…és indul az igazi Nyár!

.
A Nap saját jegyébe, az Oroszlánba lép július 23-án, kedden 04 óra 51 perckor!

Igen aktív, és kreatív, fénnyel teli időszak következik egészen augusztus 22-ig. A szórakozásnak, a pihenésnek és a feltöltődésnek, a társasági életnek kedveznek az energiák. Érdemes most nyaralni menni, kapcsolódni, barátkozni. Mivel a Merkúr a Nappal együtt áll majd érdemes a kommunikációra is nyitni bátran. Beszéljük meg, és beszéljük át a régen elnyomott érzéseinket.

Hangolódj az energiákra és lépj ki a komfortzónádból – ha nyaralni nem is mennél, legalább szórakozz és vidámkodj amennyit csak lehet. Vegyél részt kellemes programokban, rendezvényeken, kiránduljatok, túrázzatok, strandoljatok, hajózzatok. Vagy legyél a kerti nyugágyban, napozz, meditálj, olvasgasd azt, amit szeretsz. Légy lelkes, és optimista, használd ki a nyári élvezeteket!


Ahol tisztázatlan, rendezetlen természetű családi gondok vannak ott kirobbanhatnak veszekedések – vigyázat a heves energiákkal, az egózás helyett inkább a problémamegoldásra összpontosíts – a harmóniára törekedj. Békülésnek és haragelengedésnek is jó ideje lesz – oldásokkal is kereshetsz.A nyáridő nagy lendületet ad arra, hogy családi körben, barátokkal, szerelmeddel feltöltődj – kellemes kikapcsolódást kívánok Mindenkinek!
Szeretettel várom tanácsadásaimra a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Szerelemi jóslás
Auraolvasás
Energetikai tisztítások – rezgésszint emelés
Angyal mágiák
Kapcsolatfelvétel: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:

http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php