TAROT kategória bejegyzései

Ünnepvárás

H e  t  i     t  a  r  o  t
december 11-től december 17-ig.

Újhold hetében járunk!
Most lesz érdemes előrelépni, tenni sorsdolgainkban. A hét elejében jelenlevő marsikus energiák a cselekvésre ösztönöznek, a szakrális ünnepben.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Válaszutak VI. – szívbéli döntések.
A jelenlevő merkúri-vénuszi-szaturnuszi energiákban kapcsolati válaszutak nyílnak meg: akik összetartoznak egymást segítve, együtt fejlődve haladnak. Most aki kirezeg az nem a te embered. Akivel dolgod van az veled van. Minden kapcsolat tükör, és tanítás is egyben. Most szembenézésre van idő: Te kivel vagy, mit mutat neked a partneredet. Miért vagy vele? Sajnálod, tiszteled, szereted? Sok kérdés merülhet fel benned, tisztázd magadban, és tégy rendet a szerelmi életedben. Kapcsolati jóslással, párkapcsolat-elemzéssel, kapcsolat tisztítással, összehangolással szeretettel várlak.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A lazító masszázs igencsak jól eshet – de a természetben járás is remek ötlet. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat.  Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Tisztító-és fogyókúrára, kozmetikára, bőrápolásra, hajmosásra jó időzítésben leszel a hét elejében. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek kedvező lehet a hét eleje – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Nyilas jegyében jegyében jár, december 13-án, szerdán 16:32-kor lép át a Bak föld jegyébe.)


A Mágus I. – bölcs tanítások – új jövő felé fordulás.
A hét közepe az újholddal köszönt. A Nyilas újhold, az év utolsó újholdja tüzes energiákkal üdvözöl. Utat mutat, új lehetőségeket jelölve változásra inspirálhat a jupiteri energiákban. Érdemes mély meditációban kapcsolódni Szellemi-lelki vezetőidhez, Őrangyaloddal, Felsőbbrendű Éneddel az áldásos neptunuszi energiákban. Családi dolgok megbeszélésének, jövőtervezésnek is lesz most jó ideje. Szentelj minőségi időt szeretteiddel való kapcsolódásban. Jövőbenéző tarot-elemzéssel is jöhetsz hozzám – de őrangyal behangolással is kereshetsz az adventi programban.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A hosszabb séta, az olvasás is könnyed kikapcsolódás lehet. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat, és az izületeket. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  A masszőrödet és a kozmetikusodat is felkeresheted – hajmosásra is remek az időtér.  Az újholdban régi rossz szokásokat könnyebb lesz elhagynod, és egy pozitív életmódra váltanod. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehet a hét eleje – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Bak jegyében jár, december 15-én, pénteken, 18:56-kor lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)

A Hold XVIII. – lélekhangolás, lélektisztulás.
Lecsendesedésre lelki hangolásra, lélektisztulásra kedvező az időtér energetikája. A hétvégi időtérben advent harmadik angyalát hívhatjuk meg – és meggyújthatjuk a harmadik gyertyát az adventi koszorún – egyre csak közeledünk a karácsonyhoz. Legyünk figyelmesek az adventi erényekre, és hangolódjunk a szent ünnepre a vízöntő holdban. Előző életbeli lélekwellnesre: előző életbeli auraolvasásra várom a hölgyeket a misztikus szeánszban.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
A hegyi túra jó ötlet, a friss levegőben – a lakás átszellőztetés pedig hasznos lehet. Nem ajánlatos műteni a visszereket és a lábszárat. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Hajmosásra, festésre, kozmetikára, kéz-köröm és bőrápolásnak kedvez a hétvége energetikája.  A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek kedvező lehet a hét eleje – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Vízöntő jegyében jegyében jár, december 17-én, vasárnap, 20:58-kor lép át a Halak víz jegyébe.)


Találd meg a középpontodat, lelki békédet, őszinte beszélgetésre törekedj. Ha valóban hiszel önmagadban és a teremtő Univerzumban megvalósíthatod régi terveidet. Az újhold mágiában hálával szenteld meg kérésedet. Tedd fel magadnak a kérdést: mi az amiben megújulhatsz, mi az amiben változtathatsz. Kezdj el szembenézni önmagaddal, tudd hogy a belső megújulás vezet el a sikerhez. Ha nagy lelki terhed van – oldással is kereshetsz. Béküléshez, megbocsátáshoz lelki wellnessel várlak.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.

Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: http://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
http://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
http://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
http://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
http://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
http://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A jövőd a személyes éved tükrében

A személyes évek mindig nagy változást, fejlődést és tanítást hoznak!

A számmisztika az asztrológia társtudománya. A numerológiai elmélet szerint minden számnak egyedi rezgése van. 2024 a nyolcas szám rezgése alatt áll: A 8-as  átalakítja a dolgokat: hatalmas ereje lehet pusztító és teremtő energia is. A 8-as az Igazságosságot is képviseli a világban – sikeres időszakot jelöl.

A jövőd fordulatai a  személyes éveidben is benne rejlik.

Az 1-es személy év az újrakezdés ideje. Egy kilenc éves ciklus indul el. fontos, hogy bízz önmagadban és a eredendő erődben. (Szellemi síkban rezeg.)

A 2-es személyes év: a tervezés ideje. Új lehetőségek, szövetségek érkezhetnek életedbe. Ha ráébredsz saját korlátaidra, hiányosságaidra, esélyed lesz ezeket fejleszteni. (Anyagi síkban rezeg.)

A 3-es személyes év sikerességet ígér pénzügyek és szerelem terén is. Nő a személyes varázsod –  légy mértékletes. (Érzelmi síkban rezeg.)

A 4-es személyes év kihívásokkal, feladatokkal teli időszakot hoz neked. Légy türelmes önmagaddal,  ápold szeretetkapcsolataidat.(Szellemi síkban rezeg.)

Az 5-ös személyes év a sodródás éve. Sikeres lehetsz, ha rugalmas maradsz. (Anyagi síkban rezeg.)

A 6-os  személyes év  sorsfordító döntések helye.  A kihívások idejében fókuszálj a szeretteidre. (Érzelmi síkban rezeg.)

A 7-es személyes éved az önvizsgálat-önelemzés ideje engedd el a múltbéli sérelmeidet. Ha pozitív vagy nem várt pénz is érkezhet. (Szellemi síkban rezeg.)

A 8-as személyes év bőséget hozó időszak – nagy céljaid is megvalósulhatnak. Légy megfontolt mindenben. (Anyagi síkban rezeg.)

A 9-es személyes év a rendcsinálás ideje. Rendezd lezáratlan ügyeidet – új dologba nem érdemes belefogni.  Értékes spirituális fejlődési időszak ez  – előkészíti az 1-es évet. (Érzelmi síkban rezeg.)

Ha szeretnéd tudni bővebben milyen élmények, feladatok, megtapasztalások, kihívások, személyes fejlődési lehetőségek várnak rád a személyes évedben, keresse meg éves elemzéssel. A tarot alapjaként számmisztikát és csipetnyi asztrológiát is használok.
Szeretettel várom tanácsadásaimra, terápiáimra, spirituális foglalkozásaimra az ezoterikus Hölgyeket – grátisz: energetikai tisztítás. Előre egyeztetett videóhívásban is vállalok foglalkozást – érdeklődj a részletekről nálam. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A Neptunusz direktbe fordul

December 7-én a Neptunusz direkt mozgásba vált és előre indul a Halak jegyében.

A Neptunusz az egyetemes szeretet jelölője aktívba fordulásával megnő az intuitív, érzékfeletti érzékelés, az együttérzés, és az empátia. Ha meditációdban lecsendesedsz, meghallhatod  a Felsőbbrendű Énedet.


Tisztábbá válik a gondolkodás.  Felébredsz, tisztán átláthatod sors-életdolgaidat.  Különbséget tudsz tenni lényeges, és lényegtelen között. Ez arra ösztönöz, hogy légy bátor és változtass azon, ami már nem okoz örömöt.
Az aktív rezgések segítik a sorsmunkánk beteljesítését. Új ötleteink születhetnek. Inspirációs lendületes erővel megvalósíthatjuk régi, új álmainkat.
A Neptunusz őrzője Asariel arkangyal.  Asariel felel a megérzésekért, a képzeletért, a miszticizmusért, akárcsak a csalódásért, tévedésért, hozzá kell fordulni, ha tévútra vezettek.


Ha önbizalomhiányod van, vagy nem tudod merre az arra kereshetsz ezoterikus tanácsadással,  harmadikszem csakra tisztítással, sorsút opciókkal, jövőbetekintő tarot elemzéssel.
Tégy azért, hogy a legtöbbet hozd ki ezen időszakból. Szerencsés lehetőséget kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Minden pillanat sorslépés

Minden pillanat sorsdöntés!

