Életed teremtője vagy

Csak olyasmit forgass az elmédben, amit szívesen meg is tapasztalnál az életedben!

 

“Sokan már hozzászoktak a szenvedéshez és a boldogtalansághoz, és olyannyira rákapnak az ízére, hogy a boldogtalanságot önazonosságuk és személyiségük szerves részévé teszik; ezért esik olyan nehezükre, hogy boldogok legyenek. Kizárólag a negatív dolgokra összpontosítanak, és megfeledkeznek életük temérdek áldásáról, amelyekben nap mint nap részük van.” – Anand Dilvar

Egyetlen helyes gondolat megfordíthatja a sorsodat! Figyeld magad, most mire gondolsz… Használd a gondolat teremtő mágiáját: összpontosíts a pozitív lehetőségeidre.
Tanítsd arra tudatos elmédet hogy sikerre, bőségre, boldogságra, egészségre gondoljon. Töröld ki elmédből a negatív gondolatokat: az aggódást, a félelmet.
Csak olyasmit forgass az elmédben amit szívesen meg is tapasztalnál az életedben. És sose feledd: amire gondolsz az növekedni kezd!
Amikor rád nézek ‘látom’ mire gondolsz: az aurádba kivetődnek azok a képek, amikre gondolsz. Ha sokat szomorkodsz fájdalom testet építesz magadnak. Az aura-csakra tisztításnál ezeket a negatív képeket is törlöm, hogy újra felszabadult pozitív képeket teremthess magadnak.
Ha vidám vagy a sikeres életre is jobban ráhangolódhatsz. A pozitív energia pozitív dolgokat vonz majd. Gyere hozzám terápiás kezelésre és töltekezz életigenlő rezgésekkel.
Az energetikai tisztítást megszünteti a blokkokat, és feloldja a boldogtalansághoz való ragaszkodást – terápiás megoldással várlak szeretettel, négy alkalomban – és máris felszabadultabb, és örömtelibb leszel.

Szeretettel várlak, keress bátran – bejelentkezés időpont egyeztetéssel. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12


Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-5/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu