Olaszos est-ebéd

CAPRESE TÖLTÖTT AVOKÁDÓ

Édes és szaftos cseresznyeparadicsom friss mozzarellagolyókkal, bazsalikomos pestóba  egy csipet fokhagymával. Mindezt avokádóba töltjük, igazi  ínyenc –  könnyű ebédre, vacsorára, uzsonnára vagy előételre.

Hozzávalók:
– 2 érett avokádó hámozott
– 1/2 csésze cseresznyés paradicsom felezve
– 120g  mozzarella golyók felezve
– 2  bazsalikom pesto
– 1 kiskanál darált fokhagyma
– 1/4 csésze olívaolaj
– ízlés szerint só/bors
– 1/2 lime
– frissen vágott bazsalikom


Elkészítése: A paradicsomot, mozzarella golyókat, pestot, fokhagymát, olívaolajat, sót/paprikát  helyezd el egy tálban.
Az avokádót vágd félbe. Facsarj rá egy kis citromlevet és helyezd  bazsalikomos tányérra.

Kanalazd a Caprese-t minden avokádó felébe, és balzsamos mázzal szitáld át. Frissen vágott bazsalikommal és tálalhatod.

Igazi kulináris orgazmus – élvezd! Jó étvágyat hozz – igazi csemege, készítsd el estebédre. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu