Különleges Újhold!

Február 4-én, hétfőn este, 22.04-kor Újhold üdvözöl bennünket a levegős jegyű, Vízöntő jegyében.

A Vízöntő jegy eredetiséget és egyediséget szimbolizál – intelligenciát, és kreativitást. Okosan cselekedjél: fontos, hogy mielőtt újba kezdenél szabadulj meg a negatívérzelmektől, hogy teremtő erőd teljében légy.


Az Újhold mindig nagy esélyt ad az új dolgok kezdésére, a változásra és a változtatásra. Csodás, misztikus erőteljes energiák hatnak ránk e napon – a Jupiter és a Merkúr is támogat bennünket most az újba kezdéseknél. Jó lehetőség lesz most arra is, hogy  kapcsolatainkat átalakítsuk. A szeretet szemével tégy rendet az életedben. Mély lelki tisztázó beszélgetésekkel átbeszélhetjük gondjainkat, egymás felé jobban kimutathatjuk érzelmeinket.  A harmóniára törekedve nem kerülhetsz konfliktushelyzetbe. Légy türelmes és megértő – a jó szándék vezessen. Jó időben vagyunk, hogy megújítsuk, és felfrissítsük párkapcsolatunkat is. A közös erővel történő jobbításban, átalakításban segít a kompromisszum és az egymásra hangolódási erőnk.
De lakásfelújításra, szépítésre, dekorációra is és új otthon berendezésére is igen jó energiák lesznek. Használhatod a bágua térrendezési ötleteidet – a feng-shui jóbarát, segít hogy jobban érezd magad. A saját stílusod szerint egyedi enteriőrrel berendezett lakásodban, igazi otthont varázsoljál – az elemek és formák szerint, kedvező energetizáló eredményt elérve. Ne félj a változtatástól, légy bátor és magabiztos. Minden új dolog, amibe belekezdesz most pozitív energiákkal telítődik fel!

Ha jönnél hozzám Angyalvarázslatokkal, teremtő mágiákkal szeretettel várlak!
Az Időkapuban Anoél őrangyal áll az arkangyalok karából, Mihály arkangyal csapatából. Imájával megszólítva kérhetünk tőle békét és intelligenciát. “Anoél angyal segíts nekem, hogy való váltsam anyagi és szellemi célkitűzéseimet. Bátorítsd engem és légy velem. Ámen”.
Figyelem: Kedden, február 5-én elkezdődik a holdújév!

Csodás hangolódást kívánok a misztikus energiákra!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – sorselemezés- teremtő mágiák
Kapcsolat: 06202782612

ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Share Button