Lélekblokkoldás

El lehet-e engedni valakit tudatosan, meg lehet-e bocsátani harag nélkül?!

Az Élet valójában mindig csak jót akar Neked – megtanít elfogadni és elengedni. Mindent eléd tol, amire csak szükséged lehet, hogy fejlődj, hogy tudatosabban élj, és rád bízza azt, hogy mit kezdesz vele. Ha ellenállsz annál nagyobb tanító leckéket küld. Nem az ellenséged, hanem a tanítód. Nem azt mutatja, hogy mit láss, hanem azt, hogy merre nézz…


Mindig olyan embert vonzol be, akire szükséged van, hogy fejlődj.
 
Ha új kapcsolatot szeretnél bevonzani mindig az első kérdésem az: El tudtad-e engedni az előző kapcsolatodat? Feldolgoztad-e a sérelmeket? Meg tudtál-e bocsátani neki és magadnak? Mit gondolsz arról, hogy miért került ő az életedbe, és mi volt vele a dolgod, a megtanulandó leckéd? – hiszen a párkapcsolat minden tükör. Mit tanultál az előző esetből?
Egyszerű kérdések, mégis fontos, hogy minderre választ kapjunk, ahhoz hogy elkezdődjön az új kör. És ha nem tudsz mindezekre választ adni, akkor segítek neked a válaszokat elemezni – úgy, hogy megértsd  mi és miért történt veled. 
Előbb elengedni kell tudni, hogy újat tudj bevonzani. Alacsony energiákkal nem lehet teremteni,  se vonzani. Az, aki haragszik nem rendelkezik magasfényű energiákkal. Inkább valójában egy jó nagy blokkal a szívcsakrájában. Ha tudatosan fel is tudod dolgozni, hogy továbblépjél, a lélekben ott maradnak a negatívkép érzéslenyomatok az elmúlt kapcsolódásokból. Ezeket a tudatalattiból is ki kell emelni – ahhoz, hogy boldogságállapotba kerülj, ezt előbb el kell engedni. Törölni kell, hogy tiszta lappal indulhass. Nem a tanítás törlődik, hanem a fájó emlékek – a harag oldódik, a feszültség simul, a méreg elfolyik…  Ha mindezeket tárolod olyan, mintha önsorsrontásban élnél. Az oldás  régebbi lelki sérüléseket is kiemel.
A terápia során megérted, mi mi történt veled, önértékelésed is visszanyered. Energetikailag az od és éterikus szálakat még mielőtt elvágnád ki is kell azt tisztítani, harmonizálni. A lélekblokkoldás kiváló módszer arra, hogy ismét önmagadra találva, sikeresen meg tud élni a női létedet. Tiszta, örömteli lélekkel, magas energiaszinten tudsz majd belelépni az új sorskörödbe – szabad akarattal, tiszta fejjel, és tudatos akarattal!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemezés- Szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások – oldás,blokkoldás.
Kapcsolat: 20 278 26 12
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Share Button