Spirituális erő!

Évek óta ismerem, sokat találkoztunk, régi vendégem. Klári kicsit vörös, kicsit spiris, kicsit boszis…néha meg nagyon naív. Exoterikus tanokon nevelkedik… meg állandó negatív energiákkal keveredik – szinte vonzza a bajt… Amire mondják  a fentiek, hogy ne tegye, azt azért kipróbálja, hogy miért ne… És aztán meg felkeres… megint nagyon mellényúltam valaminek – szokta ilyenkor mondani nekem.

És most is… tapasztal és megél, átél. Neki ezt kell tennie, ahhoz hogy megérezze mi a jó és mi a rossz, a helytelen. Megint galibát kavart… a szomszédasszonya hihetetlen egy boszorka na meg a fiúja anyja az is. Rángatják, ostromolják, szennyezik…
Most a sors bízom, történjen ami lennie kell – nyugtázza az eseményeket.
Ahogy érzed, a tied, a te életed! – jön a válasz felőlem. De azért azt tisztázzuk csak, hogy most jelenleg a sors ez a két nőszemély, aki ellened áll. Őszintén nézz szembe a helyzeteddel, és becsüld, tiszteld magad annyira, hogy helyreteszed őket, mutasd meg az erődet!
Ja, hát lehet… de mit tegyek… sose lesz vége – kesereg.
Ki kellene lépned ebből – nyugtázom megint. Ugyehogy bele sem kellett volna menned ebbe az egészbe…? – emlékszel még arra a tarot körre amit ezt vallotta?!
Hát, igen… egyre csak bonyolódik az életem – mélázik el mellőlem.
Egy kis oldást is csináltunk, egy kis tisztítás is – a tudatalatti félelmek elillantak, a tudatos én győzött, és erőre kapott benne.
Tisztába kell tennem a sorsomat – mondja búcsúzóul, bólogatva-mosolyogva.
Győzni fogsz – az angyalaid veled, a mágia működni fog! Légy kitartó és céltudatos, önmagadért cselekvő!  – motiválom, inspirálom.
Így-így – rámkacsint… és már indul is…a piros kocsija várja.
Tudom, érzem, s látom, hogy jófelé megy – most végrevalahára  összeszedte a bátorságát!

Jó világosan látni az utat – a tarot opciókkel sokkal könnyebb és átláthatóbb minden – a sorsenergiád megtölti rezgésével a jövőd felé vezető utat! Sosincs késő lépni, változni, változtatni, cselekedni. Ha szeretnéd tudni mi van előtted, ha szeretnéd látni milyen lehetőségeid lesznek keress fel sorselemzéssel segíthetek neked – személyre szóló spirituális terápiákkal szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

Share Button