Mahatma a szeretet energiája

Mahatma energia

A Mahatma energia (Nagyszerű Lélek) gyengéd rezgést idéz elő a szervezetünkben és energiánk kifinomulttá válik. A Mahatma energia fehér-arany színű fény. Elősegíti a megrekedt és megszilárdult gondolati formák és érzelmi beidegződések feloldódását. A szeretet energiája felébreszti az életerőt!

Helyezkedj el egy kényelmes pózban, és figyelmedet irányítsd a testedre. Elég, ha csak gondolatban küldöd el a kérést: Megkérem a Mahatma energiát, hogy járja át a testemet, és tisztítsa meg a mirigy rendszeremet. Ezek után, ha jól figyelsz, akkor a lábad ujjain érzel valami meleg bizsergést, ami lassan elindul felfelé. Csak maradj nyugodt, és figyeld tovább, hogyan dolgozik ez az energia. Néha megáll, elszöszmötöl valamelyik testtájékon, aztán megy tovább. Ha a figyelmed nem elég éber, akkor persze nem érzed ilyen pontosan az energia jelenlétét, de valamilyen változást biztosan érzel. Ne aggódj, ha kérted, akkor az energia jelen lesz, és megteszi, amit kértél akkor is, ha ezt Te nem érzékeled tisztán. Ha többször csinálod, mondjuk minden este, akkor egyre jobban érzed majd ennek az energiának a hatását.
Amikor már a fejed búbja is bizsereg, akkor kérhetsz valami mást is: Megkérem a Mahatma energiát, hogy különösen a pajzsmirigyemet és az agyalapi mirigyemet tisztítsa meg. Megkérem a pajzsmirigyemet és az agyalapi mirigyemet, hogy hagyja abba azoknak a hormonoknak a termelését, amelyek csökkentik az életerőmet és öregítik a sejtjeimet. Innentől fogva csak olyan hormonokat gyártsanak, amelyek visszaadják az életerőmet és fiatalítják a sejtjeimet.

Naponta akár háromszor is meg lehet idézni.
A Földön rendelkezésre álló energiák közül a Mahatma energia a legnagyobb! A Mahatma energia összekötő kapocsként funkcionál Isten és Ember között. Ez az energia kivétel nélkül mindenki számára elérhető, ezért neked is rendelkezésedre áll, ha meditálni akarsz és szeretnéd megidézni. A lelki törvényszerűségek értelmében azonban, ha szeretnéd, hogy ez az energia rendelkezésedre álljon, akkor meg kell kérnek, hogy “költözzön beléd”. Amikor megidézzük, ez az energia áthalad a fizikai, érzelmi, mentális és lelki testünkön, majd behatol a földbe. Ez a hihetetlen energia az eddiginél gyorsabban és hatékonyabban működik közre a fénytestünk felépítésében.

 

A Mahatma energiát megkérhetjük személyes problémák megoldására is. Segítségül hívható kapcsolatok és helyzetek megoldásához. Tudatunkkal oda irányíthatjuk, ahol megoldást kell találnunk. Küldhetjük másoknak is gyógyítás céljából. Minél több Mahatma-energiát hívunk le, annál könnyebbé és kiegyensúlyozottabbá válunk.

 

Asajah
spirituális tanácsadó


Share Button