Impulzív energiákkal érkezik a Kos Telihold

Október 9-én 22 óra 56-perckor a Kos teliholdat üdvözölhetjük!

Felerősödik a tettvágy! A Kos energia nagy lendületet és magabiztosságot adhat. A telihold energiája már holdtölte előtt három nappal érezhető válik: a Kos telihold öntörvényűséggel, ösztönösséggel, akarattal, meggondolatlansággal és harciassággal is telíthet egyeseket.
Légy megfontolt ezekben a napokban. A marsikus rezgések felerősíthetik a kos rezgéseket, és akkor pedig felborulhat az érzelmi energia is – tudatosan törekedj a harmóniára.
A plútói rezgések segítik el elengedő, átalakító munkádat, amibe most már az aktív merkúri energia is besegít. Különleges jósálmokkal ajándékoznak meg az égiek – az álomnaplód kéznél legyen.

A telihold hatalmas rezgésében a  kristályköveidet, ásványékszereidet is feltöltheted, és tarot lapjaidat is tisztíthatod. De holdsétára is remek idő lesz: a hold nőies energiákkal áld meg.
Az Időkapuban Jejazél őrangyal áll majd, Kamaél arkangyal csapatából, az Erősségek karából. Jejazél angyal marsikus ereje felszabadító energiákat áraszt. Felold minden alól ami elnyom, gúzsbaköt, gyötör, fojtogat, kínoz, vagy zaklat, nyugtalanít, szorongással tölt el. Imagináld őt, hogy hatalmas gyógyító rezgése segítségedre tegyen. Imájával megszólíthatod:  “Jezalél angyal, add hogy a Te kegyelmedből eljussak a magasabb, spirituális szintű, lelkileg tiszta és békés, anyagilag is virágzó élethez. Jelzésed, üzeneted szeretettel veszem. Hálás szívvel köszönök, szeretlek Téged Ámen.”


Ez a nap kiválóan alkalmas arra, hogy elengedd a negatív  energiákat, helyzeteket és embereket az életedből –  ezzel helyet készíthetsz az újnak. Írd le mit nem szeretnél továbbvinni az új sorskörödbe, és egy varázsaltos szertartás keretében égesd el – majd szórd ki a szélbe. Este már a pozitív változásokat hozó mágiákkal lesz érdemes foglalkozni.
Angyalos meditációkkal és fehér mágiás varázslatokkal is várom az ezoterikus Hölgyeket,  magas rezgésű angyalos stúdiómba.
Alkalmas az időtér energetikája elhunyt szeretteink  Fény hazába emelésére, elbúcsúztatására, gyászfeldolgozásra. Gyászterapeutaként is várom a szertartásra jelentkezőket.
Rontás-átok levételre is kitűnő energiák lesznek – ha ilyen gondod lenne, jelentkezz be hozzám időpont egyeztetéssel.
Szeretettel kívánok áldott teliholdat Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász-önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
párkapcsolati terapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu