Júniusi Újhold a levegős Ikrek jegyében!

Június 3-án,  hétfő déli 12 órakor érkezik meg az Újhold, amelynek témája a kapcsolatok és kommunikáció lesz.

“A bölcsesség legnyilvánvalóbb jele a folyamatos vidámság.” – Michel de Montaigne


Barátságápolásra, békülésre, békítésre kiváló időszakot ad a mostani holdminőség, a kommunikáció terén aktív Ikrek jegyében. Törekedj a harmóniára és a lelki békére – csatározni, háborúzni fejedbe se forduljon meg. Ilyenkor nagy döntéseket hozni nem érdemes, az erős  energiákban átgondolni jó mindezeket. Az elkövetkezendő napokban tisztázd kapcsolataidat rokonaiddal, kollégáiddal, szomszédaiddal, barátaiddal, ügyfeleiddel  – mindenkivel akivel félreértésed volt mostanság! – tedd rendbe a dolgaidat, hogy a lelki békéd visszanyerd.
Engedd el a sértettséget, mindent a szeretet szemével élj meg!
Kapcsolódásaidban őszinteséggel légy jelen.   A hazug embereket kerüld el. A szerelmi vallomások is jó fogadtatásra találnak – lánykérésnek is ideje lehet. Hivatalos ügyeidet is sikerrel intézheted.
Alkalmas lesz a nap energetikája rendrakásra, a takarításra, selejtezésre. A fogyókúra elkezdésére, méregtelenítésre is.
A levegős jegyek – azok a hölgyek is, akiknek a holdja az Ikrekben van! – igen aktívan élhetik meg ezeket a napokat, hiszen az újhold hatása még három napig tartalmasan megmarad. Mond el ahányszor csak tudod az alábbi mantrát: “Szeretem és elfogadom magam. Teremtő energiámmal bármire képes vagyok. Az égiek támogatását élvezem, mert értékes vagyok.”
Újhold napján az Időkapuban Hariél angyal áll a Kerubok karából, Raziél arkangyal csapatától. A hetedik kerub az Uránusz és a Merkúr energiáit uralja. Ez a csodás őrangyal fényesen csillogó elmével és éleslátással ajándékozza meg a hozzá fordulókat. Imájával megidézheted. “Hariél angyal adj nekem bátorságot, és erőt, hogy hogy szembenézzek sorsommal, és a rossz cselekedeteimet jóra fordítsam. Bocsásd rám fényességed, hogy szíven és eszem összebékíthessem.”
Teremtő, bőség mágiákkal, és szerelmi varázslatokkal szeretettel várlak. Kitűnő az időminőség blokkoldásra, oldásokra, rontáslevételre – jelentkezz be hozzám bátran!
A mai napra a Kazanlár-féle tarotból A Válaszutak VI. lapot húztam. A szabad szívből jövő döntések mindig a legjobbak. Ha válaszút előtt állsz a szívedre hallgass – így nem csalódhatsz.
Hamarosan új tervek körvonalazódhatnak, új lehetőségek jelentkezhetnek – az Ikrek Újhold segít, hogy nyitottá válj minderre – tudatosan gondold át lépéseidet és helyesen cselekedj. Legyetek rugalmasak – a beszéd, a kommunikáció minden formája most könnyebben mehet – szárnyaljatok, örüljetek az Életnek!

Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Személyre szóló tarot
Energetikai tisztítások – rontáslevétel
Spirituális terápiák – tanácsadás
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php