát végzek, álmaim otthonában élek boldog-harmonikus párkapcsolatban, szeretetben létezem. Szeretlek Élet!”
Fontos, hogy mindig jelen időben fogalmazz, mint már meg is lenne az a dolog, amit kérsz. Alkoss magadnak egy hálaadó imát – és mantrázd azt a szeretet erejével, erős bizalommal – a kedvező lehetőségek elérkeznek hozzád, ha hittel teremtesz.  Akár minden nap hálát adhatsz – a teremtés ereje a tiéd, tiszta szándékod  elhozza  a várt csodát – te csak maradj pozitív!

Lélekölelésem:
Asajah
spirituális tanácsadó – life coach

léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Share Button