Csak okosan, és megfontoltan!

HETI TAROT
Április 22-től 28-ig.

“A valóban erényes ember szabadságban él – nem kötik parancsolatok, nem kötik szentírások; nem követ senkit saját benső fényén kívül. A szíve szerint él – ő egy lázadó. Buddha azt mondja áramolj, mint egy folyó – ne légy állóvíz. Belül – természetesen – telepedj le, kristályosodj ki, de kívül maradj egy vándor.” – Osho


A hét eleje tűz minőségben lesz.
A Remete IX.
Csak okosan és bölcsen.
A hét elejének nehéz energiája lesz – hallgass a megérzéseidre, és az eszedre. A ráció és az intuíció vezessen. Döntéseidben légy alapos, és megfontolt. Okosan, céltudatosan feladataidat megoldhatod. Ha váltani szeretnél most aktuálisan találhatsz jobb munkahelyet. Energetikailag a napok a Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és Mérleg napjegyeknek kedveznek. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. Igen jó program lehet a természetben járás, és a masszázs is.  (A Hold a Nyilasban lesz.)

A hét közepe föld minőségben lesz.
Az Ítélet XX.
Ismerd fel a lehetőségeket ebben a helyzetben. Reagálj másként, mint ahogy szoktál. Szabadítsd fel magad a nyomasztó hatások alól. Engedd, hogy mindaz, amit elnyomtál, végre felszabaduljon. 

A hét közepétől már aktívabbak lehetünk – világosabban átláthatjuk tennivalóinkat. A Bika-Uránusz segíthet a jó megoldásokban. Csak figyelj a Gondviselés szavára. A vénuszi energiák a párkapcsolati, és kapcsolati dolgainknak adnak energiát. Az Ikrek-Mars pedig az újnak ad dinamikát. Ügyintézésnek is kedveznek az energiák. A Plútó csütörtöktől hátrálásba kezd. Ez szélsőséges-indulatos érzelmekkel teli időszakot hozhat. Álljunk ellen a gonosz erőknek, és a szívünk szerint élve, a legjobbat hozzuk ki mindenből! Anyagi ügyeidet rendezheted. A hét közepe energetikailag kedvez a Halak, Bika, Szűz és Skorpió napjegyűeknek. Nem ajánlatos műteni a csontokat, fogakat és az izületeket. (A Hold a Bakban jár majd.)

A Hét vége levegő minőségben lesz.
A Pápanő II.
Érdemes karmaoldó meditációkat tartani. Ha egyedül nem megy konzultációs időben, ez ügyben is kereshetsz. Óvatos léptékkel, mértékben gondolkozzunk. Figyeljünk egymásra, tiszteljük a már megteremtett dolgokat.
http://asajah.hu/gondolatok/ha-el-tudod-gondolni.php
Légy kreatív és megtalálod a helyed. Tanulásra és rendező eszmecserékre jó rezgések lesznek. A Szaturnusz sorsbolygónk hétfőtől lesz inaktív. Ez a karmarendezés ideje lesz, ha tetszik, ha nem. Lehet kiegyenlíteni a spirituális adósságod – rendezni az elrontott dolgokat. Az Idő lelassul, de nem áll meg… Fogad el önmagad, néz szembe a dolgokkal, és rendezd az elrontottakat. Keresd a boldog létedet – állj ki az igazi önvalód mellett és tedd rendbe az életed! A hétvége energiája a Kos, az Ikrek, a Mérleg és Nyilas napjegyűeknek. Nem ajánlatos műteni a visszereket és a lábszárat. (A Hold a Vízöntőben lesz jelen.)

Ne aggódj, és ne kapkodj,teremts időt mindenre, légy jelen az életedben. Figyelj a tartalmas, szeretet kommunikációdra, ezzel is megerősítve a szeretteidhez kötődő érzelmi kötelékedet.Légy türelmes, és nemeslelkü – a békességre törekedj. Ha jó döntést hozol a lelkedben béke lesz!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A napi tarot elemzéseket a facebook profiloldalamon találhatod.

Legyen szerencsés, sikeres, boldogságos, csodákkal áldott hetünk!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php

Az aktuáis napi tarottot a facebook oldalamon olvashatod.