Szerelem-lakat

“Sosem véletlen, hogy kivel vagy. Ő az, aki a legtökéletesebb tanító a számodra, függetlenül attól, hogy a kapcsolat működik-e vagy sem. És ha egyszer a mélyére nézel a dolgoknak, és önvizsgálatot tartasz, ez nyilvánvalóvá is válik. Az univerzum sosem téved.” – Byron Katie

És igen, így van ez. A párkapcsolat tükör. Mindennek oka van az életedben. Ha sunyi, vagy csaló a párod alaposan vizsgáld meg magad. És ha valami más milyet akarsz állíts a szívmágneseden. Ha változol a vonzás is változni fog benned… Rajtad áll milyenné teremted az Életed!

Egy igen-igen csinos, mi több csábos, fiatalos ötvenes hölgy keresett fel nem is olyan rég. Elvált, csalódott… sokat szomorkodott az exe miatt. Új életet kezdett, lett szőke, szexi, divatos cica. Aztán jött egy fiatal fiú, akibe hirtelen csak belehabarodott. Boldogsága lett a  sok negatív tapasztalás után. Látogatja, de nem vállalja fel a srác. Mérgelődik tovább: szinte rámjár! – fejezi magát. Ezt érdemlem? – folytatja tovább dühödten.
Ha többre értékeled magad, mint szextárgynak, más is akad… veszem át a szót. Figyeld meg azt, hogy valódi-e a boldogságot, hiteles-e a társad a férfi szerepben melletted. Tudsz igazi Nő lenne – mond csak, vagy csupán csak annak képzeled magad. Mi ez az ördögi energia, ami körbevesz, s megzavarja a gondolataidat?
Rámfütyülnek még az utcán is a férfiak – kényeskedik tovább.
No lám, ezt talán a kihívó ruhádnak köszönheted folytatom a monológját. A kinézete olyan, mint aki kínálja-árulja magát. Ha ebben a szerepben jól érzed magad, csak folytasd tovább. Lássuk mi sül ki belőle…
Nézem a tarot lapokat – semmi jóra nincs kilátása. Megkeseredett lélekkel száll ki hamarosan a barátságból. A fiú nemsokára továbbáll. Nem szerelmes, nem is az a fajta. Unatkozik, tréfálkozik rajta. Nem veszi komolyan sem a hölgyikét, sem a vele való hetyepetyét.

A lélektársi kapcsolatra megérettek szeretetteljes kapcsolódásokat vonzanak be az életükbe – érdemes elgondolkodni ezen. Ha ezt akarod elérni neked kell változtatnod. Hárman személyes éved van, sok mindent elérhetsz – de akarni kell! Kicsit visszafogottabban, elegánsan, nőiesen – azt mutasd aki vagy, vedd le ezt a maskarát.
Nemsokára újra jövök feléd – mondja erős akarattal:  szeretném, ha segítenél ebből kilépnem. Az oldásokat, és az elengedést gyakoroljuk legközelebb. Visszavárlak szeretettel – köszönök el, egy motiváló léleköleléssel. Kapaszkodik belém, tudatosan akarja a jó eredményt!
Előtted áll mivé leszel, s mit teszel – mindig van választásod!
http://asajah.hu/ezovilag/szerelmi-joslas.php

Párkapcsolati, szerelmi jóslásra szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket- messengeren, de személyesen is!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás.
Szerelmi jóslás – Kapcsolat elemzés – Párkapcsolat megerősítés, kapcsolati rontáslevétel.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest,Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben a jósláson kívül még kereshetsz:
http://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php

Share Button