Újragondolt útkeresésben

H E T I  T A R O T !

Augusztus 3-tól augusztus 9-ig.
Vízöntő Teleholddal kezdődött a hetünk!
Figyelj oda a kommunikációdra, légy őszinte, és légy figyelmes, kompromisszumképes, empata – csata helyett a szövetségre törekedj!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

 

A Bolond XXII. – Az asztrológiai Bolond arra bátorít, hogy merjünk elindulni, felfedezni új utakat, merjünk kockáztatni a sikerért. Itt az ideje a saját utunkat járni, és nem mások elvárásai szerint cselekedni. Légy jelen, örülj az új terület felfedezésének.  Légy spontán, légy független, képes vagy újrakezdeni!
Hétfőn vízöntő teleholddal kezdődött a hetünk.
http://asajah.hu/vizonto-telehold/

Kedden a Merkúr az Oroszlán jegyébe lép át. Jobb lesz a rálátásunk sorsdolgainkra, észszerű megoldások születhetnek terveinkhez. Ez a nap varázsnap lesz – most kérheted az égieket! – mindenféle spirituális varázslatra alkalmas a téridő.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A színházlátogatás most jó program lehet. Egyébiránt érdemes szellőztetni a lakást – szekrényeket, pincét és a padlástereket. Egyetek sok gyümölcsöt, ha szeretitek – a mézédes szilva, az őszibarack is nagyon fincsi lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Hajmosásra a hétfői és a keddi nap kedvező, szerdán tilos a hajvágás,mert csomós hajhulláshoz, korpásodáshoz vezethet. Fogorvosi vizithez a kedd ajánlott. A kozmetikusodat kedden, és szerdán bátran felkeresheted. Fogyókúra elkezdésre keddtől ajánlott. A kertészeti munkákban hétfőn és kedden tilos a locsolás – mert kártevőket vonzhat be – trágyázni hétfőn érdemes. A Kos, az Ikrek,  a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – persze, ha tesznek is érte. (A Hold a Vízöntő jegyében lesz jelen.)

Az Akasztott ember XII. – Az asztrológiai Akasztott Ember arra hívja el a figyelmet, hogy ideje megszüntetni a ragaszkodását emberekhez, melyek már a saját útjukat járnának, de mi képtelenek vagyunk ezt érzelmileg megengedni nekik, dolgokhoz, melyek már semmilyen célt nem szolgálnak. Ne mások dolgában segédkezzünk, döntsünk, éljük a saját életünket. Légy megfigyelője a kérdéses helyzetnek és benne önmagadnak, lásd másként, nézd meg fordított nézőpontból. Szemléld olyan perspektívából, ahonnan eddig még sohasem tetted. Figyeld úgy, ahogy eddig még sohasem. Válts nézőpontot, szemléld az ügyet más perspektívából! A Hold-Halak-Neptunusz energiákban alkalmas a téridő mindenféle spirituális szertartásra.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legjobb időtöltést lehet a vízparti séta, meditáció,vagy a koncert – kinek mi a kedvence. A friss, ropogós salátákról se feledkezzetek meg – komoly vitamin,ásványi anyagforrás. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A Kertészeti munkáknál szerda, csütörtök és péntek locsolási időszak lehet – füvet nyírni is érdemes. Csütörtök, péntek nem javallott a hajvágás, viszont a masszőrödet bátran felkeresheted – egy kis kényeztetés jól eshet. A Bika a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyeknek szerencséje lehet, ha csak nincsenek büntiben. (A Hold szerdától a Halak jegyébe lép át.)

A Torony XVI. – Az asztrológiai Torony arra bátorít, hogy vessünk véget annak, ami eddig nem hozott eredményt, vágjunk bele új dolgokba, induljunk el a saját utunkon, és mások által támasztott korlátainkat romboljuk le. Merjünk rombolni ahhoz, hogy újat alkothass. Próbáld elhagyni a komfortzónád. Nézd meg, milyen elavult elképzeléseid, hiteid, hiedelmeid gátolnak és cseréld le őket építő hitekre. Mitől határoltad el magad? Ha összeomlást éltél meg, tudd, hogy egy új rend előhírnöke. Bízz a folyamatban, az életben,  törd át saját korlátaidat.
A Vénusz a Rák jegyébe lép át szombaton – érzékenyebb, érzelmesebb hangulatban lehetünk. Szeretteinkkel ápolhatjuk a harmóniát. A marsikus energiákban azt javaslom, a vitatkozókedvedet hagyd el.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legjobb időtöltést lehet a testedzés, de a lomtalanításnak is kedveznek az energiák, most ügyeket is jókor intézhetsz.  Igyatok frissen facsart zöldség-és gyümölcsleveket – az egészségnek kedvez. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A kertészeti munkáknál a hétvége a gyomlálásnak kedvez. Hajmosásra és kozmetikára is kedvező időben lehetsz. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold szombattól a Kos jegyébe fog tartózkodni.)

Ügyelj az egyensúlyra, lelked fényével teremts. Légy kompromisszumban a szeretetre és a harmóniára törekedj!Kérd Uriel segítségét, ha bizonytalan vagy akár magadban, akár a jövődet illetően – magas rezgésével utat mutat! -imagináld bátran, szeretettel.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Erőd nagy, összpontosítsd a sikerre! Kreatív hetet kívánok szeretettel Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

 

Share Button