Empátiával közeledj!

Vigyázz, hogy világosat gondolsz-e vagy sötétet, mert amit gondoltál azt megteremted!

Február 7, péntek. A Nap a Vízöntő, a Hold a Rák jegyében – jelenleg növőholdban járunk – vasárnap már Oroszán Teliholdban!
Ügyelj, ne akarj most sem megfelelni, és ne terheld túl magad – csak amennyit elbírsz!- okosan mérlegelj és állíts fel fontossági sorrendet, szabj egészséges határokat. Zuriel angyal a fontos döntések meghozatalában segít, jó tanácsokkal át el – hívd őt, ha  magad nem ismernéd fel.

A MAI NAPRA A KAZANLÁR-FÉLE TAROT nagy arkánumából: A Császár IV, a Torony XVI, és a A Mágus I. lapokat húztam – az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán’ hallottam: Karmikus gondok, problémák kerülnek napirendre – érdemes átbeszélni társaddal ezeket (Merkúr a Halakban jár!) – az éjjeli álmaidból elemző gondolatokkal sokat tanulhatsz. Okos, célszerű megújulásban változtathatsz kapcsolódásaidon.
Feszültségeket gerjesztő hatás van – a Bika-Uránusz váratlan helyzeteket is generálhat. Készülj fel a váratlanra – légy racionális teremtő, gyógyíts meg sérelmeidet, hogy sorsod ura maradj!

Másokon segíthetsz, másoknak is tehetsz – gondoskodóvá válhatsz, gondoskodó lehetsz, a Rák Hold jelen, a szeretet teréből teremts.

Ha elakadnál sorsdolgaidban nem csak tarot-elemzéssel, sorselemzéssel, de spirituális terápiákkal – önbizalom erősítéssel, rontáslevétellel, félelemoldással és energetikai szint emeléssel is szeretettel várlak – keres bátran! http://asajah.hu/gondolatok/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness.php

A konzultáció alatt lehet igényelni energetizált-programozott vizet is nálam – céljaidat így könnyebben elérheted! – pozitív rezgésekkel segítelek,akár személyesen, skypeon, vagy messengeren felkeresel. Angyalmágiákkal is érted teszek!

Minden sorselemzéshez – tarotvetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell:grátisz!

Ha voltál már nálam korábban Sorselemzésen, és jelenleg egy fontos döntés előtt állsz – egy kérdésed lenne csupán, amire választ várnál – szeretettel várlak egy olyan elemzésre, ami egy fél órás kivitelben vár rád. Segítek, hogy okosan és tudatosan válasszál. http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok.

Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szerencsés, boldog, örömteli, sikeres, áldott szép napunk legyen!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.

Napi tarot a facebook profiloldalamon olvasható!

FIGYELEM: A fenti csak egy általános jóslás – nem pótolja a személyre szabott jóslást! – Egyéni, bővebb, részletesebb személyre szabott tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető. Mindenki útmutatást és tanítást kap az égiektől a konzultációk alatt!

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

Internetes, személyes weboldal:http://asajah.hu

Share Button