Sorsút rendezésben

H   E   T   I       T   A   R   O   T
November 7-től november 13-ig.
Teliholdas hetünk lesz!

A jelenlevő uránuszi energiákban nagyobb szabadságra vágyunk – az önkorlátozás elengedésében léphetsz nagyot. Az Uránusz őrzője Uriel arkangyal. Ő felel a szabadságért, a hatékonyságért és az új ötletekért. Szólítsd meg őt szertartásban, hogy csodás lehetőséggel ajándékozzon meg. Hagyd el a komfortzónád, tégy valami meglepőt, valami olyan dolgot amire régóta vágyódtál. Elengedő, teremtő angyalmágiákkal szeretettel várlak!

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:

Az Erő XI. – Használd spirituális erődet!
A Telihold energiája a Bika jegyében kedden üdvözöl bennünket. Elengedésre jó időben lehetsz. A telihold arra inspirál, hogy válassz új utat, új megoldásokat, új szereplőket. Önvizsgálatnak, önelemzésnek is kedveznek a jelenlevő energiák. Fedezd fel a korlátaidat, tervezz a jövőre nagyobb szabadságot magadnak. Elengedő-és  teremtő meditációkkal várom a Hölgyeket!
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Hasznos tevékenység lehet a növénygondozás és a takarítás.Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyasszatok édesség helyett is vitaminokban, ásványi anyagokban gazdag gyümölcsöket.Kozmetikára, regeneráló masszázsra, bőrápolásra, – a hétfői nap hajfestésre is! – jó lesz a hét eleje energetikája – a fogorvosi vizitet azonban kerüld el, mert kedvezőtlen lehet. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek számára szerencsés lehet – vegyétek észre a jó lehetőségeket! (A Hold a Bika jegyében jár, november 9-én, szerdán lép át az Ikrek levegő jegyébe.)

A Pápanő II. – Szavaidat karmakiegyenlítődésre használd!
Kapcsolat tisztításra – békülésre, megbocsátásra, karmaoldásra – remek lesz a hét közepe a szaturnuszi energiákban. Most érdes lesz átbeszélni sordolgainkat, kiegyenlíteni a spirituális adósságokat. A marsikus rezgések kreativitásunkat növelhetik, a jó megoldások felé inspirálódhatunk. Kapcsolatgyógyítással várom az ezoterikus hölgyeket szeretettel angyalos stúdiómba.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Remek időtöltést lehet a filmnézés – és hasznos tevékenység lehet a szellőztetés. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A zöld salátákról se feledkezzetek meg – akár önmagában is szuper ötlet lehet almával, körtével megspékelve. Fogyó-és tisztítókúra elkezdésére remek lesz a hét közepe, de bőrápolásra, kozmetikára, hajmosásra és fogorvosi vizitre jó idők járnak. A Szűz, a Nyilas és a Halak napjegyűeknek számára szerencsés lehet – vegyétek észre a jó lehetőségeket! (A Hold az Ikrek jegyében jár, november 12-én, szombaton lép át a Rák víz jegyébe.)

A Válaszutak VI. – Nagy döntéssel léphetsz előre!
A mély lelki beszélgetések ideje lehet a hétvége a Rák-Hold rezgésébe; de lélektárs bevonásra is jó energiák lesznek. Minden helyzet, találkozás nagy tanítást hordoz – légy jelen minden pillanatban és élj meg minden eléd kerülő lehetőséget. Válaszutaknál most tudatosan újulhatsz meg a plútói rezgésekben és léphetsz át egy felsőbb szintre. Tarot-opciókkal várlak, ha elakadnál, vagy elbizonytalanodnál.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Szuper ötlet lehet mindenféle családi program a hétvégében.Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Készíthettek tepertős kis pogikat a vendégeknek. Bőrápolásra, kozmetikára kedvező energiák lesznek, a fogyó- és tisztítókúrát is tovább folytathatod. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek számára szerencsés lehet – vegyétek észre a jó lehetőségeket! (A Hold a Rák jegyében jár, november 14-én, hétfőn lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)


Tölts az idődet magas rezgésű emberek társaságában. Meditálj, és vedd fel a kapcsolatot szellemi- égi segítőiddel. Ahol visszatérő, ismétlődő helyzetet találsz, ott karmát oldani szokás. 
Szólítsd a sorsangyalokat– Uriel, Melathiel, Hachamel angyalt
angyalmágiában, hogy utat mutassanak és erőt adjanak neked  az áldásos, szerencsés új sorkörödhöz.
A
z energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu