Rontáslevétel

 

„A hazug élet legszörnyűbb átka, hogy kilopja mindenből a valóságot, a tartalmat, ami körülöttünk van, és amit az ég lelkünk táplálékául és öröméül alkotott. Aki hazugságban él, annak az egész világ hamis, semmivé zsugorodik a kezében. És ő maga árnyékká válik a hamisság világában, sőt lassanként megszűnik létezni.” – Nathaniel Hawthorne

 

A rontás rossz szándékú energetikai támadás.
Ahogy van áldás energia, ugyanúgy létezik rontás energia is. A fehér mágia  ellentéte a fekete mágia. Ahogyan vannak fényben élő, segítő lelkű emberek, ugyanúgy vannak fekete árnyékban élő, rontó emberek. A rontás-átok levétel legjobb időpontja a fogyóhold ideje leginkább.

Babonaság bolondság?!
Az átok, rontás olyan energia, aminek a célja a másik ember életének megnehezítése, tönkretétele. A rontás és az átok a metafizikában is létező fogalom. A mások befolyásolására tett rosszindulatú kísérlet a rontás az akaratmágia körébe tartozik. Kétfajta rontást különbözetünk meg. Beszélhetünk profi és profán rontásról.

Prikézsiás rossz gondolat, negatív kívánság.
Profi rontás: magas energetikával, misztikus képességgel rendelkező fekete mágus teheti speciális praktikával.
Profán rontás: egy ismerős haragos rossz kívánsága, ami magas vibrációja folytán a fizikai létben beteljesedhet.
Önsorsrontás: amikor valaki élete, sorsa ellenében él, s karmát karmára halmoz.
Átok: ( a rontás magasabb oktávja) egy erős negatív hatású az Akashában rögzült rosszkívánság, mely adott személyhez, állathoz, vagy dologhoz kötődik, ez elöl nincs menekvés, követi mindenhova. Az átok arra is hat, aki a megátkozott állattal, tárggyal, házzal, autóval, könyvvel, stb. tulajdonosi, használói-, személy esetén pedig érzelmi (párkapcsolat) kapcsolatba kerül.

 

A szerelem kötés is rontás.
Ha párkapcsolatodban hosszú idő óta elakadások vannak, túl sok a veszekedés, pedig harmonikus az életszámotok, és a rezgésetek,  – és semmi,  de semmi sem  gátolná meg egyébként a szeretni és szeretve lenni állapotát   – akkor erősen gyanakodhatsz rá, hogy valaki rontást küldött rátok, rád, illetve a párkapcsolatodra.  Valójában a szerelemkötés is rontás. Az összekötő gondolat, gátolja a szabad akaratot. A kényszer érzése felőrölhet, a szeretet rezgésének megkötése oldásra kívánkozik. Rontás küldhető spirituális útra, egészségre, lakásra, anyagi jóllétre is, romboló negatív aspektusként.  Szintén fehér mágiával megtisztítható, a rontó energia levehető. 

A negatív energia minőség érzékelhető.
A rontás-, átoknak különös energiája van, ezért könnyen felismerhetőn érzékelhető. Az átok és a rontás behatol a bioenergetikai térbe, és fizikai tüneteket idézhet elő.
Az átok a rontásnál erősebb energiaképződmény – egy olyan elementál, ami ugyanolyan erejű fehér mágiával összetörhető. Sem a só, sem a piros fonál ebben nem segít –  jóval erősebb rezgés szükséges ahhoz, hogy felülírja, és oldja a negatív dolgokat. Ehhez legalkalmasabb a fehér mágia és az áldás energia.
Soha nem a feladónak küldjük vissza  a rontó energiákat – – a számla kiegyenlítésről majd az Univerzum gondoskodik.


RONTÁS,- ÁTOK VIZSGÁLAT ÉS LEVÉTEL!
Rontás- átok  erős fehér mágiával tisztítható,oldható és levehető!
A negatív energia levétele holisztikus megoldással történik, angyali lehívások erejével, arkangyali erőtérben, illetve energetikai blokkoldással. A személyes rontáslevételnél  gyakorlatilag elég egy alkalommal – de szüksége esetén háromszor igénybe vehető, ha lenyomatok még mindig  akadályokat okoznak. A rontáslevétel old és felszabadít – utat nyit arra, hogy szerencse áldásban élj. A tisztítás idejével az aurádra rátelepült negatív blokk is  oldásra kerül. Fogyóhold idején erős, nagy hatású romboló spirituális munkával végezhetjük el a  destruktív mágiát: rontás, átoklevételre, mágikus kötések oldására kitűnő alkalom.

 


Ha úgy érzed, hogy rontás, vagy átok van rajtad kérheted  a tisztító lehetőséget. Előre bejelentkezés alapján tudunk konkrét  időpontot egyeztetni. Szeretettel várom a spirituális Hölgyeket!

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium,

tarot mester-jós
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Budapest-Örs vezér tere
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.

Asajah Stúdió

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu