Hozd harmóniába tested-lelked-szellemed!Vannak emberek, akik képesek elsüllyedni az önsajnálat, az önös érdekek mocsarában, ők azok, akik szenvedésként élik meg az életet, hagyják, hogy sodorja őket az ár. Nem vállalnak felelősséget döntéseikért, inkább homokba dugják a fejüket és nem vesznek tudomást a megoldandó feladatokról, így hatalmas káosz keletkezik körülöttük. Éppen ezért náluk megjelennek a súlyos betegségek, mint egy intő jelként, hogy valamin változtatni kellene, valamit fel kellene dolgozni, meg kellene bocsátani, el kellene engedni…

Vannak emberek, akik tudatosan képesek letenni a múlt fájdalmait és még ha lassan is haladnak előre a fejlődés útján.
Aki képes a helyzeteket szeretettel, alázattal és türelemmel megközelíteni, vállalva a felelősséget az életéért az képes tudatos teremtővé válni. Elfogadja sorsát, tudja, hogy minden eseményt ő hív létre, hogy tanuljon és megoldja, majd pedig élvezze az ajándékokat. Azok az emberek, akik nyitottak az események megértésére a fájdalmakat is könnyebben viselik, tudják, hogy a fejlődéshez nélkülözhetetlen a fájdalom.
Bármelyik csoportba is tartozz lehetőséget kapsz arra, hogy felfedezd mekkora erő rejtőzik benned. Ha van szándékod arra, hogy újragondold a dolgokat, hogy harmóniába hozd a tested-lelked-szellemed, ha képessé válsz megélni a félelmeid és fájdalmaid, Önmagad első helyre tenni, akkor az életedben megjelennek a csodák.
Nincs olyan állapot, amelyből ne tudnád újra építeni önmagad. Az erő nem az izmaidban, hanem a lelkedben van. Nincs szükséged a szenvedésre, szabadulj meg a régi beidegződésektől, félelmektől és éld meg a csodákat, hiszen minden ember arra született, hogy éljen, nem pedig arra, hogy készüljön az életre. – T. N.