Itt rekedt lelkek

Egy hölgy szellemi tér tisztítást kért tőlem, azonnal rá is kapcsolódtam aktívan,  gyors segítséggel – a szellem átjáró bezárása, a védelem felépítése, a bentlakók megtisztítása, a halott lélek Fény hazába emelése, a tér beavatása  a szent cél.
A földhöz kötött lelkek bolyongók, a kísértetek visszajáró lelkek – nincs helyük ebben a dimenzióban. Kötődhetnek az élőhöz, és a nem cselekvés által akár meg is szállhatják őket. Ilyenkor már nem is érzékelheti az illető, hogy szellemi megszállottság áll fenn. Az ismerősei azonban jelezhetnek neki, hogy megváltozott az energiája, a reakciói, és a döntései által. Mintha nem is ő lenne, az aki – mert a megszálló lélek benne helyette cselekszik. Nem a saját életét éli meg, hanem azt átengedi az elhunyt léleknek.

A tisztítás, és a Fény hazába emelés a gyors választható lehetőség.
Szeretettel végzem, tibeti fehér mágiát használok – ezzel visszaállítható az áldásos állapot! Az otthon energiája magas frekvencián rezeg, benne lakni szerencsés dolgokat vonz be!
Kérj segítséget, ha szellemi behatolást érzel az otthonodban, a  szellemi teredben. Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyek jelentkezését. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu