Kiáradásban…

Amikor bízol önmagadban és a sorsban össze vagy kapcsolva az univerzummal.

Ott vagyok otthon, ahol Vagyok. Ahol lélegzem, ahol létezem. Ott vagyok otthon, ahol a rend van. Ahol rendben vagyok és ahol újra és újra rendeződhetek. Ahol minden végtelen, és ahol elhiszem, hogy én sem vagyok védtelen.
Magamban vagyok otthon legigazabban.
Belőlem ered és hozzám érkezik vissza minden. Az én erőm képes felépíteni is, és lerombolni is bármint önmagam körül. Az isten szava bennem teremti a körülöttem lüktető világot. Minden utat, minden lépést, minden állomást. Minden érkezést és minden indulást. Szavakat, érintéseket, táncot és könnyeket. Senki nem tud börtönbe zárni, csupán én vagyok, aki korlátozom teremtő-erőm.
Bármi, amit idebent elképzelni tudok – minden, ami odakint megépülni képes.
Jó, hogy bármikor felidézhetem, mi okból bontottam le az engem mindentől megvédő falakat. És jó, hogy emlékszem, mi okból szőttem inkább csak egy lenge sátrat magam köré. Álmokból. Azért, hogy bármikor, amikor újra út nyílik a lábam előtt, rá tudjak lépni. Oda tudjak menni, ahova vezet. Hálás vagyok, hogy emlékezettek arra, hogy akkor lehetnek csak emlékeim, ha vannak tapasztalásaim.
Nincs szükségem semmire, csak önmagamra. Nem házat kell építenem, hanem önmagam vázát, olyan életet, amiben a lelkem szívesen lakik. Ahol a falak szélből vannak, ahol a lépcső az égig vezet, és ahol az óceán a takaróm.Otthon – Vagyok. – Lélekszélek


Szabad vagy, szabadon választhatod a Fényt, te lehetsz a Fény!

Ha kiáradással élsz a bőség energia is rád talál. Fogadd a lehetőségeket. Örülj mások sikereinek és tégy az álmaid megvalósulásért te is. Az új emberek hozhatnak sikert és adhatnak hitet – fogadd az új barátságokat áldásnak. Hallgass a megérzéseidre. Az új dolgok, néha csodás utakra vezetnek, és nagy lehetőségeket hoznak. Ne zárd el magad az újtól, a változás ereje benned él – légy erős és lépj! Ne rágódj rossz dolgokon, a negatív rezgések körében nem tudnak megtalálni a pozitív energiák. A rezgéseddel vonzod a jót és a jóllét sikeres lehetőségeit.
Az ég vezetni fog – rezegj továbbra is a boldogság és a hála állapotán!
Légy őszinte, és szívből éj! ÁLDÁSOS UTAD LEGYEN!
Áldott legyen  a tested teljessége,  a lelked végtelensége, a szellemed örökkévalósága. Áldás!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Számmisztika- Asztrológia
Energetikai tisztítások: oldás, blokkoldás, energetikai szint emelés
Tanácsadás – spirituális technikák

Elengedés – Teremtő mágiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Share Button