Áldásos energiákban leszünk

H  E  T  I    T  A  R  O  T
június 5-től június 11-ig.

Kapcsolat gyógyításra, gyógyulásra, tisztítókúrára, méregtelenítésre, karma-oldásra kedvező lesz a hét erőtere.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

21. VILÁG – Jó fordulatok, gyógyulás, kinyílás.
Kapcsolatépítésre kedvező energiák hatnak: A Vénusz belépett az Oroszlánba, egy kedvező,  kreatív időszak veszi kezdetét.
http://asajah.hu/egy-csodas-teremto-idoszak-veszi-kezdetet/
Mély beszélgetéseknek, kapcsolat tisztításnak kedvező ideje lehet a Vénusz-Plútó energiákban. Kapcsolati összerezegtető angyali áldással várom a hölgyeket  szeretettel.
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Kellemes kikapcsolódás lehet egy hosszabb séta, vagy az olvasás. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Fogyasszatok lédús, vitaminokban és rostban gazdag gyümölcsöket – kiváló vitaminforrás. Fogyó-és tisztítókúra elkezdésére remek lesz a hét elejének energetikai tere – bőrápolásra, kéz- körömápolásra, kozmetikára is jó időben lehetsz. A Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyűeknek kedvező napjai lesznek – használjátok ki a jó lehetőségeket!  (A Hold a Bak jegyében jár, június 7-én, szerdán lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)


A Nap XIX. – Fény, öröm-boldogság.
A jelenlevő uránuszi energia kedvező lesz a kapcsolatok megújításának. Új ismeretségek  bevonzására is remek lehetőséget ad majd. Lélektisztításra várlak: lélekwelnes órás programra lehet jelentkezni nálam, jelentkezz be hozzám, egyeztesss velem.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Remek gondolat lehet a hegyi túra – a lakás-ház átszellőztetése hasznos ötlet. Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok zsírok, olajok lesznek.
Igyatok több folyadékot – tea, ásványvíz, vagy tiszta víz formájában kedvező lehet. Hajmosásra, bőrápolásra a szerda és csütörtök kedvező lesz, a fogorvosi vizitet is megejtheted. A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – hacsak nincsenek büntiben.  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, június 9-én, pénteken lép át a Halak vizes jegyébe.)


A Csillag XVII. – Szerencsecsillagod felragyog – hited, vágyad előrevisz.
Át-és megbeszéléseknek kedvező lesz a hétvége – a Merkúr-Neptunusz erejével. Jövőtervezésre és megbocsátásra (méregtelenítésre) is rendkívül rezgések lesznek. Itt az ideje a békülésnek. Elengedésre, oldásra, blokkoldásra szeretettel várlak angyalos stúdiómba.
A hét vége víz elem minőségben lesz. Remek program lehet a zenehallgatás – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz.  Egyetek friss zöldségeket, salátákat a főétkezésekhez – kiváló immunerősítő. A kozmetikusodat bátran felkeresheted, a tisztító-fogyó kúrádat is tovább folytathatod, hajvágást inkább halaszd el, mert korpa és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bika, a Rák, Skorpió és a Bak napjegyűeknek ígéretes lehet a hétvége energiatere – vegyétek észre a szerencsétek!  (A Hold a Halak jegyében jár, június 11-én, vasárnap lép át a Kos tüzes jegyébe.)


A héten zseniális problémamegoldó energiákkal áld az ég  a jupiteri rezgésekben.
A Vénusz őrzője Haniel arkangyal. Segít a lelki a lelki fájdalom enyhítésében, a szerelmesek kibékítésében és a családi kötelékek erősítésében is – imagináld őt angyalszertartásban.
Ha gyermekáldást szeretnétek örülhettek:  igen kedvező, termékenységet fokozó energiák lesznek a plejádi rezgésekben.
Céljainkat támogatja a jelenlevő vénuszi energia.  A merkúri-plútói rezgésekben  kapcsolati dolgainkat tehetjük rendben.
A  helyzettisztázó beszélgetéseknek a szaturnuszi energia is kedvez.


Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Figyelem a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu