Júliusi energiák

Július – Áldás hava

Nyílj ki az életre. Kapcsolódj, szeress – meglévő kapcsolataidat adj nagy szeretetenergiát, szeretetben teremts!

Július a 7-es szám rezgése alatt áll. Ez a szám a fizikai világ kulcsszáma. A bölcsesség energiáját adja át. Az intuitív megérzéseid vezetnek. A hetes számot a Neptunusz uralja tisztánlátó képességeivel. A Tarot nagy arkánumának Diadalszekere egy új spirituális kezdetet takar – légy bizakodók, feltörekvő! – szerencsés kiteljesedést szimbolizál.

A hónap fontosabb dátumai:

Újhold Július 2-án, kedden köszönt be ránk a Rák jegyében. http://asajah.hu/ezovilag/sokaknak-szerelmetes-idoszak-johet.php
A Mars az Oroszlánban lép ugyanezen a napon még. Nagyobb tettvággyal és életerővel fordulunk feladataink felé.

Július 3-án, a Vénusz a Rákba lép.  Harmonikus egyensúlykeresés – párkapcsolatok, emberi kapcsolatok kapnak nagy energiát. Romantikus időszak következik – ne blokkold le magad, hagyd áramolni a szeretet energiákat.

Július 8 és július 31 között a Merkúr ismét retrográdba fordul. Megint egy kis extra időt kapunk, hogy átgondoljuk nagy terveinket.  Ezen időszakok alatt: Kerüljük a szerződéskötéseket, mert megvezethetnek bennünket. A kommunikációban és a közlekedésben számíthatunk bonyodalmakra, nézeteltérésekre, félreértésekre, illetve becsaphatnak bennünket, vagy rossz döntéseket hozhatunk. De műszaki cikkeink is meghibásodhatnak. Figyeljünk jobban oda egymásra, legyünk pozitívak és átgondoltak!

Július 16-án Bak Telehold érkezik el. Most könnyebben megy majd az elengedés és a megtisztulás. Hatalmi harcok, kisebb családi drámák is előfordulgathatnak – szakításveszélyes idő. Rontáslevételnek is jó ideje lehet!

Július 18-án Nap-Merkúr együttállás – pár napig! – ügyintézésnek kedvező lehet – egyébként meg onnantól, amolyan megvilágosító ‘aha érzésed is lehet.

Július 23-án a Nap az Oroszlán jegyébe lép – saját jegyében kiteljesedve – hatalmas energiákat szabadítva fel. Nagy teremtő erők lesznek. (Készülhetsz ismét a babaprojektre!)

Július 24-től pedig egészen augusztus 7-ig oldásokra, tisztító szertartásokra jó idő lehet.

A hónap vége felé – július 28-án a Vénusz belép az Oroszlán jegyébe. Ismét a párkapcsolatok, kapcsolatok kapnak nagy energiát. A harmónia és a szeretet dominál. Se vitával, se veszekedéssel nem rontsd el.

A nyár arkangyala Muriel, Mihály és Raziel. Őket hívhatod ha elakadnál külső, vagy belső életedben.   Muriel a családi összetartás angyala, de segítsége ingatlannal kapcsolatos ügyekben is jól jöhet. Mihály, ő a siker angyala, de szerelmi ügyekben is számíthatsz rá. Raziel arkangyal a tettek angyala – ő a munkadolgokban lehet segítőd.

Ez a hónap sokaknak igen szerencsés lehet! Van akinek a munkájában érkezik meglepően jó fordulat, van akinek a lelki társa érkezhet meg, és van  akinél a kapcsolata fordulhat komolyra.  Meglévő kapcsolatok mélyülhetnek el, eljegyzés is lehet, esküvő is megeshet. Talán nem mindenkinek – visszatérhet valaki a múltadból, akár előző életből is lehet! – karma kiegyenlítődés végett. Ne ijedj meg, de ebből semmise lehet – hosszútávra vele ne tervezz! Elhamarkodott döntéseket ne hozz – mert kapkodva csak rontasz, amit kimondasz már nem lehet majd visszacsinálni, és balul sülhetnek el a dolgok.
Ebben a hónapban úgy igazándiból az érzelmi, lelki felvállalásban lehet nagyon belemélyedni megnyíló-befogadó szeretetben.
Nagy általánosságban most csak ennyi – erről bővebben személyes, egyéni üléseken – tarot konzultációkkal szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Érdemes kihasználni majd az áldásos energiákat! Élvezzétek ki ezt a varázslatos hónapot! Áldás!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Share Button