Újratervezés – átgondolás!

A Merkúr retrográdba váltott – ez évben immár harmadjára teszi ezt!

“Ősz…az évszak, mely arra tanít, hogy a változás is lehet gyönyörű. ‘Ne siess. Pihenj. Hallod a fák zúgását? Valamit üzennek.’ Az ember megáll, hallgatja a zúgást, s egyszerre megérti, hogy kár volt sietni.” – Márai Sándor

A Merkúr őrzője Rafael arkangyal. Felelős a nyelvérzékért, az intelligenciáért, az írásért, a kommunikációért, az utazásért és a sebességért. Ő segít nekünk, hogy megbirkózzunk az életünkben beálló hirtelen változásokkal – hívd őt, ha elakadnál.

A Merkúr, a kommunikáció bolygója a Skorpióban hátrál október 31-től egészen november 20-ig.
A hátráló mozgásban levő bolygók lassítóként működnek, terveinket, előrehaladásunkat gátolhatják. Extra időt kapunk viszont arra, hogy átgondoljuk ügyeinket, lehetőségeinket, az életünk eseményeit. Életünk jelentősebb döntéseit kerüljük el.Gondoljuk át alaposabban életünket, és sorsdolgainkat. Egyeseknél türelmetlenség és fáradtságérzés is felléphet. Ügyeljünk oda a pénzügyeinkre: csak azt vásárold ami szükséges, érdemes átgondolni az utazási lehetőségeket is. Régi emberek is visszatérhetnek életedbe, de most is ugyanabban a hibába eshetsz. Párkapcsolatodban a vitákra vigyázz – keresd a harmóniát.


Ezen időszakok alatt: Kerüljük a szerződéskötéseket, mert megvezethetnek bennünket. Akadozhat az ügyintézés – a kommunikációban és a közlekedésben számíthatunk bonyodalmakra, nézeteltérésekre, félreértésekre, illetve becsaphatnak bennünket. Nehezebben látunk előre, nehezebben hozhatunk döntéseket. vagy rossz döntéseket hozhatunk, amit később megbánhatunk. De műszaki cikkeink is meghibásodhatnak. Érdemes rákészülni erre, hogy váratlanul senkit se érjen. A nehézségek energiák ellen csakra-aura harmonizálással kereshetsz – megerősítő rezgésekkel, rezgésszint emeléssel segíthetek. Egyébként pedig szenteljünk magunknak több időt a pihenésre – figyeljünk jobban oda egymásra, legyünk pozitívak és átgondoltak!

Kívánom, hogy áldás legyen minden jó gondolaton, legyenek velünk az Égiek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák: őrangyal inkorponálás- angyal kommunikáció
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Share Button