Vénuszi tavaszban

Légy újra önmagad!

“A hit hatalmas erőforrás. Te döntöd el, mit hiszel magadról, a hittételeid pedig meghatározzák a tetteidet. Nagyon fontos, hogy olyan hittételeket válassz, amelyek reményt és erőt adnak neked.” Anthony Robbins

Válaszd a tudatos teremtő Éned. Sorsodat saját döntéseid irányítják, a tér és idő minden kiterjedésében vállalj felelősséget értük. Lásd önmagad isteni lényét mindenki másban.

Vénusz-Uránusz szextilben vagyunk – kapcsolat harmonizáló rezgésben! Párkapcsolati gubancok tisztázásának,- helyzettisztázó beszélgetéseknek jó ideje van! Félreértett kommunikációkat lehet elrendezni. Megbocsátásnak és elengedésnek is kedveznek az energiák.  Békülni, oldani nagy erővel lehet. Emeld fel a párkapcsolatodat egy magasabb szintre – élj tiszta lelki életet. Ma a barátkozás, és az ismerkedés is jobban megy. Társa is akadhatsz. Nyiss a harmónia felé – boldogságot teremthetsz – a tavasz kacsingat, hamarosan jobb idők jönnek mindenben: pénteken a Merkúr újra előreindul.
Légy céltudatos, merész és bátor – akár valamiféle új programot is beiktathatsz ma. Lépj ki kicsit a komfortzónádból – izgalmas lehetőséget ad majd. Szerelmi jóslással is kereshetsz.
Konzultációmon: Csakra-aura harmonizálás – rezgésszint emelés, tudat tisztítás – önbizalom erősítő, félelemoldással, blokkoldó terápiákkal, párkapcsolatot erősítő angyal mágiákkal szeretettel várlak.

A Láthatatlan világ segítsége ragyogjon át Életeden!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Auraolvasás
Energetikai oldások – tisztító spirituális terápiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Share Button