NAPI ÜZENET kategória bejegyzései

Szaturnuszi rezgésekkel teli időtérben

Bak teliholdban

Július 21-én 12 óra 17 perckor a Bak teliholdat üdvözölhetjük. A Plútó is aktív résztvevője lesz ennek a napnak – a jelenlevő vénuszi-jupiteri rezgések által szerencsés fordulat érkezhet életünkbe. Kapcsolódj a hirtelen felbukkanó új lehetőségekre, ne szalaszd el a jó alkalmakat.
A dinamikus Mars az Ikrek levegős jegyébe lép – a  sodródásban egyensúlyozod ki magad. Zárd ki a hisztit, az ellenségeskedést, a dacot, a haragot:  inkább tölts minőségi időt családoddal, pároddal – kellemes megélésekkel teli programokkal. Oldó, blokkoldó, elengedő meditációra szeretettel várom a hölgyeket – bejelentkezni előre érdemes.


Érdemes átgondolni mi az amiben gátolva, blokkolva vagy – és ezen változtatni. Ha felismered az elakadásai okát – máris belekezdhetsz az önmunkába. Az önismereti foglalkozással rávilágít a hibáidra és az eredményeidre is – ha jobban megismered önmagad, átláthatod a lehetőségeidet, a külső-belső erőforrásaidat. Pozitív gondolatokkal újradefiniálhatod az életed. Az órás Önismereti foglalkozásra időpontot egyeztethetsz velem – lélekfejlesztőként várlak szeretettel.
Kedvez az időtér a mély érzelmi beszélgetéseknek is – kezd önmagaddal, a tükörmunka felébreszt és szembesít – tedd rendbe az lelki életed. Ha megkeresel, energiagyógyászként szívcsakra oldással, karmikus érzelmi blokkoldással segíthetek.

Az Időkapuban most Hahéujah, a Királyi székek karának őrangyala fog tartózkodni, Binaél arkangyal csapatából. Ez az őrangyal abban segít, hogy felemelkedj egy áldatlan helyzetből, kilábalj egy megakadt élettérből és egy áldásosabb létbe kerülhess. A saját őrangyalodon keresztül vele is kapcsolatba léphetsz: imagináld angyal szertartás-mágiával. Őrangyal behangolással, angyal szertartásmágia tanfolyammal is kereshettek, angyalterapeutaként várom a jelentkezőket.


Este mozdulj ki és a meseszép holdfényében töltődj fel. Szórd szét az előzőleg leírt és elégetett negatív rezgéseket elengedő mágiádat egy szertartást keretében.
Töltsd fel megtisztított kristályékszereidet, ásványköveidet, tarot lapjaidat a telihold mágikus-varázslatos rezgésével, majd helyezd vissza az ezoterikus oltárodra.
Szerelmet bevonzó varázslatokra kedvező lesz a vasárnap – szerelmi tarottal, már meglévő párkapcsolatot megerősítő összerezegtető angyali áldásra is jelentkezhetsz – online, előre egyeztetett videóhívással is vállalok foglalkozást.
Fény hazába emelő szeánszra és tértisztításra is tudok időpontot adni – avatott spiritisztaként végzem el a szertartást –  időben érdeklődj és pontosíts velem.


Hétfőn, július 22-én 9 óra 44 perckor a Nap átlép az Oroszlán jegyébe – elindul az Oroszlán hava. Élénk-optimista hetek következnek – az önuralom és az önirányítás ideje  érkezik elé – vedd kezedbe a sorsodat, a stabilitásra törekedj.
Előretekintő tarot-elemzéssel várlak, hogy megtudd a sorslapjaid értelmében, a személyes éved tükrében, a lehetőségek, események létrejöttében hogyan bontakozhatod ki a sorsutad.

Szeretettel kívánok varázslatos teliholdat és sok sikert terveid megvalósulásához! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus foglalkozások:
https://asajah.hu/ezoterikus-foglalkozasok-2

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Teliholdas hétvégénk lesz!

H E T I   T A R O T
Július 15-től július 21-ig.

Marsikusi-uránuszi-jupiteri-vénuszi rezgések színesítik a hetet. Probléma megoldó energiák motiválnak cselekvésre, tevésre a növekvő hold rezgésében. Közlekedésben légy figyelmesebb az impulzív rezgésekben. Állj bele a sorsteremtő erődbe, mindazt ami ott van előtted te vonzottad be oda. Az asztrális energiákban sorsodat alakítod most, saját életregényedet írod: Lépj szintet. Karmaoldásra is remek időben vagy. Uriel arkangyal minden nagyobb döntés előtt figyelmeztet – bátran lépj vele kapcsolatba.


„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje (hétfő, kedd) víz elem minőségben lesz. Remek időtöltést lehet az olvasás, vagy a meditáció – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszatok könnyedebb ételeket a nyári nagy melegben. Kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló-és erősítő masszázsra remek lesz a hét elejének energetikája – a hajvágást inkább halaszd el, mert könnyen korpa-és csomós haj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek remek lehetőségei lehetnek a hét első napjaiban – ragadjátok meg a jó alkalmakat. (A Hold a Skorpió jegyében jár, július 17-én, szerdán 3:24-kor lép át a Nyilas tűz jegyébe.)
A Torony XVI. – Áttörés, változás: alacsony szintüt magasabb rendüre alakítani.
Elengedésre ösztönöznek a marsikus-uránuszi energiák – sorsikus életmódváltásba kezdhetünk. Legyünk körültekintőek, előrelátóan megfontolva cselekedve, feleslegesen ne kockáztassunk. Gondolkodj mielőtt döntenél – hallgass a ‘józanparaszt’ eszedre. Minden olyan dologban, amiben régóta tervezed az előrelépést, most itt a kedvező alkalom – a halogatásnak vége. Lépj egy nagyot, aktiváld magad. Sorselemzéssel-jövőbenéző tarottal várom ezoterikus stúdiómba a Hölgyeket!


A hét közepe (szerda, csütörtök) tűz elem minőségben lesz. Remek időtöltést lehet a hegyvidéki túra – hasznos a lazító masszázs. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Igyatok rendszeresen – a túlélő vizes palack mindig kéznél legyen! Hajmosásra, regeneráló- és erősítő masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára kedvező energiák lesznek. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek kedvezően alakulhat a hét közepe – vegyétek észre a jó lehetőségeket.  (A Hold a Nyilas jegyében jár, pénteken július 19-én, 10:13-kor lép át a Bak föld jegyébe.)
A Halál XIII – Elengedés, lezárás, szintlépés: megújulás, új kezdetek.
Új lehetőségek kopogtatnak az uránuszi energiákkal telített napokban. Új emberekkel, új események, helyzetek kerülhetnek az életterünkben. A jelenlevő kreatív – cselekvésre, alkotásra ösztönző – rezgésekben csodás új problémamegoldó ötleteink születhetnek, zseniális meglátásaink lehetnek. Segítő emberek is jelentkezhetnek – érdemes velük szövetségre lépni. Erőd nagy, hatalmas, programozd magad a cselekvésre. Új Élet teremtő angyalos vezetett meditációra is lehet jelentkezni hozzám – egyeztess velem.


A hét vége (péntek, szombat, vasárnap ) föld elem minőségben lesz. Remek időtöltést lehet a hosszabb séta – hasznos az olvasás. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyasszatok friss zöld salátákat – akár estebédre is sajttal, grillezett hússal, vagy csak önmagában. Kéz-és körömápolásra a péntek-szombat jó lesz, kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló-erősítő masszázsra a szombat-vasárnap ideális lesz – vasárnap előnyös hajmosásra, fogorvosi vizitre azonban kedvezőtlen lehet. A Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek körültekintőek. (A Hold a Bak jegyében jár, vasárnap július 21-én, 13:43-kor lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)
Az Erő XI. – Önuralom, irányítás: szenvedélyes lelkesedés.
Július 20-án, szombaton a Mars a cselekvés bolygója belép a levegős Ikrek jegyébe. Megnövekszik társasági életre vágyódás, az ismerkedési kedv, a beszélgetős-kommunikációs időszakban hírek, információk jönnek mennek. Egyre figyelj: csak átgondoltan, türelmesen, kapkodásnak nincs helye – az az ördög módszere. Gondolkozz nyugodt erődben. Csakra-aura-meridián-nadi tisztítással-hangolással, rezgésszint emeléssel várlak, hogy összeszedett lehess – gyere és programozz velem.

A hétvégi Bak teliholddal kezdetét veszi az elengedés időszaka. Bizonyos dolgokban ideje lesz a végleges lezárásnak. A nagy változásokban most a Plútó is besegít, átalakító erejével aktív szereplője lesz a teliholdas időszaknak.
A vénuszi-jupiter jelenléte a mértékletességre figyelmeztet – szerencsés fordulatot jöhet a sorsikus időben.
Ha elakadnál, megakadnál őrangyalodon keresztül fordulj a Segtőkész Szent Szellemvilághoz – figyelj oda intuícióidra és meghallva a segítő üzeneteket felsőbbrendű énedre hallgatva jó útra terel. Ha kedved lenne őrangyal behangolással-kapcsolat felvétellel-inkorponálással is kereshetsz, angyalos foglalkozásban.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam: https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

2002 óta  foglalkozom spirituális ezotériával – Előző életből hozott okkult és misztikus tudással születtem.
Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.

Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tanítások, megosztások a facebook profiloldalamon  – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Mágikus időtérben

Az év harmadik tízmilliószoros napja: július 9.

A tízmilliószoros napok Buddha szent ünnepei a tibetiek hite szerint. Az úgynevezett dharmacsakra napokon minden gondolat, tett és szándék tízmilliószoros erővel hat. Emiatt csodás lehetőség arra, hogy bevonzzuk az életünkbe a jót, és hatalmas esélyt kapunk az égiektől az álmaink teljesülésére.
A teremtő napokon pozitív megerősítéseket használj. A pozitív tettek, cselekedtek hatása  tízmilliószoros erővel visszafordul hozzád és hatása áldást hoz rád.


Gondolj arra, hogy ezen napon valami jó fog történni veled. Lehet hallgatni rezgésszint emelő zenéket – emeljétek a rezgésszinteket, hangoljátok fel a csakráitokat. Mindenképpen a jóra összpontosítsunk, a pozitív gondolatokra. A gondolat teremtő akarat, amire gondolsz az erősödni fog – szerencsésre, sikeresre fordíthatod vele az életedet.
Fontos az is, hogy legyünk hálásak mindenért, amit csak eleddig elértünk – az Univerzum ereje által energiánk megsokszorozódik, a hála érzet egy nagyon magas rezgésszintre emel.
Ha ezen a napon pénzt költesz, kérd azt, hogy a kiadott pénz a Világot gazdagítsa és megsokszorozódva térjen vissza hozzád.
Légy türelmes magaddal és másokkal is – tégy valami jót ezen a napon. Légy vidám, inspirálj motiválj – mondj egy jó szót, küldj egy ölelést, egy mosolyt másoknak.
Kerüld a negatív gondolatok, a vitás helyzeteket, engedd el a félelmeidet, és hangold magad pozitívra. Csak olyat tégy és adj másoknak, amit te is szívesen elfogadnál.
A tízmilliószoros napok kristályai: az ametiszt kristály – a spiritualitás köve, a rózsakvarc kristály – a feltételnélküli szeretet köve, és a citrin kristály – a bőség köve.
Ezen a napon is törekedjünk a szeretetteljes hozzáállásra és a pozitív gondolkodásra. Minden amit magadból kirezegsz, az visszatalál hozzád. Ha teheted viselj minden a buddha napon fehér ruhadarabot, és kerüld el a  feketét, mert ezzel éppen azt vonzhatjuk be, amit nem szeretnénk.
Az év utolsó tízmilliószoros napja egyébként október 23. szerda lesz.
Pénz-bőség mágiával és szerelmet bevonzó, ill. a már meglevőt megerősítő fehér mágiás szeánsszal  is várom a Hölgyeket angyalos stúdiómba –  regisztrálni mától lehet a programra.
Áldásos csodás lehetőségeket kívánok Mindenkinek! Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus foglalkozások:
https://asajah.hu/ezoterikus-foglalkozasok-2

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Az új kezdetek hetében!

H e t i    t a r o t
július 8-tól július 14-ig.

Újhold után vagyunk. A Vénusz-Jupiter-Merkúr-Uránusz rezgések uralják az eget. Kapcsolati harmonizálásra, teremtő mágiákra, és karmaoldásra is szép, tiszta hetünk lesz. Tervezz okosan és figyelj oda a kommunikációdra. Pénzügyek terén pozitív időszak jöhet: szélesítsd a látóköredet.


„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje (hétfő, kedd) tűz elem minőségben lesz.
Remek időtöltést lehet a rokonlátogatás – hasznos és egészséges a testedzés. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz.  Igyatok rendszeresen – hidratáljatok a nyári nagy melegben: a tiszta víz a legjobb szomjoltó. Kozmetikára, bőrápolásra,regeneráló és erősítő masszázsra, hajmosásra, hajvágásra remek lesz a hét elejének energetikája.  A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek kedvezően alakulhat a hét eleje – hacsak nincsenek büntiben. (A Hold az Oroszlán jegyében jár, kedden július 9-én,15:47-kor lép át a Szűz föld jegyébe.)
A Mértékletesség XIV. – A harmónia egyensúly, kiegyenlítődés ideje. Kapcsolati, anyagi téren tehetünk rendet – léphetünk egy nagyot elodázott ügyeinkben. Új ismeretség is jöhet: kalandra, flörtre, szerelem is remek napok lesznek. Az egyre növekvő holdban cselekvésre, tettekre jó idő lesz: érdemes gyakorlati lépéseket tenni célok-álmok megvalósítása felé – a jelenlévő merkúri-vénuszi rezgésekben. Kedden Tízmilliószoros nap lesz – varázsolj, imaginálj, teremts! Ezen a napon minden hatalmas erővel hat majd – figyelj oda gondolataidra, szavaidra, cselekedeteidre. Teremtő meditációra is bejelentkezhetsz hozzám – várom az ezoterikát kedvelő Hölgyeket misztikus energiákkal angyalos szeánszra.

A hét közepe (szerda, csütörtök, péntek) föld elem minőségben lesz.
Remek időtöltést lehet az olvasás – hasznos a takarítás, növényápolás. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Fogyasszatok idény gyümölcsöket – remek vitaminforrás. Regeneráló és erősítő masszázsra – szerda, csütörtök: hajvágásra, péntek: hajmosásra,hajfestésre – a legjobb lehet a hét közepének energetikai tere. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre a jó lehetőségeket! (A Hold a Szűz jegyében jár, pénteken július 12-én, 4:06-kor lép át a Mérleg levegő jegyébe.)
A NAP XIX. – Öröm, boldogság, siker ideje.
Csütörtökön a Vénusz az Oroszlán jegyébe lép át. Magabiztosabb erővel töltekezhetünk – Egy vidám-örömtelibb időszak indul el: keresd a hozzád hasonló magas rezgésű emberek társaságát, barátságát. Az elkövetkezendő időszakban  kedvező lehetőségek jöhetnek, ha igazlekü, tiszaszívü vagy.  A szaturnuszi hatásban karmaoldásra is remek idő jön el. Pénteken a plútói energia hozhat feszítő, nehéz eseményeket: kerüld el a kellemetlen helyzeteket, lásd tisztán a lehetőségeket –  tudatos erővel eredményes lehetsz. Csakra-aura tisztító behangolással, energetikai rezgésszint emeléssel is kereshettek: órás foglalkozásban ajánlom, szeretettel.


A hét vége (szombat-vasárnap) levegő elem minőségben lesz.
Remek időtöltést lehet a mozi-színház-filmezés – hasznos a rendezkedés. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Ne feledkezzetek meg a salátákról – akár estebéd is lehet egy-egy remek összeállítás, önmagában is kiváló fogás. Kozmetikára, bőrápolásra, hajmosásra, hajfestésre, erősítő-és regeneráló masszázsra szerencsés lesz a hét vége időtere. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek szerencsés sorsikus lehetőségei lehetnek – legyetek figyelmesek. (A Hold a Mérleg jegyében jár, vasárnap július 14-én, 16:52-kor lép át a Skorpió vizes jegyébe.)
A Hold XVIII. – A lélek-lelkiség-érzelmek ideje.
Nagy lelki beszélgetéseket ütemezhetünk a hétvégére a merkúri energiákban megértőbbek lehetünk, jobban egymásra figyelhetünk. Szövetségek születhetnek, dolgok elrendeződhetnek. figyeljünk oda egymásra és törekdjünk a megértő támogatásra.  A marsikus-uránuszban kapcsolódhatunk meditációnkban a Felsőbb Világokhoz. Felsőbbrendű Én – lélekrészeket harmonizáló –  angyalos vezetett meditációval várom a Hölgyeket, ha hangolódnál, emelkednél remek spiris program lehet.


Ügyelj oda hogy reagálsz szélsőséges helyzetekre a plútói erőtérben. Hogy mások hogy bánnak veled, az az ő karmájuk. Hogy te hogy reagálsz az a tiéd. Spirituális Emberként élni annyi, mint Isteni fényedben teremteni sorsodat – tudván, hogy jövőd a jelenedben formázza világodat.
Továbbra is várom szeretettel ezoterikus programjaimra a hölgyeket: https://asajah.hu/ezoterikus-programok-2024-julius/

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam: https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

2002 óta  foglalkozom spirituális ezotériával – Előző életből hozott okkult és misztikus tudással születtem.
Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.

Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tanítások, megosztások a facebook profiloldalamon  – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Csodás energiákban vagyunk

Az Újhold legfőbb lehetősége az elengedésben és az új tervek beindításában van.


Mától egy két napos teremtési ciklusban leszünk a sziriuszi kapuban. Minden amibe belekezdünk sikerre vezethet. Geniel az Újhold Angyala. Gábriel és Haniel Arkangyal segít és ráhangol az újholdas energiák befogadására. Mentális energiánk megnő és javul a koncentrációnk, megérzéseink, és a tisztánlátásunkban tud segíteni. Az Angyalmágiához gyújts meg egy fehér gyertyát, kedvenc füstölődet, tégy fel egy relax-zenét…. egy tiszta szertartás keretében, és kérd meg arra az Angyalokat, hogy erejük fényével elérd az előtted álló lehetőségeket. Imagináld őket szeretettel – mond ki a nevüket hangosan háromszor.


“Geniel, Gábriel és Haniel Arkangyal szólítalak és idézlek. (Várd meg, amíg megérzed az angyali jelenlététet és csak utána mond el a kérésed.) Kérlek benneteket töltsetek fel az Újhold megújító rezgésével, hogy csodás rezgése a fejlődésemet szolgálja. Mennyei energiájának segítségével betölthessem a nekem rendelt feladatot ezen a földön. Szabadítsatok meg a tétlenség szorításából és az érzelmeimet gátló erőktől. Tárjátok szélesre előttem a lehetőségek kapuit és támogassatok abban, hogy a legjobbat hozzam ki önmagamból. Ösztönözzetek, ihlessetek és segítsetek az átalakulásomban. Felajánlom, hogy cserébe hálámmal és szeretetemmel áldok meg másokat. Hálás szívvel köszönöm nektek, a tisztítást, gyógyítást és segítséget. Szeretlek benneteket. Ámen.”


Az angyalok arra kérnek, most ebben a csodás újholdban, hogy köss új barátságokat, legyél barátságos az emberekkel, és ne zárd el magadat mások szeretete elől. Ha te magad is a benned lévő szeretetforráshoz csatlakozol, rájöhetsz majd, hogy a világ tele van szeretettel és szeretőszívű emberekkel.
Az angyalok gondoskodnak róla, hogy olyan szeretetteli emberek kerüljenek az utadba, akikkel közös dolgotok van. Az angyalok olyan embereket vezetnek hozzád, és téged is olyan emberekhez vezetnek el, akikkel kölcsönösen segíthetitek egymást.
Ha elakadnál elhunyt szeretteiddel való kapcsolatfelvétel is lehet jó hatással – néha a haladásra a szeánsz a legjobb megoldás –  ha ilyet szeretnél egyeztess velem.
Figyelj a jeleket, az álmaidat, az égiek üzennek vele neked – szellemi-lelki vezetőid mindig segítenek. Szeretettel-léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta

önismereti és párkapcsolati coach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

 

Rák újholdban

Ébreszd fel a lelkedet.

Július 6-án, szombaton  0 óra 57 perckor a Rák újholdat üdvözölhetjük. Kezdetét veszi egy új holdhónap. Szeretetteljes energiákkal töltekezhetünk – szenteljünk családunkra több időt. Az újhold erejével a nagyobb döntéseinkhez kapunk csodás indíttatást.


Lezárul egy ciklus, és elindul egy új. Az újhold segítséget nyújt a külső-belső megújulásban is. A felbukkanó ötletek, gondolatoknak nagy súlya lesz: vele jeleznek az égiek neked.
Számos életterületen jöhetnek az elkövetkezendő időszakban elmozdulások, új lehetőségek formájában. Ha elengeded a gátlásaidat és kapcsolódsz az új eseményekhez, megreformálhatod az életed.
Felerősödhetnek ezen a napon elnyomott érzelmek, sérelmek is –   érdemes ezeket kimondani, és elengedni. A békülésnek, és a nagy lelki dolgok átbeszélésének, családi dolgaink rendezésének is ideje lesz. Társasági összejöveteleknek, családi programokra, randizásra, szeretteinkkel való együttlétre,  de öngondoskodásra is remek lesz az időtér energetikára.


Az Időkapuban ezen a napon Nelsaél őrangyal fog tartózkodni, a Királyi székek karából, Binaél arkangyal csapatából. Ez az angyal hatástalaníthatja a rontó fekete energiákat – bátran imagináld, ha ilyen gondod lenne – kérd tőle a tisztítást az idő minden kiterjedésében és azon túl is.
Kristály ékszereidet, marok köveidet, tarot lapjaidat most tisztíthatod és töltheted az újhold mágikus rezgésével.
Ne felejtsétek el este az angyalmágiát – hosszútávú terveiteket vehetitek előtérbe! – amit most „beangyalozol”,  az őszre megérkezhet, ahogy a retrográd bolygók újra beindulnak.
Tervezd meg a kérésed – hangolódj össze a lelkeddel – gondolj az álmaidra. Csodás lehetőség lesz, mágikus-misztikus energiák hatnak – ne hagyd ki a legjobb alkalmat: mágiázz, varázsolj!


Aznap angyalmágia szertartásokat tartok, ha gondolod csatlakozhatsz. Atlantiszi angyal tarot tanfolyamra,  angyal gyertyamágia beavatásra, inga tanfolyamra, Új élet teremtő vezetett meditációra, angyalos teremtő mágiákra, szerelemvonzó, illetve a már meglevőt megerősítő varázslatra is szuper jó nap lesz. Ha szeretnél velem programozni, keress időpont egyeztetéssel: várom a Hölgyeket!
Csodás lehetőségeket kívánok szeretettel, Mindenkinek Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Bejelentkezés: délelőtt 10-től este 20-ig
Személyes fogadóidő a stúdióba a hét minden napján és hévégén is: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres foglalkozás – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus foglalkozások:
https://asajah.hu/ezoterikus-foglalkozasok-2

 

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Az Ezotéria Angyali áldjanak meg benneteket!

Maradj a lehető legösszeszedettebb és legnyugodtabb, mert a negativitás akadályozhatja a vágyad megvalósulását. Menj ki gyakran a természetbe, hogy szellemed folyamatosan az öröm és hála varázslatos energiáival szárnyaljon.
Engedd meg magadnak, hogy könnyű legyen…
Engedd meg, magadnak hogy szabadon válassz…
Enged meg magadnak, hogy egy olyan új jövőt hozz létre, ahol nem kell igazodnod, megfelelned…ahol kiteljesedve önmagad lehetsz!
Csodás hetünk legyen!   Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Júniusi eperholdban

Június 22-én 3 óra 7 perckor tetőző Bak teliholddal elindul az elengedés időszaka.

Az eperhold a nyár első, júniusban esedékes teliholdjának a neve. A mostani telihold energiája fegyelmet összeszedettséget, és cél-orientálságot hoz. Válaszutaknál átgondolt, sorsfordító döntés születhet meg bennünk élet-sors dolgainkban.
A nyár első teliholdja elsősorban a karrierünkre, a munkánkra, emellett a személyes törekvéseinkre, ambíciónkra lesz kihatással. Meditálj rá te merre szeretnél fejlődni, mi a célod, hová tartasz.


A Szaturnusz és a Plútó is retrográdban – a lassuló időben döntéseink alapos megfontolást igényelnek. Mielőtt bármit is döntenél érdemes önvizsgálatot tartani. Gondold végig mi az ami már nem tartozik hozzád, mit akarsz elengedni, kivezetni az életedből.
A teliholdat követő fogyóhold erejében könnyedebben megválhatsz a régi rossz szokásoktól, az elakadást okozó ismétlődő negatív mintáktól. Ezen időszak arra inspirál, hogy elérkezett abbahagyni a panaszkodást, az önsajnálatot. Rávilágít mi az amit régóta halogatsz, amiben jó ideje már, hogy nem tudsz döntést hozni – ezeket a dolgokat jobb lesz rendbe tenni. Engedd el a benned levő sérelmet, és haragot. Ha rászánod magad az Univerzum támogatni fog. Indul az új sorsköröd, kezdj tiszta lappal – old fel a karmát, és lépj új útra.
A hajnali álomüzenetek nagy súlya és mondanivalója lesz, érdemes legyezned – átgondolnod és értelmezned. A hétvége egyébként kedvez a mély meditációknak – érdemes felvenni a kapcsolatot lelki-szellemi vezetőiddel. Angyalos és fehér mágiás elengedő meditációkkal várlak, Fény hazába emlő szertartással segíthetek, ha elhunyt szerettedtől szeretnél elbúcsúzni. Lakás, tér, üzlet, nyaraló tisztítására is remek energiák lesznek, de pénzmágiával, energetikai oldással és blokkoldással is kereshettek. Kérj időpontot, egyeztess velem.

Az Időkapuban Lovjah őrangyal fog tartózkodni, az arkangyali családfát tekintve a Királyi székek karából, Binaél arkangyal csapatából. Lovjah energiájára az életöröm állapotára hangol. Jupiter gazdaságának erényét Uránusz ragyogásával elegyíti. Az anyagi biztonság megteremése érekében is hívhatod. Imagináld, idézd meg őt szeretettel, és hálás szívvel köszönd meg a segítségét.
Tegyétek ki éjjel kristályköveiteket, ásványékszereiteket, szerencseköveitek, és tarot lapjaitok a misztikus hold erőteljes fényére. Feltöltés előtt mindig letisztítom a köveimet – a természetes hideg vizes megoldást ajánlom, így saját eredeti rezgésükben pompázhatnak.
A teliholdas séta érzéki romantikus program lehet, a kedveseddel a kellemes nyárestében. De ha egyedül vagy, vagy akár társaságban – akkor is töltekezhetsz a mágikus tisztító rezgésekben.
Szeretettel kívánok varázslatos teliholdat és sok sikert terveid megvalósulásához! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

A Nyári Napforduló hetében

H e t i   t a r o t
június 17-től június 23-ig.

Tervezz-teremts-erőd teljében haladj a céljaid felé.

Június 20-án 22 óra 50 perckor a Nap belép a Rák jegyébe ezzel elkezdődik a Rák hava. Ugyanezen a napon ünnepeljük a Nyári Napfordulót is. Az évszakváltás idejében érdemes önvizsgálatot tartani, változásokat beindítani életünkben: új életszakasz, új sorskör beindításának is jó ideje lesz. 


„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje (hétfő, kedd ) víz elem minőségben lesz.
Az olvasás, meditáció lélekemelő program lehet – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Fogyasszatok friss, zamatos gyümölcsöket desszertnek – akár sajttállal is kellemes estebéd lehet. Kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló- és erősító masszázsra remek időpont van, hajvágásra kedvezőtlen energiák vannak, könnyen korpa-és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – legyetek éberek!  (A Hold az Skorpió jegyében jár, június 19-én, szerdán 18:31-kor lép át a Nyilas tűz jegyébe
Akasztott ember XII. – Nézőpont váltás, másként látás.
Hétfőn a Nap a Vénusz és a Merkúr is a Rák jegyébe lép át. Érzékenyebbé és álmodozóbakká válhatunk a jelenlevő neptunuszi energiákban. ne tervezzünk nagyobb döntéseket és figyeljünk jobban oda érzelmeinkre – óvakodjunk a csalóktól, a szélhámosoktól. Töltsünk minőségi időt szeretteink körében: a harmonizáló beszélgetéseknek is kedvez az időtér energetikája. Békülést, megbocsátást segítő angyalos szeánszra időpont egyeztetéssel jelentkezhetsz – de inga tanfolyamra is jöhetsz!

A hét közepe (szerda, csütörtök, péntek ) tűz elem minőségben lesz.
Egészséges
időtöltésnek ígérkezhet a hegyvidéki túra – hasznos a lazító masszázs. Nem ajánlatos műteni az eret és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Hidratáljatok a nagy melegben – a túlélő vizes-palack mindig kéznél legyen. Regeneráló- erősítő masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra, remek időben lehetsz – a csütörtök-péntek igazán alkalmas hajmosásra, a hajvágásra még mindig kedvezőtlen energiák lesznek. A Halak, az Ikrek és a Szűz napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek! (A Hold a Nyilas jegyében jár, június 22-én, szombaton 1:08-kor lép át a Bak föld jegyébe.)
A Mágus I. – gondolatmágia, átalakító erő, akaraterő.
Csütörtökön a Nap a Rák jegyébe lép át – ezzel elkezdődik a Rák hava – ezen a napon lesz a Nyári Napforduló – készülj fel a mágikus Lencsemágiára! A jelenlevő  marsikus-merkúri rezgésekben a gyakorlati előrevivő lépések megtervezésének ideje lesz. Lélektisztításra, meditációra különösen jó lesz csütörtöki nap a neptunuszi rezgésekben. Energetikai rezgésszint emeléssel- csakra-aura hangolással várom a Hölgyeket!


A hét vége (szombat, vasárnap) föld elem minőségben lesz.
Az erdei séta jó időtöltés lehet a nyáridőben – lélekre-hangoló az olvasás. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek.  A főétkezésekhez is fogyaszthattok salátákat, de akár előételnek is kiváló lehet – csodás ásványi anyag forrás. Kéz-és körömápolásra, fogyó- és tisztítókúra elkezdésére legjobb időben lehetsz. A Kos, a Rák és a Mérleg napjegyeknek kedvező lesz a hétvége időtere – hacsak nincsenek büntiben! (A Hold a Bak jegyében jár, június 24-én, hétfőn 5:14-kor lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)
A Halál XIII. – Elengedés, lezárás, továbblépés és új kezdet.
A Bak Telihold szombaton köszönt be ránk  – a hajnali álomüzenetek nagy súlya és mondanivalója lesz, érdemes legyezned. Aznap az elengedő mágiáknak jó ideje lesz – varázsolhatsz, angyalozhatsz.
a hétvége egyébként kedvez a mély meditációknak – érdemes felvenni a kapcsolatot lelki-szellemi vezetőiddel. Lakás-tér tisztításra, elhunyt rokonaink fény hazába emelésére, átok-rontás levétellel is kereshettek.

Június 22-én 3 óra 7 perckor a Bak teliholdat üdvözölhetjük: elindul az elengedés időszaka, A jelenlevő plútói energia drasztikus ébresztőt fúj. Rávilágít az eleddig halogatott, elodázott feladatainkra – sorsdöntésre késztet. Segít megszabadulni az elakadást okozó, visszatérő mintáktól, karmaoldásra invitál. Az  önsajnálatból is kirángathatod most magad, és átveheted az irányítást a saját életed felett.
Aki pozitív szándékkal útnak indul azt az égiek támogató ereje kíséri. Szólítsd őrangyalodon keresztül meg az Univerzum teremtő erőit: szövetkezz a Segítőkész Szent Szellemvilággal. Misztikus szeánsszal várlak angyalos stúdiómba, ezoterikus tanácsadással segítelek, ha felkeresel – bátran egyeztess velem.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

2002 óta  foglalkozom spirituális ezotériával – Előző életből hozott okkult és misztikus tudással születtem.
Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.

Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tanítások a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Érés – fejlődés – önbeavatás

Minden helyzet tanít valamire.

Minden helyzet tanítást hordoz, gyakran még a hibáinkból is tanulhatunk. Van, aki a konfliktusokat keresi, van aki a megoldásokat.

Bármi, ami idegesít, valójában türelemre tanít téged.
Bármi, ami feldühít, valójában megbocsátást és könyörületet tanít neked.
Bárki, aki elhagy téged, valójában arra tanít, hogyan állj meg a saját lábadon.
Bármi, aminek hatalma van feletted, valójában arra tanít, hogyan nyerheted vissza a hatalmad.
Bármi, amit utálsz, valójában a feltétel nélküli szeretetre tanít téged.
Bármi, amitől rettegsz, valójában bátorságra és a félelmed legyőzésére tanít.
Bármi, amit nem tudsz befolyásolni, valójában az elengedésre tanít.


A mindennapi tanítások érlelnek bennünket igazibb emberré. Megtapasztalásaink önbeavatásaink általa fejlődik, gazdagodik a személyiségünk. A saját utunkat nekünk kell bejárnunk:  karmákat oldunk,  jóváteszünk, okosodunk, bölcsülünk.(Ha a nem érted mit tanít neked egy adott helyzet, kérhetsz ezoterikus foglalkozást.)
Ahol már nincs lejjebb, ott jön a feljebb. Indítsd el a változást és kezd el teremteni az Életedet.
Magabiztos hittel, én-szeretettel, szent akarattal minden sikerülhet. Angyalok vezessék büszke léptedet! Szeretettel-léleköleléssel: 

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu