Energiablokk oldás!

 

“Gondolataid és érzéseid múltbéli események származékai. Ha egy bizonyos módon gondolkozol és érzel, egy bizonyos módon fogsz dolgokhoz hozzáállni. A hozzáállás olyan rövid távú gondolatok és érzések folyton ismétlődő ciklusa, amely rövidített létezési állapotot eredményez. A hitrendszer nem más, mint hozzáállások láncsorozata. A hitrendszer meghosszabbított létezési állapot, ami nagy eséllyel a tudatalattiba süllyed. Ha összeadod a hitrendszereket, megkapod a látásmódot. Minden döntésednek, viselkedésednek, választott kapcsolataidnak; összességében a létrehozott valóságodnak a látásmódodhoz lesz köze.” – Dr Joe Dispen

Negatív hitrendszeri blokkok átértékelése és törlése.

A terápiás foglalkozás alatt segítek elengedni azokat az elképzeléseidet, amiken már ideje túllépned.Életed teremtője vagy – gondolkozz újszerűen, tudatosan. Átkonvertálhatod a tudatodat és a tudatalattidat is, arra hogy ne féljen az újtól, hogy ne félj újba kezdeni, hogy bátor légy a kihívásokat fogadni. Csatlakozz az új energiákhoz – segítek, hogy a rezgésszinted emelkedett legyen. Csakra-aura harmonizálás, harmadik szem csakra tisztító nyitás, rontáslevétel, amit angyal technikával végzek.

A szeretet ellentéte a félelem, ha elengeded a félelmeidet, hatalmas energiát szabadítasz fel. Csodás pozitív áramlásban leszel, a depresszió már nem többé nem uralkodhat rajtad. Az elfogadás és az öröm állapotában minden bonyolult dolog egyszerűvé válik, és a megoldhatatlannak tűnő gondok is megoldható feladattá változnak. Ha változtatsz a gondolataidon változik a világod.  Mondogasd ezt a csodás mantrát: “EGY VAGYOK A VILÁGMINDENSÉGGEL! Jogomban áll, hogy szerencsés, boldog és sikeres legyek. Minden örömben, szeretetben áramlik hozzám – most és mindörökké! ÁLDÁS!”

Szeretettel várlak fogadónapjaimon, ha a régi elavult, berögzött rossz negatív hiedelmedet törölni szeretnéd, és át szeretnéd írni a gondolataidat a tudatos, bölcs valóságra.

Segítek elérni, hogy kész légy az új életedre, ha pozitív irányba fejlődsz, be tudod fogadni az áldásokat, amiket a sorsod kínál majd.

ENGEDD RAGYOGNI MAGAD!

Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Általános tarot – Szerelmi jóslás
Negatív gondolatminták törlése – energiaszint emelés
Csakra-aura harmonizálás – rontáslevétel.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Kapcsolat: 06202782612

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Share Button