Beltane ünnepe!

A SZERELEM ÉS A TERMÉKENYSÉG, A MUNKA ÜNNEPE MÁJUS 1

Beltane eredetileg kelta (egyes források szerint druida) tűzünnep volt, amikor az Istennő és a Szarvas istenség egyesülését ünnepelték, voltaképpen tehát a termékenységet – a föld és a női termékenységének – ünnepe is! Van, aki ezen a napon május elsején a munka ünnepét ünnepli munkával – de vannak olyanok, akik számára ez az ünnep a szerelem ünnepe.


Májusfa
A magyar hagyományokban 1400-as évektől jegyzik magát a májusfa-állítás szokását. Erre a célra jegenye, vagy nyárfát használták – ágait díszítették színes szalagokkal díszítették. Ezek a szenvedélyt és az életerőt jelképezték. A férfiak állították annak a lánynak, akibe szerelmesek voltak. A mamám még kapott ilyet…
Lehet ünnepelni ezt a csodás hagyományt ma is. Rózsaszírmokat szórhatsz az ünnepi asztalra, ezzel megszenteled a családi harmóniát, és végezhetsz ünnepi angyalszertartást is – Anael a szerelem angyala szeretettel segít benne. Ha szeretnél májusfát díszíteni a legmagasabb fát válaszd a kertedben, (de csinálhatsz ilyet a teraszodon, vagy az erkélyeden is szimbolikus kisebbel) és miközben szalagokat kötsz rá, gondolj a vágyaidra, és annak adj energiát – vizualizáld amit el szeretnél érni!
Van olyan hiedelem, miszerint a bodzával díszítettek ház megtöri a rontó varázslatokat, és elűzi a boszorkányokat. Kérhetitek Gaia Földanya áldását a termékenységre, a saját életedre és a természettel való kapcsolatodra is.

Szerelemvarázslat
Szeretettel várlak már meglévő szerelmet megerősítő varázslatokkal, és szerelmet bevonzó mágiával is! A program része lehet a szertartásmágián kívül még a szerelmi jóslás és a szívcsakra tisztító harmonizálás, valamint a régi szerelmektől való elválás segítéseként az od-és éterikus szál vágás, valamint a szerelmi kötés törlését is kérheted. Ha babát szeretnél termékenységi naptárral kedveskedek neked, fogantató napok megjelöléssel- és személyre szabott jótanácsokkal is ellátlak.
Az angyalmágiában rózsaszín és piros gyertyát gyújtunk – a felsőbb és alsóbbrendű szerelem vonzására. A romantikus sétának is jó ideje lehet – használjátok a csodás energiákat és legyetek együtt, szenteljetek minőségi időt szerelmetekre. Lepd meg a párodat egy apró gesztussal, amivel nagy örömet okozhatsz. Szórakozzatok, és pihenjetek, éljétek és ünnepeljétek azt amit és akit szerettek.
Beltane ünnepe magát az életerőt, a szenvedély visszatérését, és a vágy beteljesülését magasztalja – fürdőzzetek a csodás vénuszi energiákban.

Varázslatos lehetőségeket kívánok mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia –
Auraolvasás – energetikai tisztítások
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Share Button