Teliholdas hetünk lesz!

H   E   T   I     T   A   R   O   T
Szeptember 20-tól szeptember 26-ig.

Az őszi nap-éjegyenlőség hetébe érkeztünk!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:
Indul a hét újabb kihívások újabb célok, újabb lehetőségek, talán arra hogy változtass az életeden. Indulj el egy új akár ismeretlen úton is. A lényeg, hogy higgy magadban megtudod csinálni, elég erős vagy. Minden újban benne van az igalom az érdekesség a kihívás. Van hogy azért kell változtatni, hogy elhagyjuk a
komfortzónánkat és egy teljesen más világot alakítsunk ki magunk körül. A hét a gyógyító beszélgetések lélekemelő erejében zajlik.


A Halál XIII.
Mély érzelmes hangulatban kezdünk a hét elejében: a Hold-Neptunusz rezgésekben a nagy lelki beszélgetések ideje lehet, önmagaddal, társaddal. Közös jövő, közös cél – egységes akarattal szövetségben haladhattok – emeld kapcsolatodat egy magasabb lélektársi szintre. Kapcsolati elemzéssel, szerelmi jóslással – összerezegtető angyali áldással bátran kereshettek.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
A baráti eszmecseréknek kedvez a nap energetikája – de növényápolásra is remek lehet. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz. A rántott sajt laktatós-ízletes és finom étel lehet – szerepelhet a napi menüdben, ha kedveled, sok salátával fogyaszd. Masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra kedvező a hét eleje energetikája, a hajvágást most inkább halaszd el – csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bika, a Rák, Skorpió és a Bak napjegyeknek kedvez a hét eleje – továbbra is legyetek pozitívak!  (A Hold a Halak jegyében jár, szeptember 21-én,kedden lép át a tüzes Kos jegyébe.)


A Csillag XVII.
Éjjeli álmainkban nagy segítséget kapunk az égiektől a feladatainkhoz tartozó megoldásokban – kérd Gábrielt, hogy figyelmed legyen az üzenetekre.
A jelenlévő merkúri-plútói rezgések segítenek az átalakító munkádban, és a továbblépésben – kapcsolódj, és hangolódj.
Telihold köszönt be ránk a Halak jegyében, szeptember 21-én. Remek időpont szerelmi varázslatokhoz- bevonzó, megtartó szerelmi angyalmágiákkal kereshettek.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
A testedzés jó ötlet programnak ígérkezhet, lomtalanítani, ügyeket intézni is most jól lehet. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fogyasszatok minél több idény gyümölcsöt: körte, szőlő, barack gyümölcs-sali ínyencség lehet. Hajmosásra, kozmetikára, fogyó és tisztítókúra elkezdésére remek időben vagy, aktiváld magad! Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek kedveznek az energiák a hét közepében – vegyétek észre a szerencsétek!  (A Hold a Kos jegyében jár, szeptember 23-án, csütörtökön lép át a Bika földies jegyébe.)

A Pápanő II.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Elengedéshez kapunk minőségi-emelő rezgéseket. A kapcsolatban jelentkező vitás nézeteltérés rendezésének kedvez a Vénusz-Uránusz energiatér. Újítsd meg, frissítsd fel párkapcsolatodat, szerelmi kapcsolatodat – remek idő az újrakezdéshez. Energetikai szálak tisztításával – segíthetek a harag, vagy rontás eltávolításában.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Kellemes program lehet a befőzés, éléskamra feltöltés – vásárlással egybekötve. Minden kiadott forintod az univerzumot gazdagítva, megsokszorozódva térjen vissza hozzád! Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. A rántott hal igazi finomság lehet – a hétvégi estebédhez. A fogorvosi vizitet most hagyd el – kozmetikára, bőrápolásra, a tisztító, fogyó kúra folytatásának kedvez az időtér energiája. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedveznek a hétvégi napok – ha nem így lenne, érdemes rontásvizsgálatot kérned!  (A Hold a Bika jegyében jár, szeptember 26-án, vasárnap lép át az Ikrek levegős jegyébe.)


A hűvösebb napok keretében öltözzetek rétegesebben, melegebben – a meghűlésre hajlamosító nyirkos időben.
A Nap-Neptunusz-Plútó energiákban meditációra, spirituális munkára, önfejlesztésre, tudat és szívcsakra tisztításra rendkívül jó a hét energetikája.Az arkangyalok közöl ezen a héten Mihály, Asariel és Azrael segítségét kérheted, hogy adjanak erőt, jó megérzést, és kellő inspirácót, lendületet neked a feladatmegoldásokhoz. Ezoterikus tanfolyamokkal várlak, hogy fejleszd a tudásod – jelentkezhetsz egyéni foglalkozásra is.


Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba. Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.
A vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is.

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk, foglalkozások, terápiák
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu