Szerelmes lett a szerelembe…


Hirtelen, fontoskodva megjelent – sokkal hamarabb a megbeszélt időpontnál. A küszöbön toporgott…sajnos várnai kellett, amíg az előző messengeres ülést  levezényeltem.
Régóta ismerem a kedves vendégemet – nyavalyog, és acsarog – ahogy otthon látta. Rossz volta példa, a női modell amit az anyjától látott. Összevesztek, de nagyon megint a  párjával… ezért  is keresett fel.

Gizus elvárja, hogy rajongjanak érte, s közben vagdalkózik, kioktat keményen. – mert hát így kell a férfiakkal bánni…otthon is ezt láttam. A párja persze menekül…főnöke, anyja már van…most inkább társat remélne. De a lány nem tudja hogyan mutassa ki az érzelmeit. Így hát a szakítás szélén állnak – pedig a kapcsolatuk sorsikus jelzője igencsak ott állna. Ásó, kapa meg nagyharang.
És hidd el, hogy szeretem Asajah, rájöttem közben, hogy ő az életem igazi értelme – vallja be szerényen.

Sokszor van ez így – a női kép keverik az amazonsággal. A férfi csakis azért harcol aki szereti. Ha nincsenek érzelmek hogyan is várnád, hogy rajongása piedesztára emeljen? – kérdezem döbbenten.
Mert szép vagyok, meg minden...- néz rám keményen.

Nem szégyen elmondani a társadnak, hogy szereted, hogy fontos a számodra. És persze ezt a fizikai szinteken is érdemes kimutatni – a gondoskodással, a törődéssel, az oda-rá figyeléssel… minden olyan érzéssel ami egy párkapcsolatot jellemezhet. Az empátia, a kompromisszum, a befogadás, a nyitottság- az érzelmi nyíltság nagy előny. Egy párkapcsolat nem csata, hanem szövetség – ezt ajánlatos szem előtt tartani.
Az összefogás nagy erő- ha két ember egyszinten áll, azonos hullámhosszon rezeg, szinte  hegyeket mozgathat meg. Minden kihívást próbatételt könnyedén vesznek, elemeznek és megvitatnak, és nem veszekednek! A vélemény csere fontos, az érzelmi elfojtásból blokkot okoz.
Minden nap lényege a kommunikáció – a szeretet-szerelem állapota igen hosszútávon is fenntartható. Minden kapcsolaton dolgozni kell, minden nap fontos a az odafigyelés. Aki azt gondolja, hogy egy kapcsolat idővel elhalványul az téved – vannak rövid-kisebb-nagyobb hullámok benne, de a lényeg, a szeretet energia nem távozik belőle. A barátság minden kapcsolatnál a jó alap.
És igen vannak ásó-kapa nagyharang kapcsolatok is – de ebben a duzzogásnak nem lehet szerepe, ismétlem megint!
Összeharmonizálódni, összecsiszolódni van igény, amikor két ember úgy dönt, hogy összeköt az életét.
Valóságos helyzetekkel, valóságos megélésekkel az élet igazi nagy showszínpadán – na ez ám a nagy kaland! – fejezem be a monológomat.
Az energetikai tisztítás is ráfért, a szívcsakra blokk oldódott, egy kicsit angyaloztunk is a kapcsolatra, hogy összébb rázódjon!
Még egy-két konzultáció és kész a Nő! – gyorsan tanul – s visszaszerzi az élete társát, a Mátyást. Nagy öleléssel búcsúzunk el – hálás nagyon amiért ilyen sokat foglalkoztam vele – bevallom nagy örömre szolgált most a tanácsadás.
Szeretettel várom továbbra is spirituális tanácsadásaimra, terápiás foglalkozásaimra az ezoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Share Button