Új hónap kezdődik!

H e t i     t a r o t
2023 január 30-tól február 5-ig.

Teliholdas hétvégénk lesz

Elengedéshez remek oldó energiák kapunk a Nap-Uránusztól. Kreatív energiákkal, alkotó tevékenységre inspirál az ég megint. Félreértések tisztázásának, a tudatos, értelmes beszélgetéseknek is kedvező ideje lesz.

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Nap XIX. – Vegyük kézbe a dolgokat, tegyünk a céljainkért.
Feladatmegoldásra, dinamikus fizikai cselekvő energiákra kedvező lesz a hét első két napja a Nap-Mars-Merkúr-Uránusz rezgésekben. Éjjeli üzenetálmaid sokat sejtető szimbólumokkal jeleznek, és a lehető legjobb lehetőségek felé terelgetnek. Ha rájuk hallgatsz sikeres lehetsz: az álomnaplód kéznél legyen. Rezgésszint emelő energiákkal várlak szeretettel, hogy felvedd a ritmust az égiekkel.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Az olvasásnak és a szellőztetésnek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Egy kis gyomorkímélő főtt krumpli vajjal, teával remek estebéd lehet. A fodrászodat felkeresheted: hajmosásra-festésre remek időben leszel – bátran szépítkezhetsz. Regeneráló masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra is jó az alkalom. A fogorvosi vizitet ha teheted inkább még halaszd el – kedvezőtlen napjai lehetnek a beavatkozásoknak a hét elejében. Az Oroszlán, a Mérleg a Vízöntő és a Kos napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – teremtsétek meg a jó lehetőségeket. (A Hold az Ikrek jegyében jár, február 1-én, szerdán lép át a Rák vizes jegyébe.)

A Válaszutak VI. – Szabad szívből hozott szabad döntés.
Családi ügyeink rendezésének kedveznek a napok a hét közepében. Kapcsolat gyógyításra, tisztításra, emelésre kapunk magas energiákat – ne várj a másikra, kezdd el te – hangolódj mély lelki beszélgetésidben a szeretetre. Most jobban elfogadjuk, megértjük mások érzelmeit, érzéseit a Hold-Rák rezgésében. Szerelmi összehangoló angyali áldással is kereshettek – tisztítással,  ha blokkot tapasztalsz köztetek.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A nagymosásnak, a család-rokon látogatásnak is kedveznek az energiák. Nem ajánlatos a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Készíthettek gombás ételeket, ha szeretitek – és a meleg folyadékról, ízes gyógyteákról se feledkezzetek meg. Kozmetikára, regeneráló masszázsra, hajfestésre-mosásra újfent kitűnő energiák lesznek. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold a Rák jegyében jár, február 4-én, szombaton lép át az Oroszlán tüzes jegyébe.)

A Császárnő III. – Termékenység-kreativitás-bőség.
Elengedésének, önvizsgálatnak, oldásnak is jó ideje lehet a hét vége energiatere a Hold-Nap-Uránusz kapcsolódásban. Szabadítsd fel magad az önkorlátozásaid alól. Engedd el a múlt fájó emlékeit, és építsd a jövődet egy magasabb szellemi szinten.  A vasárnapi telihold az Oroszlán tüzes jegyében köszönthetjük. Párkapcsolat lélekszintre emelésének is kedvező erők hatnak – ha megtalálod a valódi-hites helyed a kapcsolatodban. Egyébiránt nemcsak elengedésnek, de önbizalom erősítő varázslatoknak is lesz jó ideje. Ha családot szeretnétek, itt a jó idő a gyermek fogantatásra a Vénusz-Mars energiákban. Párkapcsolat-elemzéssel, szerelmi jóslással, kapcsolat tisztítással, párkapcsolati tanácsadással – vagy ha fogantatási gondjaid lennének – várlak szeretettel.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
A családi programnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a gerincet az eret és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz. A fekete retek nyers káposzta, karfiol, gyökeres zöldségek fogyasztása kedvező lehet az egészséges táplálkozásban. Bőrápolásra, regeneráló masszásra, kozmetikára, hajmosásra, hajvágásra kedvező lesz a hétvége időtere. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, február 6-án, hétfőn lép át a Szűz földies jegyébe.)

A hétvégében szenteljünk időt a lecsendesedésre, a magasabb világokkal való kapcsolatfelvételre. A meditáció, a jóga, mindenféle spirituális gyakorlat remek időtöltés, feltöltődés lehet. Hasznos, élni tanító üzeneteket kaphatunk szellemi mestereinktől – érdemes ezeket lejegyezni, s rajta elmélkedni. Raziel arkangyal megvilágítja az elménket a tanítások értelmezésében.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: