LELKÜNK NYUGALMÁBAN

A földi inkarnációnk leglényege, hogy lelkünk fejlődhessen:  megismerhessük legmélyebben önmagunkat. Ezért is minden embernek meg kell élnie negatív és pozitív aspektusait is, hogy az előre eltervezett életét” megélje”. Megtapasztalni jöttünk: ezért van a szenvedés, a betegség és a negatív helyzetek, emberek bevonzása is…a Vonzás törvényével összhangban állva. Negatív élményeink leckék tehát – amik segíthetnek nekünk a spirituális fejlődés magasabb szintjére lépni. A leszületésünk előtt megtervezett célokat a végső megoldásban: csakis pozitív gondolkozással érhetjük el, valósíthatjuk meg és teljesíthetjük be.


Bizonyos embereknek több sorskörben is lehetőség adatik, míg másoknak be kell érniük egy fejlődési szakasszal.
A nehéz “fényszögek” mindig segítenek megtapasztalni azt, amit nehezen értünk meg… Ki hányszor volt már a földön, attól függően
súlyosodnak a leckék, nehezednek a próbák. Mindig csak úgy   abban,  ahogyan épp érzelmi-lelki-pszichiai szinten áll… amit elbír, amit kibír;  mert így szól a láthatatlan szerződés – ez a szabály! Minden egyes “szerep” amit eljátszhatunk bennünket szolgál!



Az Újhold sok mindenkinek csodás felismeréseket hozhatott… az új utat megtalálva, az új perspektíva új irányt adhatott.
A retrográd Szaturnusz és Plútó miatt jelenleg is sokkal erősebben élhetjük meg élethelyzeteinket.A mostani hétvége alkalmas arra, hogy elmélyedjünk önmagunk fényében. Felerősödhetnek megérzéseink – alkalmas az idő meditációs programra. Őrangyalunk, szellemi vezetőink szólíthatjuk. Éld át  sorsod minden egyes szituációban,  lelked végtelen síkján, itt a ebben a földi valóságban, az Élet csodálatos Színpadán. Szeretteink körében a legjobb helyen vagyunk!

 

“Az ember utólag döbben rá, mennyi csoda mellett ment el. Utólag jön rá, hogy elfelejtett szeretni. Utólag, hogy boldog volt, s észre sem vette. Utólag, hogy nem is figyelt a másikra. Utólag, hogy elfelejtett jónak lenni hozzá. Utólag, hogy kár volt őt nem szeretni. Kár volt unni, aminek örülni is lehetett volna.” – Müller Péter

 

Varázslatos napokat kívánok Nektek ezen a csodálatos tavaszi hétvégén, örömben, szeretetben!

 

Asajah
spirituális tanácsadó

Blokkoldások – szívcsakra tisztító harmonizáló hangolás.
Teljes test-csakra-aura tisztítása energiaszint emeléssel.
Oldások – elementál, od-éterikus szál tisztítások, szellemelengedés.
Elengedő, Teremtő, Sorsangyali meditációk – Angyal mágiák.
Terápiás oldások – önbizalomerősítő tréningek terápiás konzultációban.

Share Button