Adventi időkben – Heti tarot

H E T I   T A R O T !
December 2-től december 8-ig.

A hét elején kioldódott a Skorpió Mars és a hátráló Bika Uránusz szembenállása – így felszabadultabban indulhatunk előre. A Bak-Szaturnusz segít az önvizsgálatban, a kapcsolati energiák is harmonizálódnak ezen a héten. Ne hadakozz, szövetkezz! Adventben járunk a szeretet terében.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

 

A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
A Remete X.
A Bak a Jupiterbe lép át. http://asajah.hu/ezovilag/december-2-an-szerencsebolygonk-atlep-a-bakba.php
A Nyilasban lévő Nap segít céljaink elérésében. A jelenlévő skorpiós energiák a párkapcsolati minőségre fókuszálnak – rendezhetjük, harmonizálhatjuk kapcsolódásainkat. Légy őszinte, és tisztázz minden félreértést. Egy új vállalkozásba is kezdhetsz, de munkahelyet is válthatsz – talán ha odavaló vagy fel is vesznek. Karrieredben is lehet pozitív változás. Gondold át a teendőidet, légy megfontolt, bölcs és felelősségteljes döntéseidben.
Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A  baráti találkozó a legjobb időtöltést lehet.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A hét eleji minőségben a Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek lehet szerencséje.
(A Hold a Vízöntő jegyében lesz jelen.)

A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A Válaszutak VI.
A Mikulás érkezik meg… Apró gesztusokkal szerezz örömöt magadnak és szeretteidnek.
Kapcsolat gyógyításnak is jó ideje lehet – lezárásra, elengedésre, újrakezdésre a legoptimálisabb lehetőségek. Szerelmes-romantikus energiákkal telítkezhetünk –  egyesek sértődékenyebbe és érzékenyebbek is lehetnek az átlagostól. Figyelj oda, hogy ne sérts, ne bánts. Ne légy merev mindig hallgass a szívedre mindenben, a legjobb felé vezet. Lassanként beteljesülnek a dolgok, amiért imádkoztál eléd terem, amiért áldoztál megleled. Vigyázz ne kapkodj, ne szórd szét magad – az át nem gondolt ösztönös cselekedetekből problémák lehetnek, annyit vállalj, amennyit bírni fogsz – ne programozd túl magad.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A séta és a talpmasszázs a legjobb program lehet – kényeztesd magad, ha teheted. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A hét közepének energiája kedvezőleg hathat a Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyekre. (A Hold a Halak jegyében lesz jelen.)

A hét vége tűz elem minőségben lesz.
A Nap XIX.
A Hold belép a Bikába, és szövetkezik az Uránusszal és a Jupiterrel – ez az állás a béke és a harmónia teremtésben segít. Nagy és mély beszélgetéseknek kedveznek az energiák – a párkapcsolati ügyekben – át- és megbeszélős, tisztázós helyzetfelismerős, harmonizáló lehetőségekkel.
Vasárnap a második adventi hét kezdete lesz. Az adventi koszorún immár a második gyertyát gyújthatjuk meg. Tartsunk mértéket mindenben – tudjuk meg és érezzünk rá hol az elég. A kísértők az ember éteri testét környékezik meg. Olyan hajlamokat keresnek benne, amelyek a vágyak önző, mértéktelen megnövekedéséhez vezetnek. Megpróbálnak a beszéden keresztül is megnyilvánulni. Aminek következtében létrejöhet a hazudozás, a rágalmazás, a durva beszéd és a haszontalan fecsegés lehúzó energiája. Kísérletet tesznek majd arra is, hogy oktalan veszekedésbe, konfliktushelyzetbe keverjenek bennünket, hogy ezzel energiaszintünk lemerüljön. Nem kell mindenképpen az igazunkat hajtogatva belemenni az ilyen helyzetekbe, fejezzük be azzal, hogy nem tudunk most ebben nyilatkozni, majd később visszatérünk rá, illetve függesszük fel a vitát – mert ahogy eltűnik a kísértés a probléma is jelentéktelenné lesz majd… Figyeljünk tudatosan beszédünkre, és kerüljük a kellemetlenkedőket és legyünk óvatosan minden döntésünkben – mert ezzel megszületik bennünk a ‘megfontoltság erénye’! A bölcsesség, az okos előrelátás egyensúlya, mindenekelőtt mértékletesség által érhető el.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. Kitünő program lehet a lomtalanítás, testedzés, ügyintézés, vagy az olvasás. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérjék lesznek. A hét végén az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas, és a Vízöntő napjegyeknek lehet kedvező. (A Hold a Kos jegyében lesz jelen.)

Szerencse és  áldás lesz azon, aki tesz is érte.  A kedvező, jelentkező lehetőségeket ragadd meg, kerüld a kellemetlen létezőket, és örömben töltekezz. Légy kreatív és fejleszd magad. Így leszel  bölcs teremtője életednek.
A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok- asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php