Lásd meg mindenben a legjobbat!


Mit vársz az élettől? A legeslegjobbat? Vagy talán azok közé a lelkek közé tartozol, akik mindig attól tartanak, hogy a legrosszabb fog bekövetkezni, és hogy a dolgok rosszul fognak alakulni?
Ha igen, meg is érdemled, amiben részed lesz, mert azt vonzod magadhoz, amit szeretsz, vagy azt, amit gyűlölsz, és amitől félsz. Amikor a tudatod negatív, úgy vonzod magadhoz a negatív dolgokat, mint a mágnes az acélt, és azoknak a lelkeknek a társaságában fogod találni magad, akik hasonlóan gondolkodnak, mert a hasonló emberek vonzódnak egymáshoz.
Amikor a tudatodat a szeretet tölti el, amikor szinte kicsordul belőled az életöröm, és amikor szívedet hála tölti el mindenkiért és mindenért, látni fogod, hogy azokat a boldog, örömteli lelkeket fogod vonzani magadhoz, akik szeretetet és örömöt sugároznak magukból mindenhol, ahol járnak. Életed el fogja tölteni minden jó, amit az élet felkínálhat.
Miért nem látod meg minden helyzetben a legjobbat? Lásd már most, amint a legeslegjobbat vonzod magadhoz. – Eileen Caddy