LÉGY BÁTOR ÉS KÉRJ IDŐPONTOT TŐLEM!

Spirituális tanácsadás ezoterikus Hölgyeknek.
Fél órás,
órás és
másfél órás foglalkozásokra jelentkezhetsz be hozzám, ha úgy érzed, hogy elakadtál. Segítséget kérni nem szégyen, hanem erő!
Ha szerencsés vagy, akár aznapra is kaphatsz időpontot tőlem.


Egyszerű, életjobbító dolgokat tanítok nagyszerű Embereknek. Szeretettel várlak egyéni, személyes foglalkozásaimra ezoterikus stúdiómba. Nálam nincs tabutéma, velem őszinte lehetsz.
Jó tudni, hogy kamerás messengeren – előre egyeztetett videóhívással! – is vállalok tanácsadást. Hétvégén is jöhetsz hozzám: szombat, vasárnap is tudlak fogadni. Bejelentkezéskor érdemes a témát megjelölnöd. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Ezoterikus programok – 2023. december

Asajah stúdió – decemberi programajánló

“Mindannyian zarándokok vagyunk az élet zarándokútján. Születéskor elhagyjuk az igazi otthonunkat, és utazunk az időn át, míg el nem érjük a halált, mint spirituális célt, útközben pedig ‘másnak’ érezzük magunkat mindahhoz képest, amit magunk körül tapasztalunk.  – Victoria Sweet

LÉLEKWELLNES
https://asajah.hu/leszakadt-lelekreszek-visszahivasa-2/

FELSŐBBRENDŰ ÉN – GYÓGYÍTÓ ANGYALMEDITÁCIÓ
http://asajah.hu/felsobbrendu-ened-az-isteni-onvalod-lenyegeben/

VEZETETT TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓK
http://asajah.hu/vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok/

ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
http://asajah.hu/orangyal-behangolas-inkorponacio/

ANGYAL TANFOLYAM I.
http://asajah.hu/majusi-angyal-tanfolyam/

ANGYAL TANFOLYAM II.
http://asajah.hu/angyal-tanfolyam-ii/

ANGYAL TAROT – tanfolyam
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

SZIMBÓLUMOS ANGYAL MÁGIA TANFOLYAM
http://asajah.hu/36095-2/

SZERELMI ANGYALMÁGIA TANFOLYAM
http://asajah.hu/angyalvarazslat-2/

ÚHULLÁMOS EZOTÉRIA – Spirituális lélekgyógyászat – újhullámos ezotéria
http://asajah.hu/spiritualis-lelekgyogyaszat-ujhullamos-ezoterikus-pszichologia/

TANFOLYAMOK: Védelmi tanfolyamok – átvezető technikák – szellemlevétel – rontáslevétel – energetikai tisztító rituálék – tértisztítás.
http://asajah.hu/tavasztol-indulnak-az-uj-tanfolyamok-asajah-studio/

ENERGETIKAI TISZTÍTÁSOK – REZGÉSSZINT EMELÉS
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

INGA TANFOLYAM
http://asajah.hu/inga-tanfolyam-spiritualis-holgyeknek/

TISZTÍTÓ RITUÁLÉK
http://asajah.hu/tisztito-ritualek/

TAROT KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Amennyien az időpontok nem megfelelőek számodra – hívj és rugalmasan egyeztetünk. Kamerás messengeren – előre egyeztetett videóhívással – is vállalok foglakozást – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyek jelentkezését! Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-lélekfejlesztő
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta
önismereti- és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében.

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Kapcsolat elemzés Hölgyeknek

Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás – személyre szabott kapcsolati tanácsadás.

Ha nem vagy benne biztos, hogy a párod az igazid, kérj kapcsolat-elemzést.  Az órás elemzéshez használok tarot lapokat, számmisztikát, asztrológiát, valamint ingát is. Kérhetünk angyali segítséget, vagy akár fehér mágiát is.
A foglalkozást alatt megtudhatod ki Ő a Te életedbe, miért vonzottad be és mi a kapcsolat tanításra. Ikerláng, lélektárs, előző életbeli kapcsolat –  esetleg van közöttetek ledolgozandó karma, spirituális adósság. Mi a kapcsolat jövője, igazi érzelmekkel van-e irántad, vagy csak mondja, hogy szeret,  kaland vagy neki, avagy a nagy szerelem  – érdemes-e tervezned vele. Sok-sok kérdésedre választ adhat a kapcsolati foglalkozás.
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/


A tanácsadásra Hölgyek jelentkezését várom! Grátisz: szívcsakra tisztítás, kisugárzás növelés, rontásvizsgálat is a program része.
A tanácsadásra előre egyeztetett videóhívásban is jelentkezhetsz.
Jobb tudni a biztosat, mint a bizonytalanban őrlődve, hezitálva tépelődni. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig – szombat-vasárnap is vállalok foglalkozást!
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A Mikulás hetében!

H  e  t  i    t  a  r  o  t
december 4-től december 10-ig.

A csodás adventi lélekemelő időben a marsikus-nap energiák a spirituális gyakorlatokra, lélekfejlesztő munkának adnak majd jó alkalmat. Lélekwellnesre várom szeretettel ezen a héten a spirituális Hölgyet!


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Nap XIX.  – családi-lelki programok.
Családi, érzelmi dolgaink át- és megbeszéléseknek lehet jó ideje a hét első napjaiban a Hold-Merkúr-Jupiter rezgésekben. Elengedésre is jó az időpont – engedd el a régi lejárt hitrendszered és nézd az életedre friss, új pozitív hittel. Törekedj a külső-belső harmóniára. Hálaimára kedvező napok vannak, hívd az őrangyalodat magad mellé minden nap. Oldással, blokkoldással, kapcsolatok lélekszintre hangolásával is kereshettek.
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Az ünnepi készülődés a legjobb kikapcsolódás lehet – hasznos a takarítás. Nem ajánlatos műteni a beleket és az emésztő rendszert Legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Tisztító-és fogyókúra elkezdésére remek időpont a hét elejének energetikai tere. Hajvágásra is kitűnő az időpont, és a kozmetikusodat is felekeresheted. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehet a hét eleje – vegyétek észre a jó lehetőségeket! (A Hold a Szűz jegyében jegyében jár, december 6-án, szerdán 17:34-kor lép át a Mérleg levegő jegyébe.)


Az Akasztott XII. – érzelmi-lelki megújulások.
A továbblépésnek, megújulásnak, lelki beszélgetéseknek kedveznek az energiák. Békés rezgésekkel kapcsolódj szeretteidhez. A Mikulás-csomagról ne feledkezzetek meg: készülj a családodnak valami kedves meglepetéssel. Kapcsolódj szellemi-lelki vezetőidhez – tőlük meditációban csodás megoldást segítő gondolatokat kaphatsz. Jövőtervezésre is jó lehetőség mutatkozik a merkúri-jupiteri rezgésekben. Szívcsakra tisztító terápiás megoldással várom a Hölgyeket szeretettel.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a mindenféle művészeti program – hasznos a természetben járás. Nem ajánlatos műteni a csípőtjat, az epét és a veséket. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Kozmetikára, hajmosásra, szerdán hajvágásra remek az idő – a fogyó- és tisztítókúrád is tovább folytathatod. A Nyilas,a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek! (A Hold a Mérleg jegyében jegyében jár, december 9-én, szombaton 4:34-kor lép át a Skorpió vizes jegyébe.)


A Válaszutak VI. – szívbéli nagy döntések.
Békülésre, megbocsátásra hangold magad a szent adventi hétben – a vénuszi energiák segítik az efféle törekvésed.Személyre szóló kapcsolati tanácsadással segíthetek, ha elakadtál a kapcsolati munkádban, keress fel.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Remek program lehet az olvasás, a meditáció – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket.Legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz.  Kozmetikára, bőrápolásra kedvező az idő, a hajvágást inkább halaszd el, mert korpa, és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek sikeres napjai lehetnek a hétvégében – az áldásos Adventben. (A Hold a Skorpió jegyében jegyében jár, december 11-én, hétfőn 12:11-kor lép át a Nyilas tüzes jegyébe.)

A Vénusz – Szaturnusz – Jupiter rezgésekben emeld fel a lelkedet a szeretet rezgéséhez. A hétvégében már Advent második hete kezdődik el –  meggyújthatjuk a második gyertyánkat az adventi koszorún.  Az Advent angyalok áldása kísérjen benneteket!
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha elakadnál, blokkokat kapnál, keress fel – kérj időpontot, egyeztess velem.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.

Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: http://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
http://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
http://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
http://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
http://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
http://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A szeretet hónapjában

Decemberi energiák

Télelő – Álomhava – Szent Karácsony hava

A decemberi téli, erőpróbáló időben a feszült energiákban is maradj pozitív,  diplomatikus. Gondolkozz rugalmasan, megfontoltan és összeszedetten. Vizsgáld meg és fontolt lépéseidet.  Keresd az örömforrást, és a sikerélményeket.
A tarot nagy arkánumból ezen időszakra A Pápa V. – A Torony XVI. – és A Mágus I. lapot húztam: Az Univerzum támogat Téged, bízz a gondviselésben. A jövőtervezési idődben alakítsd át az életed. Adj helyet az újnak, a jobbnak, a magasabb rendűnek. Kreatív önbizalommal cselekedj, urald az életedet tudatos, optimista gondolkodással.
A tél arkangyalai: Cassiel, Uriel,  Ariel és Zadkiel – imagináld őket angyalszertatásban, hogy céljaidban sikert arass.


A hónap legfontosabb napjai:

December 1-én a Merkúr a Bakba lép át és december 23-ig ott is marad. Gátolja a  spontenaitást, de a tervezésre, és célok felállításának kedvező ideje lesz.

December 4-én a Vénusz belép a Skorpióba, és ott is marad december végéig.  Ez az időszak érzelmileg igencsak szenvedélyes lehet.

December 7-én a Neptunusz direkt mozgásba vált. Tisztábbá válik a gondolkodás – légy bátor és változtass azon, ami már nem okoz örömöt.

December 13-án Újhold köszönt be aránk a Nyilas jegyébe. Az Uránusz energiákban nagy változtatások lendülete találhat meg bennünket – kapcsolódj a sorsfordító energiákhoz.

December 22-én a Nap a Bak jegyébe lép át – ez a Téli Napforduló ideje  – készülhetsz a Lencsemágiára!

December 24,  25, 26-án  Szent Karácsony napjaiban  az érzelmi jóllétünkre koncentráljunk. Töltsenek minél több minőségi időt szeretteitekkel. Figyeljetek a kommunikációra kerüljétek a vitákat. Angyali segítőket is hívhatunk a Szentestében.

December 27-én a Telihold üdvözöl bennünket a Rák jegyébe. Elengedésre kerülhetnek most a  negatív családi minták, és az önértékelési  problémák.

December 31-én Szilveszter napján a Jupiter elindul égi útján. Lelkes energiákban, új ötletekkel, biztosabb akarattal, léphetük át az Új évbe.


Még bővebben a napi tarot jegyzeteimben olvashattok. Ha elakadnál sorsdolgaidban havonta érdemes személyre szóló tarot-elemzést kérni – a jövőbe nézni – esetleg éves elemzést nézni. Minden elemzéshez grátisz: csakra-aura-meridián tisztítás és energetikai szint emelés jár ajándékba – várom a Hölgyeket angyalos stúdiómba.
Sikeres, szerencsés hónapot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.
 

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Tarot-elemzések

Ha elakadtál, ha tanácstalan vagy, ha blokkolva érzed magad.

A legjobb útmutató a tarot: számmisztikával, csipetnyi asztrológiával, auraolvasással ajánlom:

– Válaszutaknál
– Szerelmi döntésekben
– Éves-elemzésben

– Negyedéves-elemzéssel


A misztikus-mágikus Kazanlár-tarot lapjaival ismerkedhetsz meg nálam – de a Sors Kör-tarotból és az Angyal tarotból is kérhetünk számodra üzeneteket.
– órásnál energetikai tisztításokkal
– fél órásban: egy-két kérdéssel opcióval

– másfél órásban: nemcsak tisztítással, angyalozással, de ezoterikus tanácsadással is segítek neked.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómban – de kérhetsz előre egyeztetett videóhívásos megoldást is: a részletekről érdeklődni face cseten is lehet.

Szeretettel várom ezoterikus tanítókén és lélekfejlesztőként is foglalkozásaimra a spirituális úton járó  Hölgyeket! Nálam őszinte lehetsz. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/ 

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A szeretet hetébe lépünk!

H e t i   t a r o t
november 27-től december 3-ig.

Szép lassan indulhat a lakásdekorálás, december 3-án kezdődik az Advent. Hangold a lelkedet, szeretetre.
Az Advent a felkészülés folyamata, nem idő, hanem állapot, ezért elválaszthatatlan tőle az örömérzet. Advent négy hetében négyféle kísértés éri az embert, és ezekkel szemben négyféle morális képességet kell megerősítenie magában.
Advent első hetében az Igazságosság erényét kísértik meg. A fizikai testen keresztül az érzékelésünkre hatnak, hogy megrontsák az ember, mint kozmikus lény és Isten közti kapcsolatot.
Advent második heten a Mértékletesség erényét kísértik meg. Advent harmadik hetén a Bátorság erényét tanuljuk.
Advent negyedik hetén a Bölcsesség erényét tanítják. Az ember az adventi erények segítségével felemelkedhet az angyalok világába. Advent négy hetének tudatos és helyes átélése vezet el oda, hogy megszülessen bennünk karácsonykor a magasabb Én!


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Halál XIII. – Elengedés, lezárás, továbblépés és új kezdet.
Hétfőn az Ikrek teliholdat üdvözölhetjük. https://asajah.hu/az-ev-utolso-teliholdja-2/
A teliholdas rezgések kedveznek a lélekmunkának, a neptunuszi energiákban dolgozhatsz önmagadon. Pozitív teremtő hittel meg tudod valósítani az álmaidat, most ideje hogy elengedd a lehúzó gondolataidat. A vénuszias erőtérben hangolhatod-harmonizálhatod magad. Elengedéssel is kereshettek: szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket!
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet az olvasás – hasznos a szellőztetés. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Tisztító- és fogyókúra elkezdésére, hajmosásra, kozmetikára, bőrápolásra remek lesz a hét elejének időtere – a fogorvosi vizitet inkább halaszd el. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek szerencséje lehet – legyetek figyelmesek! (A Hold az Ikrek jegyében jegyében jár, november 29-én, szerdán 7:53-kor lép át a Rák vizes jegyébe.)

A Mágus I. – kreativitás, cselekvés, önbizalom, önmegvalósítás.
Tisztánlátásunk megnő, bölcs és okos döntéseket hozhatunk a hét közepében. Felismerhetjük sorsfeladatunkat, valódi céljainkat, helyünket a világban. A mostani időszak az életmódváltásnak is kedvez – a vénuszi rezgésekben hálaimáknak is jó ideje lesz. Csakra-aura-meridián-nadi hangolással – órás programban – is segíthetek, hogy összeszedett légy.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A családi összejövetel remek program lehet – hasznos a nagymosás.  Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A fogyó- és tisztítókúrád tovább folytathatod,a kozmetikusodat is bátran felkeresheted. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek a hét közepében – vegyészre észre a jó lehetőségeket! (A Hold a Rák jegyében jegyében jár, december 1-én, pénteken 17:00-kor lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)

A Pápa V. –  Önbizalom, rend, uralom, irányítás, vezetés, önmagunk és életünk felett.
A nagy mély, tisztázó beszélgetések ideje jön a hét vége merkúri energetikai terében. Meditációban is kapcsolódhatsz az égiekhez: vedd fel a kapcsolatot őrangyaloddal, szellemi-lelki vezetőiddel. A kapcsolatok megújításának is helye lesz  – a plútói rezgés segítheti az átalakító munkánkat. Adventben járunk – tölts minőségi időt szeretteiddel. Ha elakadnál, Sorsangyali lehívásokkal várlak – kérj időpontot, egyeztess velem.
A hét vége tűz minőségben lesz.
Mindenféle családi program remekül sikerülhet. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket, és a szívet. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Bőrápolásra, kozmetikára is kedveznek a napok a fogyó- és tisztítókúrád tovább folytathatod, a kozmetikusodat is bátran felkeresheted, hajmosásra és hajvágásra is kitűnő idő lesz.  A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – hacsak nincsenek büntiben.  (A Hold az Oroszlán jegyében jegyében jár, december 4-én, 4:50-kor lép át a Szűz jegyébe.)


A megértés és tudatosodás napjaihoz érünk a hétvégében: jövőtervezésben jó lehetsz – a merkúri rezgések által okosodsz, gondolt végig ügyeidet. Most mindenre megtalálhatod a legjobb megoldást. Az anyagi dolgok terén kérheted Emkiel angyal segítségét –  ő az anyagi biztonság angyala. Meg fogja súgni, mit tenni lenne érdemes.  Figyelj oda a vissza-visszatérő gondolataidra és fontold meg, hátha épp ez lehet a megoldás.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha elakadnál, blokkokat kapnál, keress fel.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.

Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: http://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
http://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
http://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
http://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
http://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
http://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu