ANGYALORSZÁG kategória bejegyzései

Energetikai segítség

Az önmunkádhoz

Ahhoz,  hogy teljes személyiséggé felépítsd önmagad, a  mindennapi önmunka is lényeges, ha egyedül nem megy, nem szégyen segítséget kérni – segítséget elfogadni: Erő!

Elengedéshez ajánlom:
Az elengedés gyászmunka, veszteségfeldolgozás: általában fél év, hat hónap – egyeseknél több is lehet. Kérhetsz segítséget, hogy könnyebb legyen.
– vezetett elengedő meditáció tudatos programhoz
– od-éterikus kapcsolati szálak tisztítása – elvágása
– szívcsakra tisztítás
– fehér mágiás elbocsátó ‘égetés’
– energetikai szétrezegtetés
– megbocsátó-elengedő lélekmeditáció
– személyre szóló otthoni házi praktikák

Szerelemi-kapcsolat bevonzáshoz:
A sok csalódás, mellényúlás után érdemes újra felépíteni önmagad, megerősíteni az akaratodat, pozitívra hangolni magadat.
– oldás, blokkolás
– önismereti foglalkozás
– tudatos programozás
– tudatalatti ráhangolás – félelemoldás!
– angyalos mágiák
– fehér mágiás bevonzó égetés
– vibrációs/rezgésszint emelés – kisugárzás növelés-önszeretetre hangolás
– szerelmi-tarot
– személyre szóló otthoni házi praktikák

Ha már kapcsolatban élsz, de valahogy mégsem kerek:
Valami nem stimmel, rossz érzet kerülget, kérhetsz tisztítást.
– kapcsolati rontásvizsgálat
– kapcsolati rontás levétel
– angyalos lélekkommunikációs meditáció
– szerelmet megerősítő összerezegtető angyali áldás

Időpont egyeztetéssel kereshetsz – várom a Hölgyeket az órás programra. Online, előre egyeztetett videóhívásos megoldással is vállalok foglalkozást – érdeklődj a részeltekről nálam.
Fontos, hogy érezd jól magad a sorsodban – tedd széppé a pillanatokat. Keress minden nap valami olyat, hogy a lélek szeressen benned lakni –  hangold magad tudatosan örömre. A boldogság mindenkinek alanyi jogon jár! Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Ébredj fel, és vedd észre a lehetőségeidet!

Gondolkodj pozitívan.

Mindig azt kapjuk az élettől, ami hiányzik belőlünk és lelki fejlődésünket szolgálja. El kell indulnunk az úton, bármit is hoz. Nem kell görcsösen akarni, az élet segít, hogy megtaláljanak minket azok a dolgok, emberek és események, melyekre szükségünk van. Amikor megtanulsz panaszkodás helyett elfogadni, akkor az Univerzum ajándékai elkezdenek áramlani az életedbe.  Az elméd a kert, a te gondolataid a magvak, a te döntésed, hogy virágokat, avagy nyomokat nevelsz. Amíg nem vagy tudatos, nem azt fogod kapni, amit akarsz, hanem pont azt, amire épp szükséged van a fejlődésedhez. Gondolkodj pozitívan, és meglátod jó dolgok fognak történni Veled!
Ha úgy érzed, hogy érett vagy a változásra és szükséged van iránymutatásra, keress meg egy személyre szabott tanácsadásra  – jelentkezz be hozzám:  várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket különböző programokkal:https://asajah.hu/asajah-studio-11/
Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Sorsátalakító kozmikus energiákban

H e t i   t a r o t
május 27-tól június 2-ig.

A Jupiter az Ikrek csillagképben egy nyitott-rugalmas aspektus hoz emberi kapcsolatainkba. Könnyedebben mehet most a kommunikáció, a beszéd, az önkifejezés. A héten rendezetlen családi dolgainkban tehetünk rendet – ne vitázz, beszélgess! – törekedjünk az empátiára és a kompromisszumra.
Emlékeztetőül néhány bolygóállás: A Nap, a Jupiter és a Vénusz az Ikrekben, az Uránusz, a Merkúr a Bikában, a Mars a Kosban, a Szaturnusz és a Neptunusz a Halakban jár.
Leginkább a 
vénuszi-jupiteri-uránuszi különleges rezgések uralják a teret. Abban segítenek, hogy jó döntéseket hozhass, a sorsteremtő mágikus energiákban.


„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje ( hétfő, kedd, szerda) levegő elem minőségben lesz.
Bármilyen tetszés szerinti művészeti tevékenység csodás időzítés lehet – hasznos és kellemes a természetben járás. Nem ajánlatos műteni visszereket és a lábszárat.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Rendszeresen hidratáljatok – utazáshoz is készítsetek vizes-palackot. Fogyó- és tisztítókúrával kezdheted a heted – kozmetikára, körömápolásra a hétfő remek lesz, a kedd-szerda a hajmosásnak is kedvez, és a fogorvosi vizitet is megejtheted.  A Kos, az Ikrek és Nyilas napjegyeknek jó fordulatot hozhat a hét eleje – vegyétek észre!  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, május 30-án, csütörtökön 02:34-kor lép át a Halak vizes jegyébe.)
A Válaszutak VI. – Igaz szívből hozott szívbéli döntés.
A hét elejében kapcsolati viták, nézeteltérések rendezésének jó ideje lesz: békülni, megbocsátani is könnyebben lehet a jelenlevő vénuszi energiákban. Jó a lehetőség az elengedéshez is, minden továbblépést gátló helyzetet, eseményt bocsáss el. Elengedéshez tudok segítséget adni, ha felkeresel: meditációk, angyalozás, oldás-blokkoldással várom a Hölgyeket, szeretettel!


A hét közepe ( csütörtök, péntek ) víz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltésnek ígérkezhet a koncert, zenehallgatás – hasznos a nagymosás.  Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Fogyasszatok friss-zöld salátákat a főétkezésekhez – remek ásványi anyag forrás.  Bőrápolásra, kozmetikára kedvező lesz a hét közepe; a tisztító-fogyó kúrád eredményes lehet, na hagyd abba. A hajvágást inkább halaszd el, mert korpa-és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyeknek szerencséje lehet – hacsak nincsenek büntiben!  (A Hold a Halak jegyében jár, június 1-én, szombaton 05:25-kor lép át a Kos tűz jegyébe.)
A Császár IV. – Állj bele a sorteremtő hatalmadba.
Jövőtervezős energiákban vizualizáld-képzeld el a sikeres-szerencsés jövődet – és add hozzá a megvalósulás energiáját: pozitív erővel fókuszálj az elérendő céljaidra a jupiteri-uránuszi rezgésekben. Jövőbenéző tarot-elemzésre is kérhetsz időpontot tőlem – bejelentkezni előre érdemes a programra.

A hét vége ( szombat, vasárnap ) elem minőségben lesz.
Egészséges program lehet a  testedzés  – hasznos az ügyintézés.  Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Az idény gyümölcsöknek nagy a vitamintartalma – minden nap egyetek egy keveset – túlzásba vinni, nem érdemes. A fogyó- és tisztítókúrát sikeresen tovább folytathatod, bőrápolásra, kozmetikára és hajmosásra is kedvező az időtér energetikája. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyűeknek kedvező lehetőségei lehetnek – legyetek figyelmesek! (A Hold a Kos jegyében jár, június 3-án, hétfőn 7:55-kor lép át a Bika föld jegyébe.)
A Világ XXI. – Nyílj ki az újra – indulj el a teremtett világodba.
A neptunuszi időtérben angyalvarázslatokra nagy ideje lehet – de álomfejtésre is kedvező az időtér energetikája. Meditációidban kapcsolódhatsz a mostani hétvégében nagy erővel őrangyalodon keresztül, a Szellemi Világokhoz. Cselekvő energiákkal tégy kezdő lépéseket azt álmaid-terveid megvalósítására. Energetikai vibrációs/rezgésszint emelésre is jelentkezhettek – grátisz: kisugárzás növeléssel kedveskedek a Hölgyeknek!

A hét közepi Merkúr-Szaturnusz kapcsolódásban komoly, megfontolt döntéseket hozhatunk sorsdolgainkban. Az uránuszi energiák segítenek a rugalmasság elérésében, sok új, hasznos ötlettel lehetünk gazdagabbak, ha figyelünk a megérzéseinkre. A hétvége időtere a kapcsolati vizsgák ideje lesz a jupiteri rezgésekben: akik egy felé tartanak megerősödve együtt maradnak, akiknek nincs dolguk már egymással, ott szép lassan elkezdődhet a kirezgés, a más út keresés.
Ha nagy dolgokra szánod el magad – szólítsd bátran az őrangyalodat és kérj éber vezettetést: őrangyal ‘inkorponálásra’ jelentkezhetsz nálam, szeretettel várom az ezoterikus  Hölgyeket az órás, angyal-szeánszra.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam: https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Kapcsolati hangolás

Május 26-án a Jupiter az Ikrek jegyébe lép át!


Rugalmasabb nyitottabb energiákba érkezünk. Érdemes lesz a rég halogatott kapcsolati dolgokat át és megbeszélni, rendet rakni érzelmi ügyekben!
Ne zárkózz el a konfliktus helyzetek rendezésétől, inkább beszéld át a kényes témákat kedveseddel. Mert, ha nem teszed meg, energetikai szívcsakra-érzelmi blokk keletkezhet – ami átíródhat a fizikai testedbe, és betegség formájában üzenhet…ezt inkább ne várd meg!
Egymásra odafigyelve, együtt gondolkodva jönnek a jó ötletek.
Addig is a teliholdban – május 23-án ‘angyalozd’ meg az esetet! – és készülj fel a kapcsolati harmonizálásra. Ha egyedül nem megy – keress meg kapcsolati foglalkozással. Van ahol elengedés lesz a téma, és van ahol összerezegtető angyali áldás… Minden kapcsolat más eset… az önismeret nagyon fontos lehet…ott kezdődik a szembenézés.
Időpont egyeztetéssel kereshettek: szeretettel várom a Hölgyeket! (Figyelem: Nem csoportos foglalkozás, csak ezoterikus Hölgyeket tudok fogadni, nem párokat.)  Szeretettel, léleköléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Megengedésben


Mit jelent a megengedés? Nem az emberi szeszélyek, irigy játszmák, egyensúlytalanságok, drámák, hatalmi csaták megengedése. Nem… Nem ezt nem kell megengedned! De akkor mi az a megengedés?
Az amikor az ember megbízik, átadja emberi részét Istennek és ezzel teret enged az isteni megoldásnak. A megengedés a bizalom. Megbízol istenségedben a hozzád tartozó mesteri bölcsességben. Megbízol a magasabb szellemi tudásban és ezek után cselekszel. – TL&LL

Meditációs óra

Csodás lélekemelő- tisztító-gyógyító vezetett meditációkkal várlak szeretettel!


Ha összeszedettebb szeretnél lenni – A Felsőbbendű Én angyalos meditáció
Ha egy szerettednek szeretnél gyógyulásában segíteni – A Fényre-hangoló meditáció
Ha egy új célt szeretnél elérni – Az Energetikai agykontroll meditáció
Ha új élete szeretnél kezdeni – Az Új élet programozó meditációt
Ha az elengedést szeretnéd gyakorolni –  A csodakert meditációt ajánlom a számodra.

A foglalkozások mély relax állapotba hozva segítenek: órás időkvantumban elérhetők számodra is. Gyere és programozz velem: várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba – de online is lehet – érdeklődj a részletekről nálam.  Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Virágos teliholdban

Május 23-án, csütörtökön 15:52-kor a Nyilas teliholdat üdvözölhetjük.

Hatalmas pozitív rezgésekkel érkezik a májusi telihold. Az energiák nagy erővel hatnak a tízmilliószoros napban. Figyelj oda minden gondolatodra, ügyelj minden kimondott szavadra, a teremtő időtérben. A mostani telihold a tavasz kezdetét szimbolizálja – az ezotéria virágos teliholdnak emlegeti. A lendületes, dinamikus tüzes rezgésekben, magas tudatossági szinten sokat elérhetsz.


Az uránuszi időtér izgalmas, új lehetőségeket is hozhat. Légy nyitott az újra, és befogadó a különleges energiákra, a sorsteremtő időben.
A jelenlevő feszültségek generáló plútói rezgésekben kerüld el a konfliktushelyzetet, vonódj ki a vitákból, és ne adj teret a provokatőröknek. Őrizd meg a lelki békédet, és a nyugalmadat. A feszültségben élőknek, a nyugalom belső egyensúly mágikus számsorát javaslom: 100 110 5010.  A  macskagyökér fogyasztása is hasznos lehet.
Most elengedheted minden negatív gondolatodat önkorlátozó lehúzó, elavult hitrendszeredet. Add oda az Univerzumnak, és kérd meg őket, hogy vegyék el tőled, mert már nincs rá szükséged.
A Vénusz és a Jupiter is jelen lesz a sorsikus időtérben – mindenféle spirituális mágikus rituálé elvégzésére alkalmas az időtér – az anyagi gyarapodás és a szerelem terén. Ne hagyd ki a kedvező, jó lehetőséget!


Az Időkapuban Jejazél őrangyal áll majd, Kamaél arkangyal csapatából, az Erősségek karából. Jejazél angyal marsikus ereje felszabadító energiákat áraszt. Felold minden alól ami elnyom, gúzsbaköt, gyötör, fojtogat, kínoz, vagy zaklat, nyugtalanít, szorongással tölt el. Imagináld őt, hogy hatalmas gyógyító rezgése segítségedre tegyen. Imájával megszólíthatod: „Jezalél angyal, add hogy a Te kegyelmedből eljussak a magasabb, spirituális szintű, lelkileg tiszta és békés, anyagilag is virágzó élethez. Jelzésed, üzeneted szeretettel veszem. Hálás szívvel köszönöm, szeretlek Téged – Ámen.”


Kedvenc kristályköveidet, ásvány ékszereidet este feltöltheted a telihold mágikus erejével – a holdsétáról se feledkezzetek meg – áldásos-szerencsés idő lesz. Az esti angyalmágiáknak fantasztikus ereje lesz: idézd meg őrangyalodat is a szertartáshoz – a misztikus hangulathoz a  szentföldről érkező, Sai baba füstölőket ajánlom.
Kedvező az téridő a Fény hazába emelő szertartásra is, elhunyt szeretteiddel való kommunikációra, rontás-és átokvizsgálatra, levételre is, de  szerelmet megerősítő angyali áldásra is kérhetsz időpontot.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket – előre regisztrálni érdemes lesz.  Csodákkal megáldott, szerencsés teliholdat kívánok igaz szívvel,  Mindenkinek!  Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Mozgalmas hetünk lesz!

H e t i   t a r o t
május 20-tól május 26-ig.

Teremtő plejádi rezgésekkel – Tízmilliószoros nappal – Nyilas teliholdban – Vénusz-Jupiter energiákban.
Emlékeztetőül néhány bolygóállás: A Jupiter az Ikrekben, a Szaturnusz, a Neptunusz Halakban, A Mars a Kosban, a Nap, a Vénusz, a Merkúr és az Uránusz a Bikában, a Plútó a Vízöntőben jár.
A hét elején a Nap az Ikrek jegyébe lép át – a jupiteri energiák támogatását is élvezhetjük. Egy mozgalmasabb időszak kezdődik el: társasági életre, kapcsolat építésre kiváló.


„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje (kedd, szerda )víz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a meditáció, az olvasás – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Törekedjetek arra, hogy lédús-zamatos, friss gyümölcsöket fogyasszatok – remek vitamin és ásványi anyag forrás Regeneráló-erősítő masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára jó időben lehetsz, a hajvágást inkább haladsz el, mert korpa-és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó fordulatot hozhat a hét eleje  – vegyétek észre!  (A Hold a Skorpió jegyében jár, május 23-án, csütörtökön 10:24 kor lép át a Nyilas tűz jegyébe.)
A Csillag XVII. – Szerencse csillagod felragyog s sorsikus időben!
A hét elejében az érzelmi-lelki beszélgetéseknek kedvező ideje lesz a merkúri rezgésekben. Szerdán hatalmas átalakító erővel érkezik a plútói energia – legyek elővigyázatosak a szenvedélyes rezgésekbe. A  változtatásra remek időben lehetsz:  de légy figyelmes, nehogy megtévesszenek: építs, ne rombolj!  A Hölgyek aura-csakra tisztítással-hangolással rezgés/vibrációs szint emeléssel is órás kezeléssel is kereshetnek.


A hét közepe (csütörtök, péntek) tűz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a hegyvidéki túra – hasznos a lazító masszázs. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Igyatok ásványvizet, tiszta vizet, forrás vizet  – rendszeresen hidratáljatok, gondoskodjatok a folyadékpótlásról. Tisztító- és fogyókúra elkezdésére, bőrápolásra, kozmetikára, hajmosásra remek az időtér energetikája.  A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyügyeknek kedvező lehetőségei lehetnek –  legyetek figyelmesek!  (A Hold a Nyilas jegyében jár, május 25-én, szombaton 17:36-kor lép át a Bak föld jegyébe.)
A Mágus I. – Bölcs, átgondolt sorsteremtő lépésekkel haladhatsz!
A jelenlevő szaturnuszi energia a cselekvésnek kedvez. A csütörtöki Nyilas teliholdat üdvözölhetjük. Elengedésre most is nagy a lehetőség – ráadásul tízmilliószoros nap is lesz. Az elengedő meditációknak és a teremtő mágiáknak itt lesz a nagy ideje.  A Vénusz ezen a napon az Ikrek jegyébe lépve szövetkezik a Jupiterrel – ezen szerencse-harmónia rezgések segítik a stabilitást és a növekedést, kedvező események létrejöttét. Érdemes beállni a sorsteremtő hatalmadba, lépni-cselekedni van idő! Elengedő-teremtő-bevonzó angyal mágiákkal is kereshetek – várom szeretettel a Hölgyeket.


A hét vége (szombat-vasárnap) föld elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a hosszabb séta,az olvasás – hasznos a pedikűr-manikűr. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek. A főétkezésekhez fogyaszthattok friss salátákat – remek ásványi anyag forrás.  Hajmosásra, bőrápolásra, kozmetikára, tisztító-és fogyókúrára kedvező energiák hatnak. A Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyeknek szerencséje lehet  – hacsak nincsenek büntiben!  (A Hold a Bak jegyében jár, május 27-én, hétfőn 22:44-kor lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)
A Császárnő III. – Jó idők közelednek – az ég is összefog veled!
Vasárnap a nagy szerencse bolygója a Jupiter az Ikrek jegyébe lép át, és kb. egy évig itt is marad. Növeli emberi kapcsolatainkban a nyitottságot,és a rugalmasságot. Ha kapcsolódsz ezen rezgésekkel könnyebben ismerkedhetsz, barátkozhatsz – szerelem bevonzásra is jó ez esély. A hétvégi álomüzenetek most is fontosak lesznek – jegyezd le és fejtsd meg, értelmezd őket. Jövőbenéző tarot-elemzéssel beleláthatsz a közeli-távoli jövődbe – a szeánszra regisztrálni nála lehet: szeretettel várom az ezoterikus érdeklődésű Hölgyeket a programra.


Egészen május 18-24 plejádi teremtő energiakapuban vagyunk: varázshatalmad van. Nézz pozitív hittel-szeretettel a jövődbe. Amiben hiszel, az jelenik meg a valóságodban.
Ha eredeti, igaz önmagad vagy, és a saját idővonaladon sorsutadon élsz a hozzád tartozó emberek, események rád találnak – minden lehetőség nyitva áll. Ha blokkokat tapasztalnál érdemes rontásvizsgálatot kérned. Alkalmas az időtér mindenféle spirituális tevékenységre: jövőbenéző tarot, ingázás, meditáció, angyalozás, ezoterikus szertartások.
Adj egy fél órát magadnak naponta és imagináld az őrangyalodat – rakd helyre a gondolataidat. Törődj azzal aki valóban vagy! A benned lévő szeretet a te békéd, az örömöd… és tégy róla, hogy egyre többet mosolyogj. Minden komoly elhatározás egy új lépés, nyitás a reményteljes helyzetek felé. Hálával gondolj minden új napra, mert ajándék minden óra, amit itt tölthetünk el.  Kívánom, hogy a bánat messze elkerüljön, áldásban és örömlétben élj!


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam: https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Pünkösdi hétvégénk lesz!

H E T I   T A R O T
május 13-tól május 19-ig

A jupiteri energiák szerencsés lehetőségekkel ajándékoznak meg bennünket. Az uránuszi  rezgések pedig váratlan helyzetet is hozhatnak –  egyeseknél ez feszültséget is generálhat. Maradj optimista és rugalmas, ragadd meg a jó lehetőségeket.  Legyetek átgondoltak a nagy döntésekben és óvatosabbak a közlekedésben.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje ( hétfő,kedd) tűz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a rokonlátogatás – hasznos a testedzés. Nem ajánlatos műteni a gerincet és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Lédús-zamatos, friss gyümölcsöket fogyasszatok – remek vitamin és ásványi anyag forrás. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek szerencsés lehet a hét elejének energetikai tere – legyetek figyelmesek! A kozmetikusodat és a fodrászodat, masszőrödet is felkeresheted – bátran szépítkezhetsz: hajmosásra, hajvágásra, regeneráló-erősítő masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra legjobb időben lehetsz. (A Hold az Oroszlán jegyében jár, május 15-én,szerdán 23:32-kor lép át a Szűz föld jegyébe.)
A Világ XXI. – Nyiss az újra.
A héten növőholdban leszünk az Uránusz-Szaturnusz-Vénusz kapcsolódásában. Remek új ötleteink világos meglátásaink születhetnek sorsdolgainkban. Kitűnő időszak ez a jövőtervezésre.  Jövőbenéző személyre szóló tarot-elemzésre lehet regisztrálni nálam, órás idővantumban.


A hét közepe (szerda-csütörtök-péntek ) elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a növényápolás,olvasás – hasznos a takarítás. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Igyatok eleget – rendszeresen hidratáljatok – kerüljétek az egészségtelen cukor üdítőket. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek a hét közepében – vegyétek észre! Hajmosásra, hajvágásra, regeneráló-erősítő masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára is kedvező lesz a hét közepének energetikai tere. (A Hold a Szűz jegyében jár, május 18-án, szombaton 12:22-kor lép át a Mérleg levegő jegyébe.)
A Mágus I. – tudd a célodat!
Szerdán a Merkúr a kommunikáció bolygója átlép a Bika jegyében, az igencsak jó hír. A racionális gondolkodásban, gyakorlatias célmegvalósításban lesz segítségünkre. Pénteken a plútói energia zavart okozhat gondolkodásunkban – ne hagyd, hogy eltérítsenek a választott utadról – fókuszálj a céljaidra. Új élet teremtő – vezetett meditációra várom az ezoterikus Hölgyeket, nagy szeretettel. Jelentkezhetsz Te is az órás programra.


A hét vége ( szombat-vasárnap ) levegő elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a mozi-színház – hasznos a szellőztetés.  Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Kerüljétek a genetikailag módosított élelmiszereket – csakis egészséges ételeket egyetek. Hajmosásra, hajfestésre, kozmetikára, erősítő- és regeneráló masszázsra remek energiák hatnak. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – hacsak nincsenek büntiben!  (A Hold a Mérleg jegyében jár, május 21-én, kedden 0:34kor lép át a Skorpió vizes jegyébe.)
A Bolond XXII. – Kockáztass – lépj előre a lendülete időbe!
Szombattól áldásos energiák segítik az anyag gyarapodást a Nap-Jupiter együttállásban. Figyelem: a neptunuszi rezgések bizonytalanságot éreztetnek – légy merész és vágj bele a kinálkozó jó lehetőségekbe. Önbizalom erősítő terápiákkal – energetikai oldással, blokkoldással is jöhetsz hozzám. Várom a fejlődni vágyódó ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba – a rezgésszint emelő programra, órás kivitelben érdemes felhangolódni.

Az Univerzumból misztikus élet-áldás-szeretet energiák érkeznek hozzánk pünkösd vasárnapján.
Ha angyaloznál most Rafael, Mihály, Uriel, Zadkiel, Metatron és Gábriel arkangyalt idézheted, kérhetsz tőle segítséget – bátorítást, inspirálást, útmutatást – elakadásaidban, továbblépéseidhez. A gyógyító erők a pünkösdi napokban sokkal erősebbek és intenzívebbek lesznek – az időtér meditációra, és a Felsőbb Világokkal való kapcsolatfelvételnek is kedvez. Angyal mágiáknak is jó idejében lehetsz. Békülésre és megbocsátásra is kedvezőek a rezgések – mély lelki beszélgetésekre is hangolódhatsz – az égi energiák áldásos erejével. Emeld fel a lelkedet, és ragyogj, építsd-szépítsd kapcsolataidat – erősítsd a szeretetszálakat.
Ha tehetitek kiránduljatok a szabadba és töltsetek minőségi időt szeretteitekkel.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam: https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Spirituális útmutatás – ezoterikus foglalkozás

Jövőtervező időben

Kezd csak el tervezni a jövőd, meglásd az Univerzum besegít. Mindig eléd teszi azt, amivel dolgod van.

“Vannak emberek, akik soha nem fognak kedvelni téged, mert a Szellemed irritálja az ő démonaikat.” – Denzel Washington

A terápiás foglalkozások nemcsak a külső segítségről, hanem az önmunkáról is szólnak. Tenned kell Neked is azért felnőttként, hogy változtathass.
A sorselemzés és az önismereti foglalkozás ebben is segít. Az energetikai  oldás, blokkoldás is része a programnak.  A többi már a te dolgod. Önmunkádban türelemmel-alázattal, kitartással dolgozhatsz magadon.
Mindenki ugyanazt a huszonnégy órát kapja egy naptól,  amit igazán szeretsz annak szentelj időt. Te megfogalmaztad már a céljaidat, hogyan érheted el a vágyaidat? Amíg nem vagy tudatos, nem azt fogod kapni, amit akarsz, hanem pont azt, amire épp szükséged van a fejlődésedhez. Ha nem ismered fel a tanítást, addig ugyanazokat a helyzeteket hozod létre – és  addig ugyanazokat a leckéket teszi eléd a sors. Tehát nézz szemben a sorsoddal, hogy felismerhesd az utad.

Egyedi vagy és különleges – szeresd, becsüld, tiszteld magad – nélküled a világ kevesebb, általad teljesebb. Erős hitet és kitartást kívánok céljaid eléréséhez. Ha tisztaszívű, igazlelkü vagy, az Univerzum összes Angyala összefog Veled – engedd be a csodákat az életedbe – öleljen át a Fény és a Szeretet!
Jó hír, hogy hétvégén is vállalok foglalkozást – órás, és másfél órás időkvantumokra tudok időpontot adni neked, a bejelentkezéskor megjelölt problémádtól függően. Videóhívásos megoldásra is kérhetsz időpontot – előre egyeztess velem –  v
árom a Hölgyeket foglalkozásaimra. Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu