ANGYALORSZÁG kategória bejegyzései

Megengedésben


Mit jelent a megengedés? Nem az emberi szeszélyek, irigy játszmák, egyensúlytalanságok, drámák, hatalmi csaták megengedése. Nem… Nem ezt nem kell megengedned! De akkor mi az a megengedés?
Az amikor az ember megbízik, átadja emberi részét Istennek és ezzel teret enged az isteni megoldásnak. A megengedés a bizalom. Megbízol istenségedben a hozzád tartozó mesteri bölcsességben. Megbízol a magasabb szellemi tudásban és ezek után cselekszel. – TL&LL

Meditációs óra

Csodás lélekemelő- tisztító-gyógyító vezetett meditációkkal várlak szeretettel!


Ha összeszedettebb szeretnél lenni – A Felsőbbendű Én angyalos meditáció
Ha egy szerettednek szeretnél gyógyulásában segíteni – A Fényre-hangoló meditáció
Ha egy új célt szeretnél elérni – Az Energetikai agykontroll meditáció
Ha új élete szeretnél kezdeni – Az Új élet programozó meditációt
Ha az elengedést szeretnéd gyakorolni –  A csodakert meditációt ajánlom a számodra.

A foglalkozások mély relax állapotba hozva segítenek: órás időkvantumban elérhetők számodra is. Gyere és programozz velem: várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba – de online is lehet – érdeklődj a részletekről nálam.  Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Virágos teliholdban

Május 23-án, csütörtökön 15:52-kor a Nyilas teliholdat üdvözölhetjük.

Hatalmas pozitív rezgésekkel érkezik a májusi telihold. Az energiák nagy erővel hatnak a tízmilliószoros napban. Figyelj oda minden gondolatodra, ügyelj minden kimondott szavadra, a teremtő időtérben. A mostani telihold a tavasz kezdetét szimbolizálja – az ezotéria virágos teliholdnak emlegeti. A lendületes, dinamikus tüzes rezgésekben, magas tudatossági szinten sokat elérhetsz.


Az uránuszi időtér izgalmas, új lehetőségeket is hozhat. Légy nyitott az újra, és befogadó a különleges energiákra, a sorsteremtő időben.
A jelenlevő feszültségek generáló plútói rezgésekben kerüld el a konfliktushelyzetet, vonódj ki a vitákból, és ne adj teret a provokatőröknek. Őrizd meg a lelki békédet, és a nyugalmadat. A feszültségben élőknek, a nyugalom belső egyensúly mágikus számsorát javaslom: 100 110 5010.  A  macskagyökér fogyasztása is hasznos lehet.
Most elengedheted minden negatív gondolatodat önkorlátozó lehúzó, elavult hitrendszeredet. Add oda az Univerzumnak, és kérd meg őket, hogy vegyék el tőled, mert már nincs rá szükséged.
A Vénusz és a Jupiter is jelen lesz a sorsikus időtérben – mindenféle spirituális mágikus rituálé elvégzésére alkalmas az időtér – az anyagi gyarapodás és a szerelem terén. Ne hagyd ki a kedvező, jó lehetőséget!


Az Időkapuban Jejazél őrangyal áll majd, Kamaél arkangyal csapatából, az Erősségek karából. Jejazél angyal marsikus ereje felszabadító energiákat áraszt. Felold minden alól ami elnyom, gúzsbaköt, gyötör, fojtogat, kínoz, vagy zaklat, nyugtalanít, szorongással tölt el. Imagináld őt, hogy hatalmas gyógyító rezgése segítségedre tegyen. Imájával megszólíthatod: „Jezalél angyal, add hogy a Te kegyelmedből eljussak a magasabb, spirituális szintű, lelkileg tiszta és békés, anyagilag is virágzó élethez. Jelzésed, üzeneted szeretettel veszem. Hálás szívvel köszönöm, szeretlek Téged – Ámen.”


Kedvenc kristályköveidet, ásvány ékszereidet este feltöltheted a telihold mágikus erejével – a holdsétáról se feledkezzetek meg – áldásos-szerencsés idő lesz. Az esti angyalmágiáknak fantasztikus ereje lesz: idézd meg őrangyalodat is a szertartáshoz – a misztikus hangulathoz a  szentföldről érkező, Sai baba füstölőket ajánlom.
Kedvező az téridő a Fény hazába emelő szertartásra is, elhunyt szeretteiddel való kommunikációra, rontás-és átokvizsgálatra, levételre is, de  szerelmet megerősítő angyali áldásra is kérhetsz időpontot.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket – előre regisztrálni érdemes lesz.  Csodákkal megáldott, szerencsés teliholdat kívánok igaz szívvel,  Mindenkinek!  Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Mozgalmas hetünk lesz!

H e t i   t a r o t
május 20-tól május 26-ig.

Teremtő plejádi rezgésekkel – Tízmilliószoros nappal – Nyilas teliholdban – Vénusz-Jupiter energiákban.
Emlékeztetőül néhány bolygóállás: A Jupiter az Ikrekben, a Szaturnusz, a Neptunusz Halakban, A Mars a Kosban, a Nap, a Vénusz, a Merkúr és az Uránusz a Bikában, a Plútó a Vízöntőben jár.
A hét elején a Nap az Ikrek jegyébe lép át – a jupiteri energiák támogatását is élvezhetjük. Egy mozgalmasabb időszak kezdődik el: társasági életre, kapcsolat építésre kiváló.


„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje (kedd, szerda )víz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a meditáció, az olvasás – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Törekedjetek arra, hogy lédús-zamatos, friss gyümölcsöket fogyasszatok – remek vitamin és ásványi anyag forrás Regeneráló-erősítő masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára jó időben lehetsz, a hajvágást inkább haladsz el, mert korpa-és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó fordulatot hozhat a hét eleje  – vegyétek észre!  (A Hold a Skorpió jegyében jár, május 23-án, csütörtökön 10:24 kor lép át a Nyilas tűz jegyébe.)
A Csillag XVII. – Szerencse csillagod felragyog s sorsikus időben!
A hét elejében az érzelmi-lelki beszélgetéseknek kedvező ideje lesz a merkúri rezgésekben. Szerdán hatalmas átalakító erővel érkezik a plútói energia – legyek elővigyázatosak a szenvedélyes rezgésekbe. A  változtatásra remek időben lehetsz:  de légy figyelmes, nehogy megtévesszenek: építs, ne rombolj!  A Hölgyek aura-csakra tisztítással-hangolással rezgés/vibrációs szint emeléssel is órás kezeléssel is kereshetnek.


A hét közepe (csütörtök, péntek) tűz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a hegyvidéki túra – hasznos a lazító masszázs. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Igyatok ásványvizet, tiszta vizet, forrás vizet  – rendszeresen hidratáljatok, gondoskodjatok a folyadékpótlásról. Tisztító- és fogyókúra elkezdésére, bőrápolásra, kozmetikára, hajmosásra remek az időtér energetikája.  A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyügyeknek kedvező lehetőségei lehetnek –  legyetek figyelmesek!  (A Hold a Nyilas jegyében jár, május 25-én, szombaton 17:36-kor lép át a Bak föld jegyébe.)
A Mágus I. – Bölcs, átgondolt sorsteremtő lépésekkel haladhatsz!
A jelenlevő szaturnuszi energia a cselekvésnek kedvez. A csütörtöki Nyilas teliholdat üdvözölhetjük. Elengedésre most is nagy a lehetőség – ráadásul tízmilliószoros nap is lesz. Az elengedő meditációknak és a teremtő mágiáknak itt lesz a nagy ideje.  A Vénusz ezen a napon az Ikrek jegyébe lépve szövetkezik a Jupiterrel – ezen szerencse-harmónia rezgések segítik a stabilitást és a növekedést, kedvező események létrejöttét. Érdemes beállni a sorsteremtő hatalmadba, lépni-cselekedni van idő! Elengedő-teremtő-bevonzó angyal mágiákkal is kereshetek – várom szeretettel a Hölgyeket.


A hét vége (szombat-vasárnap) föld elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a hosszabb séta,az olvasás – hasznos a pedikűr-manikűr. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek. A főétkezésekhez fogyaszthattok friss salátákat – remek ásványi anyag forrás.  Hajmosásra, bőrápolásra, kozmetikára, tisztító-és fogyókúrára kedvező energiák hatnak. A Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyeknek szerencséje lehet  – hacsak nincsenek büntiben!  (A Hold a Bak jegyében jár, május 27-én, hétfőn 22:44-kor lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)
A Császárnő III. – Jó idők közelednek – az ég is összefog veled!
Vasárnap a nagy szerencse bolygója a Jupiter az Ikrek jegyébe lép át, és kb. egy évig itt is marad. Növeli emberi kapcsolatainkban a nyitottságot,és a rugalmasságot. Ha kapcsolódsz ezen rezgésekkel könnyebben ismerkedhetsz, barátkozhatsz – szerelem bevonzásra is jó ez esély. A hétvégi álomüzenetek most is fontosak lesznek – jegyezd le és fejtsd meg, értelmezd őket. Jövőbenéző tarot-elemzéssel beleláthatsz a közeli-távoli jövődbe – a szeánszra regisztrálni nála lehet: szeretettel várom az ezoterikus érdeklődésű Hölgyeket a programra.


Egészen május 18-24 plejádi teremtő energiakapuban vagyunk: varázshatalmad van. Nézz pozitív hittel-szeretettel a jövődbe. Amiben hiszel, az jelenik meg a valóságodban.
Ha eredeti, igaz önmagad vagy, és a saját idővonaladon sorsutadon élsz a hozzád tartozó emberek, események rád találnak – minden lehetőség nyitva áll. Ha blokkokat tapasztalnál érdemes rontásvizsgálatot kérned. Alkalmas az időtér mindenféle spirituális tevékenységre: jövőbenéző tarot, ingázás, meditáció, angyalozás, ezoterikus szertartások.
Adj egy fél órát magadnak naponta és imagináld az őrangyalodat – rakd helyre a gondolataidat. Törődj azzal aki valóban vagy! A benned lévő szeretet a te békéd, az örömöd… és tégy róla, hogy egyre többet mosolyogj. Minden komoly elhatározás egy új lépés, nyitás a reményteljes helyzetek felé. Hálával gondolj minden új napra, mert ajándék minden óra, amit itt tölthetünk el.  Kívánom, hogy a bánat messze elkerüljön, áldásban és örömlétben élj!


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam: https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Pünkösdi hétvégénk lesz!

H E T I   T A R O T
május 13-tól május 19-ig

A jupiteri energiák szerencsés lehetőségekkel ajándékoznak meg bennünket. Az uránuszi  rezgések pedig váratlan helyzetet is hozhatnak –  egyeseknél ez feszültséget is generálhat. Maradj optimista és rugalmas, ragadd meg a jó lehetőségeket.  Legyetek átgondoltak a nagy döntésekben és óvatosabbak a közlekedésben.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje ( hétfő,kedd) tűz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a rokonlátogatás – hasznos a testedzés. Nem ajánlatos műteni a gerincet és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Lédús-zamatos, friss gyümölcsöket fogyasszatok – remek vitamin és ásványi anyag forrás. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek szerencsés lehet a hét elejének energetikai tere – legyetek figyelmesek! A kozmetikusodat és a fodrászodat, masszőrödet is felkeresheted – bátran szépítkezhetsz: hajmosásra, hajvágásra, regeneráló-erősítő masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra legjobb időben lehetsz. (A Hold az Oroszlán jegyében jár, május 15-én,szerdán 23:32-kor lép át a Szűz föld jegyébe.)
A Világ XXI. – Nyiss az újra.
A héten növőholdban leszünk az Uránusz-Szaturnusz-Vénusz kapcsolódásában. Remek új ötleteink világos meglátásaink születhetnek sorsdolgainkban. Kitűnő időszak ez a jövőtervezésre.  Jövőbenéző személyre szóló tarot-elemzésre lehet regisztrálni nálam, órás idővantumban.


A hét közepe (szerda-csütörtök-péntek ) elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a növényápolás,olvasás – hasznos a takarítás. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Igyatok eleget – rendszeresen hidratáljatok – kerüljétek az egészségtelen cukor üdítőket. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek a hét közepében – vegyétek észre! Hajmosásra, hajvágásra, regeneráló-erősítő masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára is kedvező lesz a hét közepének energetikai tere. (A Hold a Szűz jegyében jár, május 18-án, szombaton 12:22-kor lép át a Mérleg levegő jegyébe.)
A Mágus I. – tudd a célodat!
Szerdán a Merkúr a kommunikáció bolygója átlép a Bika jegyében, az igencsak jó hír. A racionális gondolkodásban, gyakorlatias célmegvalósításban lesz segítségünkre. Pénteken a plútói energia zavart okozhat gondolkodásunkban – ne hagyd, hogy eltérítsenek a választott utadról – fókuszálj a céljaidra. Új élet teremtő – vezetett meditációra várom az ezoterikus Hölgyeket, nagy szeretettel. Jelentkezhetsz Te is az órás programra.


A hét vége ( szombat-vasárnap ) levegő elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a mozi-színház – hasznos a szellőztetés.  Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Kerüljétek a genetikailag módosított élelmiszereket – csakis egészséges ételeket egyetek. Hajmosásra, hajfestésre, kozmetikára, erősítő- és regeneráló masszázsra remek energiák hatnak. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – hacsak nincsenek büntiben!  (A Hold a Mérleg jegyében jár, május 21-én, kedden 0:34kor lép át a Skorpió vizes jegyébe.)
A Bolond XXII. – Kockáztass – lépj előre a lendülete időbe!
Szombattól áldásos energiák segítik az anyag gyarapodást a Nap-Jupiter együttállásban. Figyelem: a neptunuszi rezgések bizonytalanságot éreztetnek – légy merész és vágj bele a kinálkozó jó lehetőségekbe. Önbizalom erősítő terápiákkal – energetikai oldással, blokkoldással is jöhetsz hozzám. Várom a fejlődni vágyódó ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba – a rezgésszint emelő programra, órás kivitelben érdemes felhangolódni.

Az Univerzumból misztikus élet-áldás-szeretet energiák érkeznek hozzánk pünkösd vasárnapján.
Ha angyaloznál most Rafael, Mihály, Uriel, Zadkiel, Metatron és Gábriel arkangyalt idézheted, kérhetsz tőle segítséget – bátorítást, inspirálást, útmutatást – elakadásaidban, továbblépéseidhez. A gyógyító erők a pünkösdi napokban sokkal erősebbek és intenzívebbek lesznek – az időtér meditációra, és a Felsőbb Világokkal való kapcsolatfelvételnek is kedvez. Angyal mágiáknak is jó idejében lehetsz. Békülésre és megbocsátásra is kedvezőek a rezgések – mély lelki beszélgetésekre is hangolódhatsz – az égi energiák áldásos erejével. Emeld fel a lelkedet, és ragyogj, építsd-szépítsd kapcsolataidat – erősítsd a szeretetszálakat.
Ha tehetitek kiránduljatok a szabadba és töltsetek minőségi időt szeretteitekkel.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam: https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Spirituális útmutatás – ezoterikus foglalkozás

Jövőtervező időben

Kezd csak el tervezni a jövőd, meglásd az Univerzum besegít. Mindig eléd teszi azt, amivel dolgod van.

“Vannak emberek, akik soha nem fognak kedvelni téged, mert a Szellemed irritálja az ő démonaikat.” – Denzel Washington

A terápiás foglalkozások nemcsak a külső segítségről, hanem az önmunkáról is szólnak. Tenned kell Neked is azért felnőttként, hogy változtathass.
A sorselemzés és az önismereti foglalkozás ebben is segít. Az energetikai  oldás, blokkoldás is része a programnak.  A többi már a te dolgod. Önmunkádban türelemmel-alázattal, kitartással dolgozhatsz magadon.
Mindenki ugyanazt a huszonnégy órát kapja egy naptól,  amit igazán szeretsz annak szentelj időt. Te megfogalmaztad már a céljaidat, hogyan érheted el a vágyaidat? Amíg nem vagy tudatos, nem azt fogod kapni, amit akarsz, hanem pont azt, amire épp szükséged van a fejlődésedhez. Ha nem ismered fel a tanítást, addig ugyanazokat a helyzeteket hozod létre – és  addig ugyanazokat a leckéket teszi eléd a sors. Tehát nézz szemben a sorsoddal, hogy felismerhesd az utad.

Egyedi vagy és különleges – szeresd, becsüld, tiszteld magad – nélküled a világ kevesebb, általad teljesebb. Erős hitet és kitartást kívánok céljaid eléréséhez. Ha tisztaszívű, igazlelkü vagy, az Univerzum összes Angyala összefog Veled – engedd be a csodákat az életedbe – öleljen át a Fény és a Szeretet!
Jó hír, hogy hétvégén is vállalok foglalkozást – órás, és másfél órás időkvantumokra tudok időpontot adni neked, a bejelentkezéskor megjelölt problémádtól függően. Videóhívásos megoldásra is kérhetsz időpontot – előre egyeztess velem –  v
árom a Hölgyeket foglalkozásaimra. Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Csodás újholdban

Május 8-án 5 óra 21 perckor a Bika újholdat üdvözölhetjük.

A Bika az anyagi javakhoz, az élelemhez, a pénzhez, az értékhez, a vagyonhoz, a földi dolgokhoz kapcsolódik. A  Bika újhold tetterős, földies rezgésekkel érkezik. Az újholdnál jelen lesz a vénuszi és uránuszi energia is. Most érdemes új dolgokat elindítani: egy csodás teremtő időszak veszi kezdetét.

Lépj ki a komfortzónádból, hagyd el a megszokott rutint.  A Merkúr az értelem, a gondolkodás bolygója  is aktívban, kommunikációnkra, mindennapi tetteinkre  is segítőleg hat majd. Engedd el a félelmeidet, a kétségeidet – az önkorlátozó gondolatait, adj helyet az újnak. Új gondolatokkal, ötletekkel teremtheted az életed, a nagy sorsfordító döntéseidben, lépéseidben.


Az esti meditációnál gyújts meg egy fehér gyertyát, a kedvenc füstölődet, majd szólítsd, imagináld az őrangyalodat – tartsd a bal kezedben szerencsekövét.  Angyalodon keresztül  hívd Zeruel istenangyalt – ha nagy sorsfordulatot tervezel, tőle áldást kaphatsz. Légy hálás és köszönd meg az égi támogatást.
Ásványékszereidet, kristály, és szerencse köveidet töltsd fel az újhold mágikus rezgésében. A holdséta most is javallot, a kedveseddel romantikázni a legjobb dolog.Az újholddal egy új holdhónap is elindul. Az Univerzumból segítő energia, égi áldás érkezik – ragadd meg a jó alkalmat, légy határozott és fókuszálj a célodra. Erős akarattal, magas önbizalommal,  bátor, céltudatos erővel, hittel haladj: tudd hogy minden lehetséges.
Az újholdas időben a szerdai napra bőségteremtő angyalos rituáléra – anyagi blokkot feloldó teremtő meditációra –  érdemes regisztrálni.  Ha
pedig úgy érzed, hogy tanácstalan lennél, elakadtál életed minden területén, kereshetsz ezoterikus foglalkozással. Szeretettel várom a Hölgyeket órás, másfél és két órás programokkal, angyalos stúdiómba – bátran egyeztess velem.
Szerencsés új kezdeteket kívánok szeretettel Mindenkinek!   Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Életenergiád a kozmikus rezgésed

Minden pozitív gondolattal emelheted a vibrációdat!

Életünk megtapasztalások sorozata – energiánk a mindenkori élethelyzeteinket tükrözik. Nagyon fontos, hogy magas frekvencián rezegjünk. Testi szinten tapasztalatokat szerzünk, lelki szinte pedig átérezzük, megéljük ezeket, majd a megtapasztaltak bölcsességeinkké lesznek.
A félelmeidet csak akkor tudod elengedni, ha a csakra központjaid erősek, és az aurád teljes. Azért van annyi segítő és léleklátó, energiagyógyász, ezoterikus tanító körülöttünk, hogy kérjük, s fogadjuk el a segítségüket; hogy  az óriási kihívásokkal teli időtérben, tudatos jelenléttel bölcsen éljünk. Energia-terápiára is érdemes időpontot egyeztetni velem. Várom a Hölgyeket az órás programra.


Egy-egy megrekedt helyzetben angyalokat is idézhetünk. Az Időkapuban május 6-tól május 10-ig Aladjah őrangyal tartózkodik. A Kerubok karának második angyalának feladata az Uránusz és Szaturnusz energiáinak visszatükrözése és összehangolása. Ez az őrangyal testesíti meg a karmikus megbocsátást, amely a jelen megtestesülésre vonatkozik.
A pártfogolt tehát megszabadulhat a gyötrelmes kényszerhelyzettől és mindent újrakezdhet. Imájával megszólíthatod őt: “Aladjah segíts, hogy igazságossá váljak, és józanul éljek a javakkal, amelyeket nekem juttatsz. Hálás szívvel köszönöm Neked, szeretlek téged – ámen.” Imagináld őt angyalszertartásban, behangolt, megáldott térben. Angyalos tértisztításra regisztrálhatsz nálam. Szeretettel-léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Ahogy születünk, úgy élünk

Az ezoterikus mondás nagy igazságot takar!

Már a magzati korban átélt élményeink is  nagyon  nagy hatással lehetnek életünk alakulásában. A születéskor ért impulzusok pedig mélyen bevésődnek a tudatalattiba, és alapvetően meghatározzák azt, hogy hogyan éljük az életünket. 


Minden egyes születés másfajta traumákat okozhat:

Akiknek a születése orvosi beavatkozással indított volt, azok valamilyen formában nehézséggel küzdenek minden indulással kapcsolatban: saját maguk szeretnék az előttük álló feladatot megvalósítani, de sokat toporognak, nehezen szánják el magukat, hogy belevágjanak, mások segítségét viszont következetesen visszautasítják.

Ha egy babának a nyaka köré van tekeredve a köldökzsinór, vagy oxigénhiány lép fel, és fuldoklást él meg, akkor később stresszes helyzetekben átélhet egy lelki, érzelmi fuldoklást, hiszen ez az ismert érzés kapcsol be, s akár félhet is ezektől a helyzetektől.
Ha sokáig van a szülőcsatornában, később előfordulhat, hogy nehezebben ugrik majd bele kiszámíthatatlan, változással járó élethelyzetbe.

A császárral született gyermekek a határok meghúzásánál küzdenek nehézséggel, gyakran akaratlanul is megsértenek másokat: mintha nem érzékelnék, hogy a másik önálló elképzelésekkel rendelkezik.

Akik sok fájdalommal, nehezen születtek, azok pedig egyszerűen nem tudják elszánni magukat egy-egy változásra, pl. nem képesek elköltözni otthonról egyhamar.

Születéskor tulajdonképpen nem azzal van baj, hogy traumát élünk át, hanem azzal, ha ezt nem tudjuk feldolgozni.


A személyes sors-elemzésben a személyes születési napod, órád megmutatja a vállalt spirituális élet-feladatodat.  Az önismereti foglakozásban pedig blokkoldással segíthetek, előző életbeli mély fájdalommal átélt negatív programok törlésében – az oldásokkal egy nyitottabb-élhetőbb szintet érhetsz el.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket a programra – jelentkezz be bátran, egyeztess velem. Segítek felvenni a kapcsolatot őrangyaloddal egy behangolásban és egy saját személyes mantrát is készíthetünk számodra a bölcs előrehaladáshoz.
Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

 

Érkeznek az új energiák!

H   e   t   i     t  a   r   o   t
május 6-tól május 12-ig.

Újholdas hetünk lesz!

A hét elejében a Bika-Nap és a Halak-Szaturnusz kapcsolódik  – sorsformáló erők szövetkeznek. Minden gyakorlatias lépésünkhöz nagy lendületet kapunk. Itt az ideje  cselekvő energiákkal tenni a saját dolgunkat. A Bika Újhold szerdán nagy erőkkel, áldásos teremtő energiákkal érkezik – friss uránuszi rezgésekkel támogat. Komfortzóna elhagyása kötelező – és máris indulhat a sorsteremtés!


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje (hétfő-kedd,szerda) föld elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a növénygondozás, kertészkedés – hasznos a rendtétel, takarítás.  Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Törekedjetek arra, hogy vitamindús gyümölcsöket fogyasszatok – kerüljétek a genetikailag módosított élelmiszereket. Tisztító-fogyókúra elkezdésére remek időben leszel – hajmosásra a hétfő a legjobb lesz, kozmetikára is remek lesz, a fogorvosi vizitet inkább halaszd el. Szerdán a régi rossz szokásaidat engedheted el az újhold erőteljes rezgésében.  A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek szerencsés lehet a hét elejének energetikai tere – legyetek figyelmesek!  (A Hold a Bika jegyében jár, május 9-én, csütörtökön 1:20-kor lép át az Ikrek levegő jegyébe.)
A Halál XIII. – Engedd a régit, teremtsd az újat!
Hétfőn-kedden a merkúri energiák nagy lendületet adnak az érdemi beszélgetésekhez – elakadt, megrekedt ügyek intézéséhez is kedvező lesz.  Május 8-án, szerdán a Bika Újholdat üdvözölhetjük: új dolgok elindítására kedvező az időszak: az Uránusz nagy erőkkel támogat. Figyelj oda belső sugallataidra, megérzéseidre. Csodás ötletekkel ajándékozhatnak meg az égiek – kövesd a jótanácsokat. Elengedő- teremtő meditációra, angyal mágiára várom szeretettel az ezoterikus Hölgyeket!

A hét közepe (csütörtök-péntek) levegő elem minőségben lesz.
Remek program lehet a zenehallgatás, hangverseny – hasznos a szellőztetés.  Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Fogyasszatok elegendő folyadékot – forrás, tiszta, vagy ásványvizet – rendszeresen hidratáljatok. Regeneráló- erősítő masszázsra, hajmosásra- festésre kedvező energiák hatnak, a kozmetikusodat is bátran felkeresheted. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek kedvező napjai lehetnek – teremtsétek meg a jó lehetőségeket! (A Hold az Ikrek jegyében jár, május 11-én, szombaton 5:13-kor lép át a Rák víz jegyébe.)
A Mágus I. – Teremtő erőkkel léphetsz szintet!
A jó megoldásokhoz kapunk erőteljes motivációt, inspirációt az Ikrek levegős jegyében járó holdtól – könnyebb lesz a kommunikáció. A jövőd hívogat old meg sikeresen a feladataidat. Onnan tudod, hogy jó úton jársz, hogy nyílnak az ajtók. Onnan tudod, hogy elakadtál, ha ugyanazok a leckék találnak rád. A tudatos gondolkodás a legjobb döntés! Jövőbenéző éves tarot-elemzéssel is kereshetek – oldás, blokkoldás grátisz – jelentkezz be, kérj időpontot tőlem.


A hét vége (szombat-vasárnap) víz elem minőségben lesz.
Mindenféle családi-rokoni program lélekre hangoló  lehet – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag lesznek.  Zöld salátákkal – remek ásványi anyag forrás – még ízletesebbé tehetitek a főétkezéseket. A hétvége energetikai tere kozmetikára, regeneráló- erősító masszázsra kiváló. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre!  (A Hold a Rák jegyében jár, május 13-án, hétfőn 12:35-kor lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)
Szerencsekerék X. – Sorsépítő erőben, legjobb időben.
Tervezd a jövődet, a sorsépítést segítő aktív szaturnuszi energiákban. A Segítőkész Szent Szellemvilág támogatását élvezed minden pozitív sorsdöntésedben. Őrangyalodtól kérhetsz ‘éber vezettetést’ is, ha döntésképtelenség érne. Csakra-aura hangolással – rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz – grátisz: rontásvizsgálat.

Érdemes lezárni a nem működő dolgainkat, az újholdas termető időszak  akkor hozhat nagy változást, ha készen állsz a megújulásra. Adj teret az új ötleteidnek, új gondolataidnak a gyakorlatias energiákban. Erősítsétek a szeretetszálakat a családi kötelékekben – töltsétek olyanokkal az időtök, akik emelik a rezgésszinteket!
Részletes, bővebb tarot-elemzést  személyes foglalkozásban kérhetsz – személyre szóló tanácsadással.

Kitartást, jó szerencsét kívánok, az előttünk álló héthez és szerencsés lehetőségeket szeretettel, Mindenkinek!


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu