Tudatos teremtés

Új életet teremtő meditációra jelentkezhet nálam – bátran!

“Sorsunk egy nagy távlatú, sok életen átívelő, külön-külön is értelmes, mégis összefüggő, kozmikus életterv. Életkörről életkörre terel a teremtés ősdrámájának megoldása felé. Azt akarja, hogy a Világosságod győzzön a Sötétség felett.” – Müller Péter


Az elengedő és teremtő meditáció alatt megtapasztalhatod, hogy a szíved és a lelked hogyan halad. Milyen blokkokat képez a tudatod, amelyet a meditáció alatt a teremtő energiák által oldunk. A meditáció alatt rád kapcsolódnak az égiek, s az angyali jelenlétben teremtheted a sorsodat. Válaszokat kaphatsz a félelmeidre, a kétségeidre is, ami a meditációt követő relax terápia alatt kioldódhat. A tudatos teremtés által sokkal oldottabb leszel megtapaszthatod, hogy mekkora hatalmas motivált erővel rendelkezel.Egy misztikus agykontroll, ami segítségedre lehet, hogy céljaidat elérhesd.


A program másfél órában elérhető számodra, egyéni konzultációba – messengeren és skypeon is működik. Energetikai szinted emelkedik, a relax állapotban spirituáils energiád által áldásos lehetőségeket varázsolhatsz be az életedbe. Éld meg életed pozitív áldásait!

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah 

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- tarot – tanácsadás
Energetikai tisztítások – meditációs programok
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Share Button