Csalódások sodrában

Kérdezd meg magadtól, hogy szereted-e magad a párod  mellett!

Ahogy bánnak veled, úgy éreznek irántad. Ha boldog szeretnél lenni, ne a boldogtalan kapcsolatokban keresd a boldogságod!

Amikor azt mondja, hogy nehogy ne szeress, bele, mert ő nem akarja ezt – és közben bókol, meg hízeleg … és ezt te ezek után hagyod, akkor nagyon csúnyán megvezeted vele magad.
Hidd el, hogy nem akar többet tőled, mint amit mondott   – szexet, egy kis odafigyelést, törődést… egy darabig, mert neki erre van szüksége. És ő szólt, hogy ne szeress bele, tehát nem kérheted tőle számon, hogy becsapott, vagy hazudott neked. Most kinek hiszel?
A kérdésre a válasz:  önértékelési gondjaid vannak.

Amikor súgja-búgja, hogy  nem akar elveszíteni… Az asszony megtudta, hogy vagy neki…most háborog, és nem tud menni hozzád légyottra, majd ha elcsillapodtak a kedélyek…újra felkeres.
Hidd el, hogy sosem fogja elhagyni a családját, miattad.
Ha igazából szeretne, és veled akarna élni – téged választana. Tehát ne érezd magad rosszabbul, ha kicsit most hanyagol. Visszatér újból a maga örömére – mert úgy érzi jár neki egy kis kényeztetés. Na de mi lesz veled?

A  kérdésre a válasz:  tudat alatt nem szeretnél kötődni senkihez sem, nem akarsz együtt élős felvállalós kapcsolatot – félsz a köteléktől, túlságosan szabadságfüggő vagy.

Ha se veled, se nélküled – huzavona-meg ilyenek… Kérlek, hogy akkor se gyanakodj arra, hogy ikerlángod volna. Egyszerűen csupán csak fél egyedül maradni a kis drága. Nem vagy értéktelen, de azzá leszel, ha ezt tovább folytatod vele, az önbecsülésed, süllyed le általa. Jó ez neked?
A kérdésre a válasz:  Ha nem vállalok fel magad, és nem viselkedsz  hiteles nőként, hamarosan nőgyógyászati gondjaid lehetnek – boldogtalanságban vergődsz, ismerd fel.

Minden kapcsolati minta addig tart, amíg energiát adsz neki. Ha felismered, hogy többre vagy méltó, máris meghoztál egy fontos döntést. Innen lépésről lépésre haladhatsz tovább az önmagadra találás útján. Ne élj önsorsrontásban – hidd el, hogy a boldogság neked is alanyi jogon jár.  Értékes és szerethető vagy – boldogságra születtél – engedd meg magadnak, hogy meg is kapd.

Energetikai oldással, blokkoldással, előző életbeli karmatisztítással,  szívcsakra tisztítással, magabiztos energiákkal, önismeretei tanácsadással – tudatos párkapcsolati bevonzással is  segíthetek Neked, ha felkeres.  Szeretettel, léleköleléssel:

 

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: