GONDOLATOK kategória bejegyzései

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek!

Szeress, nevess, láss, élj – és soha ne veszítsd el a reményt.


Nagyon fontos, hogy jól érezd magad. Mert ez a jó érzés egy jel, ami kiáramlik az Univerzumba és még többet fog magából vonzani hozzád. Ha jól érzed magad, inspirálni tudsz másokat. Örömöt sugárzol és így emeled a téged körülvevők hangulatát is.
Hiszem, hogy mindannyian okkal érkeztünk erre a világra, hogy minden életnek célja van. Nevetni születtünk, vagy hogy megcsókoljuk azt, akit igazán, szívből szeretünk. Hogy kacagjunk, mosolyogjunk, sírjunk… túllépjünk és túléljünk – elfogadva a rosszat. Nem kell felejteni, de tovább kell lépni, menni előre, jobbra vagy balra, bármerre! Csak menni. A saját utad Te csinálod magadnak, és Te döntöd el, hogy miből építed. Én szeretetből akarom és bátorságból. Meg akarok élni minden pillanatot, amit az élet ad.
A legjobb tanács, amit adhatok Neked csak ennyi: Szeress, nevess, láss, élj – és soha ne veszítsd el a reményt. Egyedi vagy és különleges – nélküled a világ kevesebb, általad teljesebb. Tisztelt, becsüld és szeresd magad!. Emlékezz: Lelked mindig szabad.
Hitet és kitartást kívánok céljaid eléréséhez!

Szeretettel várom programjaimra az ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coah

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Motiváció-inspiráció

Ismételgess lélekemelő, inspiráló mantrákat, hogy jól kezdődjön a napod!


A motivációs mantrákat leginkább a reggeli órákban érdemes ismételgetni – hatalmas erőt, kitartást adnak a napnak:

„Azzá válok, amit gondolok.”
„Elfogadom, ami van, elengedem, ami volt és hiszek abban, ami lesz.”
“Minden nap, minden téren egyre jobban és jobban érzem magam.”
„Ma is teszek egy konkrét lépést a céljaim megvalósításáért!”

Hangosan kántáld, éld át – adj neki öröm energiát – sikeres imaginálást.  Ha ezt túl általánosnak tartod, készíthetsz magadnak saját mantrát, az egyéni személyes szókincseddel.  Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta

önismereti és párkapcsolati coach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Égi támogatás

Csodás felismerést segítő napokat élünk!

Azt gondolom, hogy az ember akkor teljesíti a küldetését, ha mindazokat a képességeket, amelyek benne rejtőznek, felszínre hozva átadja a többi embernek. Ehhez nem kell semmiféle különleges tehetség. Sokkal inkább szükség van elszántságra és kitartó erőre. És ha az ember a saját egyéniségét hozzáadja az egészhez, azt az egyedi energiát, ami ő maga, akkor teljesíti be az anyagi világban életfeladatát.
A boldogság magas szintű energia – ha ragályos, minél többen kapják meg, annál jobb. Hallgass sok jó zenét, a rezgésszint emelőket se felejtsd el. Táncolj és örülj az életednek. Hergeld magad pozitívra, és derűsre. Az élet szép oldalát figyeld.
Ne pazarold az energiáidat a rossz fordulatokra. Ne osztogass meg negatív linkeket, és ne hallgass panaszkodó embereket – ne vedd át a megváltó szerepét. Inkább folytasd az önvidítás légkörét.
Figyeld meg milyen pozitív tulajdonságaid és képességeid vannak, és örülj annak, hogy milyen nagyszerű vagy. Jutalmazd meg magad néha valamivel, ami számodra szép és jó lehet. Maradj pozitív, életvidám – magas rezgésszinten, sikeres lehetsz!

Valentin naptól a Vénusz a Mars és a Plútó együttes rezgése a kapcsolati hangolásra inspirálhat bennünket. Van ahol elengedés, van ahol megújítás, megerősítés lesz a jó döntés. Ezen a héten jelenlevő égi energiákban felismerheted, és tudatosíthatod a sorsutadat, milyen családi karmát oldhatsz, hogyan dönthetsz, hogy sikeresen haladhass. A sorsuton való “előrelépés” ideje van: találj vissza eredendő spirituális erődbe.
Csodás felismerést segítő napokat élünk – az Univerzum támogató ereje velünk van – áldás minden esemény, és tanítás!
Ha elakadnál: Önismereti foglalkozás – órás programban – jelentkezz be, egyeztess velem! Szeretettel, léleköleléssel: 

spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta

önismereti és párkapcsolati coach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

 

Isten szeret téged!

Isten szeret téged és csodálatos terve van az Életeddel!


Bőségteremtő ima:

Istenem, tudom, hogy Te vagy a forrása minden jónak, és hogy Te ellátsz engem mindennel, minden tekintetben. Kérlek segíts eloszlatni azokat a félelmeket,amelyek megakadályoznak engem abban, hogy elfogadjam ajándékaidat.
Kérlek segíts , hogy átéljem a béke, a hála és az anyagi biztonság állapotát, és hogy tudatában legyek annak, hogy én a Te gyermeked vagyok, akit Te csodálatos áldásaidban részesítesz.
Nyitott vagyok és maradok az isteni vezettetésre, ami tévedhetetlenül vezet el engem olyan helyzetekhez, emberekhez, lehetőségekhez, amelyek részei az anyagi biztonságomat megteremtő tervnek.
Most látom és érzem önmagam és mindenki mást, tökéletes anyagi biztonságban, és a szívem megtelik hálával és örömmel, a bőséges Univerzum iránt, amit teremtettél. Köszönöm – Áldás – Ámen!

Önbeavatás


A boldogság valójában egy folyamatos fejlődési és tapasztalási folyamatnak a váltakozásából adódó, egység állapota, melyet akkor élünk meg, mikor egy-egy feloldódás és előrelépés történik az élet bármely területén és személyiségünk ettől teljesebbé válik. – F. Zoé

 

Sorsdöntéseink


Mi határozza meg a leginkább, mivé válunk, és mire jutunk az életben? A döntéseink. Ezek a pillanatok formálják a sorsunkat. Mindenekfelett hiszem, hogy a sorsunkat nem az életkörülményeink, hanem a döntéseink határozzák meg.

Mindössze egyetlen döntés választ el attól, hogy az életedben bármin változtatni tudj. Ha nem szereted a tested, változtass rajta. Ha nem szereted a munkád vagy a hivatásod, változtass rajta. Ha nem szeretsz a kapcsolatodban élni, változtass először magadon, vagy változtass azon. A döntés minden cselekvés apja és anyja.
A legfontosabb döntés, amit hozhatsz, ha belátod, hogy az élet túl rövid a szenvedéshez, és bármi történjék is, méltányolni és élvezni fogod az élet ajándékát.
A saját kezedbe kell venned a dolgokat, és ki kell állnod azért, amire szükséged van ahhoz, hogy a lehető legjobban érezd magad.
Tony Robbins amerikai író és motivációs előadó

 

Örömben létezz!“Semmi sem fontosabb, mint hogy jól érezzem magam. Minél jobban érzem magam, annál inkább elfogadom, hogy az élet csodálatos dolgai felém áramoljanak.” – Abraham Hicks

Belső utazás


“A spirituális fejlődés egy csodálatos folyamat, ha engeded, hogy megtörténjen. Egy olyan belső utazás, mely egyik ráeszméléstől vezet el a következőig, és rengeteg olyan hasznos felismerést foglal magában, melyek mindig éppen akkor következnek be, amikor készek vagyunk a befogadásukra.” – Marianna Williamson amerikai író és spirituális tanító

 

Hozd egyensúlyba magad


“A magunk kis világában megteremthetjük a belső békét, az egyensúlyt, a harmóniát azáltal, hogy rendet teszünk belül és kívül is. Mert ahogy odabent rend van és béke, úgy elrendeződnek körülöttünk is a dolgok, és sokkal jobbnak találjuk a külvilágot is.” –  dr. Bagdy Emőke, magyar pszichológus, egyetemi tanár és író

Az érett Nő


Az érett nő nem dominál, érint.
Ő nem okos, hanem bölcs.
Nem irányít, hanem mutatja az utat csendben.
Nem siet, kivárja a megfelelő időt.
Nem érdekli a mennyiség, fontosabb
számára a minőség.
Nemcsak néz, lát is.
Nem siet, mégis halad.
Ő nem ítélkezik, hanem elemez.
Nem vigasztal, hanem felmelegíti a szíved.
Nem elvárja, de felébreszti az érzékeket.
Nem bonyolult, hanem szelektál.
Nem ragyog, hanem világít.
Nem szereti, ha nézik, jobban szereti ha
meghallgatják.
Nem találgat hanem, érzékel.
Nem könnyű, hanem rugalmas.
Nem uralkodik, hanem uralja a helyzetet
Nem újra nyílik, hanem állandóan virágzik.
Az érett nő a legszebb ajándéka a természetnek!
Horváth Edit