ZENÉK, FILMEK kategória bejegyzései

Az időutazó felesége


Henry, a chicagói könyvtáros ritka genetikai rendellenességben szenved. Egyfajta időutazóként a legváratlanabb pillanatokban más-más idősíkban találja magát. Az egyetlen biztos pont az életében Clare. A férfi harmincéves volt, amikor találkoztak, a lány hat. A férfi harmincéves volt, amikor összeházasodtak, a lány huszonkettő. Különös kapcsolatuk során megélik a fiatalságukat, öregségüket, a szerelem téren és időn át is összeköti őket. Boldogságukat csak két dolog árnyékolja be. Vajon a gyermekük is örökli apja betegségét? És meddig térhet vissza Henry, akit láttak meghalni.https://www.youtube.com/watch?v=-37c6EhZILA&si=w4ddouQgprcTxHHH&fbclid=IwAR2vLNjwztUfrBD_Vxf-XOSOthJX_DK-jSrVaMAkTbOebF2ZAhX2spUa0IU

Állítsátok meg Terézanyut


Kéki Kata (Hámori Gabriella), a szerencse lánya. Csinos, vonzó nő, bár ahol megjelenik, mozdulnak rá a férfiak. Van szerető édesanyja, szeretetre vágyó öccse (Nagy Zsolt) és – hozzá testvérként ragaszkodó – három barátnője (Ónodi Eszter, Schell Judit, Major Melinda). Van megbízható barátja is, Marci (Elek Ferenc), aki már alig várja, hogy vőlegénnyé, férjé, sőt családapává léptessék elő. Minden készen áll a sikeres élethez, amely azonban egyre késik…
https://videa.hu/videok/film-animacio/allitsatok-meg-terezanyut-2004-romantikus-vigjatek-7wIy59Upwt75J3EK

A csodák útján


Lily (Maggie Smith), Eileen (Kathy Bates) és Dolly (Agnes O’Casey) három generáció, akiket a barátság összeköt. A ballygari barátnőknek egyetlen álmuk van, hogy megízleljék a szabadság ízét. A munkásosztálybeli nők soha nem hagyták el otthonukat Dublin külvárosából.
A helyi pap “jóindulatú közreműködésével” elmenekülnek mindennapi küzdelmeik elől, amikor megnyerik életük fődíját – egy egyházi tehetségkutató versenyt, amely egy szent helyre, a franciaországi Lourdes városába viszi őket, amely a csodákról és a gyógyításokról híres.

https://videa.hu/videok/film-animacio/a-csodak-utjan-2023-drama-vigjatek-tQl2nQfEOooAKASH

Áramolj az Élet frekvenciáival!

Hallgasd ezt a frekvenciát, ha kedvedre való  és a saját energiád egyensúlyba kerül!
Csodás hangolódást – szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-lélekfejlesztő
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta
önismereti- és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Vígjáték a hétvégére


Az Üvegtigris hat barát pár eseménytelen napjának története. Lali, az Amerika-mániás büfés, aki az Üvegtigris nevű rozoga, útszéli büfékocsi tulajdonosa; Gaben, az autónepper, Róka, a piti csencselő; Sanyi a félnótás hajléktalan; Csoki, aki mindig arról szövegel, hogy majd szerez pénzt és elmegy Amerikába; és Cingár, aki a többiek idegeit nem kímélve szaxizik. Magyar vígjáték.

I. rész:
https://videa.hu/videok/film-animacio/uvegtigris-1-f96lDbHjizuBg2oe

II. rész:
https://videa.hu/videok/film-animacio/uvegtigris-2.-2006-MUs5zPdAgSKoNpsE

III. rész:
https://videa.hu/videok/film-animacio/uvegtigris-3-z2qklfj9uHTP0BgI

Tiszta lappal


Gabriel professzor egy napon váratlanul eltűnik. Az embert próbáló események hatására felesége depresszióba esik, és többször is öngyilkosságot kísérel meg. Gabriel fia, Erol életét is gyökeresen felforgatja apja eltűnése, és bár szép karrier áll előtte, feladva álmait megpróbál segíteni instabil édesanyján. Amikor megtudják, mit történt azon a bizonyos napon, a család számára felcsillan a normális élet reménye. Az időutazásos filmek kedvelőinek csemege lehet ezen alkotás.
https://filmvilag.me/get/film/1432071

Téli mese


Ebben a különös világban minden megtörténhet, hiszen itt New York nem az a város, amit ismerünk: lakói másképp öltöznek, másképp viselkednek, más szabályok szerint élnek – és mindig készen állnak a csodára. Peter (Colin Farrell) bevándorlók gyermekeként érkezett ide, de mert nem engedélyezték, hogy a szárazföldre lépjen, egy csöpp hajón ért partot. Azóta szakképzett betörő lett, majd miután összekülönbözött a bandavezérrel, örök szökevény. Egy betörése során a fiatalember beleszeret egy rejtélyes, titokzatos lányba – aki halálos beteg. Egy másik betörés után hősünket és fehér lovát titokzatos felhő nyeli el. Amikor évtizedekkel később újra előbukkan, már minden egészen más, mint addig volt, és ő nem emlékszik semmire…
https://videa.hu/videok/film-animacio/teli-mese-2014-fantasy-romantikus-ZcNGzZq9g1LwcYUP

Karácsonyi dalok

Ha egyedül vagy, ha társaságban töltőd is az ünnepeket kellemes rezgések a karácsonyi hangulathoz: hallgasd. A zene feszültség-szorongást oldó, pozitív hangulatba hozó, vidító áldás.