NAPI ÜZENET kategória bejegyzései

Az év első tízmilliószoros napja

Szökőnapban

A Szűz teliholdat üdvözölhetjük február 24-én, szombaton 13 óra 30 perckor. Ezen a napon minden tízmilliószoros erővel hat – ügyelj gondolataidra, és kimondott szavaidra. A sorsbolygónk a Szaturnusz arra inspirál, hogy hogy vállalj felelősséget a döntéseidért. Légy tudatos az erős energiákban – hozd egyensúlyba magad – kritizálás helyett a harmóniára törekedj lelki beszélgetéseidben. Alacsony érzelem, rezgés-tudatszinten lévőknél veszekedős-perlekedős, szakításveszélyes idő lehet.


Méregtelenítésre, elengedésre, életmód változtatásra, kreatív alkotómunkára remek napja lesz. Érdemes lesz a táplálkozásodra is odafigyelni, légy mértékletes. Ne terheld meg az emésztőszerveket – kerüld a zsíros, puffasztó ételekkel.
Ha teheted mozdulj ki a természetbe, igyál sok tiszta vizet, gyógyteákat, tégy rendet az otthonodban,  a gondolataidban, és a kapcsolataidban.
Irigyek, rosszakarók is előkerülhetnek –  használj angyali védelmeket: rontás elleni mágiákkal is kereshettek!
Jutalmazd magad – szeresd megad, dícsérd magad, hogy gyógyuljon az életed. Használd ezt a csodás mantrát, sokszor, hangosan kántáld: “Értékes vagyok, szerethető vagyok, sikeres életet élek, szerencsés és boldog vagyok!”


Az Időkapuban Ejaél őrangyal áll, az Angyalok karából, Gábriel arkangyal csapatából. Ez a csodás létező optimista látásmódot közvetít pártfogoltjának. Ásványékszereidet, kristályköveidet, tarot lapjaidat most is tisztíthatod és feltöltheted a telihold magas tisztító rezgésével.
Az esti meditációdban az elengedésre összpontosítsd az erődet:
Csendesedj le és gyújts egy fehér gyertyát, az egyik kedvenc füstölőd, hallgass egy nyugtató relax zenét. Majd írd le egy papírra azt ami nyomaszt, amit elengedni szeretnél az éltedben, olvasd fel hangosan, és égesd el. Az angyali szertartást Mihály arkangyalt is meginvitálhatod. Ereje megszabadít, és felszabadít a félelmek, és a szorongás alól.


Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket  elengedő, teremtő-vonzó varázslatokkal kereshettek ezen a napon is. Vagy ha tudni szeretnéd mi vár a közeli közeljövőben, avagy nem tudod mi miért történik veled, hová fordulhat az életed keress meg ezoterikus tanácsadással.
Optimista sorsteremtést kívánok szeretettel, Mindenkinek a sorsfordulati változásokat hozó teliholdban! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A boldogság tudatállapot!


Próbáld szíved mosoly-erejével
Megváltoztatni a világot!
Sikerülni fog.
A valódi belső örömöt magad teremted.
Nem függ a külső körülményektől
Vagy a külső eredményektől.
Nincs az a mágikus erő,
Mely oly szép, erőteljes és ösztönző lenne,
Mint mosolygó szemünk.
Egyetlen mosoly
Hatalmas mértékben megnöveli
A világegyetem szépségét.
Szívem belső boldogsága
Könnyűszerrel elűzheti
Életem külső terhének nehézségét.
A boldogság
Nem szerencse kérdése.
A boldogságot
Imánkkal és meditációnkkal
Ki kell fejlesztenünk. – Sri Chinmoy

Halak-Napban

A nap a misztikus Halak jegyébe lép át.

Február 19-én, hétfőn 5 óra 13 perckor a Halak jegyébe lép a Nap, és március 20-ig ott is fog tartózkodni. A tavasz előszobájában vagyunk. Egy spirituális időszak következik: megérzéseink erősödnek – felerősödik az empátia és az együttérzés.
Erősödik az intuíciód – ez arra inspirál majd, hogy hallgass a belső hangodra, megérzéseidre. Hangolódj  eredendő lényedhez, belső bölcsességeddel. Csodás üzenetálmokkal ajándékoz meg az égiek – intuíciód mutatja döntéseidben a helyes utat.


Érdemes a csakráinkat hangolni, többet lenni a friss, tiszta levegőn, fürdőzni a meg-megcsillanó napsütésben, gyógyteákat inni, túrázni. Itt az ideje a tisztítókúráknak: a máj és epetisztítást a ezerjófű, zsálya, koriandermag gyógynövényekkel végezhetjük, de a talpmasszázs is méregtelenítőleg hat – ezt magadnak is csinálhatod, de a párodtól is elvárhatod, kellemetes tevékenységnek számít egymás kedvére tenni.
Kapcsolatba léphetsz mély meditációdban szellemi,  lelki vezetőiddel is. Ezen időszakban a jupiteri és a neptunuszi energiák érvényesülnek. Ha angyaloznál idézheted: Zadkielt, a szerencsés lehetőségekért, Asarielt, a helyes út megtalálásához. Egyébként pedig mindenféle spirituális tevékenységre, mágiára, tarot-jóslásra, angyalozásra is remek rezgések lesznek – gyógyulásra, alternatív gyógyításra is rendkívüli energiák hatnak.
Február 23-án a Merkúr is a Halak jegyébe lép át – kommunikációnk érzelem teljesebb lehet – mély beszélgetéseidben a szeretet teréből teremts. Különleges vonzalmat érezhetünk a mágia, a spiritualitás iránt. Ha valaki eljön hozzám, hogy megoldást keressünk a problémájára  pozitív ‘fehérmágiával’ támogatom, ezzel is hozzáteszek egy jó nagy adag siker-szerencse energiát a megvalósuláshoz – gondolat és teremtő mágiámmal hatalmas lendületet adok a sorsépítő programjához.
A jövődet Te teremted, nem más éli meg helyetted: dönts úgy, hogy egy csodákkal teli életet akarsz élni, amiben Te leszel a főszereplő! Légy tisztába a saját teremtő erőddel – lásd megtörténni a csodákat. Érdemes földhözkötő meditációkat is végezni, ha jön a jó idő lehet kirándulni, sokat sétálni – visszafordíthatatlanul jön a tavasz!
Amivel kereshetsz: harmadik szem csakra tisztító aktiválás, csakra-aura hangolás, rezgésszint/vibrációs szint emelés, gyógyulást segítő energiák, oldások- blokkoldás, jövőbenéző tarot, angyalmágiák, tértisztítás.
Tiszta lélekkel, hittel, örömmel minden sikerülhet – pozitív sorsépítő időszakot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Bejelentkezés: délelőtt 10-től este 20-ig
Személyes fogadóidő a stúdióba a hét minden napján és hévégén is: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres foglalkozás – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A valódi én új erőre kap!

H  e  t  i    t  a  r  o  t
Február 12-től február18-ig.

Február 14-től, Valentin naptól a Vénusz a Mars és a Plútó együttes rezgése a kapcsolati hangolásra inspirálhat bennünket. Van ahol elengedés, van ahol megújítás, megerősítés lesz a jó döntés.
Ezen a héten jelenlevő égi energiákban felismerheted, és tudatosíthatod a sorsutadat, milyen családi karmát oldhatsz, hogyan dönthetsz, hogy sikeresen haladhass. A sorsúton való “előrelépés” ideje van: találj vissza eredendő spirituális erődbe.
Önismereti foglalkozással várom szeretettel az ezoterikus érdeklődésű Hölgyeket. Az órás program abban segít, hogy jobban megismerd a személyiséged, meglásd a lehetőségeidet, tisztában légy az erősségeiddel és motiváció a fejlesztendő területekhez.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A testedzés remek program lehet – hasznos az ügyintézés. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fogyasszatok vitamindús gyümölcsöket desszertnek. Kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló-erősítő masszásra, hajmosásra kiváló lesz a hét eleje energetikája,  Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas, a Vízöntő napjegyeknek kedvező lesz a hét eleje – legyetek figyelmesek!  (A Hold a Kos jegyében jár, február 14-én, szerdán 16:02-kor lép át a Bika föld jegyébe.)
A Pápa V. – Égi segítség.
A hét eleje kitűnő lehetőséget ad szellemi-lelki vezetőinkkel való kapcsolatra a neptunuszi időtérben. Mély meditációban élni-tanító, sorsépítő üzeneteket kaphatunk égi segítőinktől. Ezáltal kreatív ötleteink születhetnek, helyes problémamegoldó döntéseket hozhatunk. Előző életbeli tudásunk is felszínre törhet: rejtett képességeinkre világit rá az univerzum. Érzelmi blokkoldással, szívcsakra tisztítással is kereshettek.

A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A növénygondozás kellemes időtöltés lehet – hasznos a takarítás, rendezkedés. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, a sók lesznek.  Igyatok eleget – tiszta vizet, ásványvizet, teát.  Hajmosásra-hajfestésre, kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló-erősítő masszásra kedvező lesz a hét közepének energetikája – a fogorvosi vizitet inkább halaszd el, mert arra kedvezőtlen idő lesz. A Rák, a Skorpió, a Bak és a Halak napjegyeknek jó lehetőségei jöhetnek – vegyétek észre!  (A Hold a Bika jegyében jár, február 16-án, pénteken 20:39-kor lép át az Ikrek levegős jegyébe.)
A Válaszutak VI. – Szívből jövő lélekdöntések.
A szerdai szerelem-ünnep a lelki megbeszélésnek kedvez: békülni, megbocsátani most jól lehet. https://asajah.hu/szerelem-unnep/
Csodás üzenetálmokkal ajándékoznak meg bennünket az égiek – jegyezd le és kérd éber állapotban Gábriel arkangyalt, hogy segítsen a megfejtésben. Figyelj oda napközben felmerülő gondolataidra, hasznos útmutatások lehetnek. Jövőtervezésre is remek lesz a hét közepe.  Éves jövőbenéző tarot-elemzésre várom a Hölgyeket – online is lehet!

A hét vége levegő elem minőségben lesz.
A zenehallgatás, koncert kellemes szórakoztatás lehet – hasznos a lakás, pince átszellőztetés. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. Legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok a zsírok, olajok lesznek. A friss zöld salátákról se feledkezzetek meg, hasznos vitaminforrás.  Bőrápolásra, kozmetikára, hajmosásra-hajfestésre, regeneráló-erősítő masszázsra jó időben lehetsz a hétvégében – a fogorvosi vizitre kedvezőtlen az alkalom. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek résen!  (A Hold az Ikrek jegyében jár, február 19-én, hétfőn 4:24-kor lép át a Rák vizes jegyébe.)
A Szerencsekerék X. – Sorsikus változások, változtatások.
A hétvége is nagy jelentőségű lehetőséget hozhat a sorsutra találásban. Új ötleted születhetnek, kreatív-alkotó kedvedben lehetsz.  Elakadt családi sorsdolgainkban tehetünk rendet – szavaiddal a szeretet teréből építkezz. Kapcsolat tisztításra – lélekgyógyításra kérj időpontot tőlem, ha megrekedtél érzelmi ügyekben.


A tisztázó, mély lelki beszélgetésekre törekedj kapcsolataidban. A  stabil szeretetkapcsolatok felvállalásának ideje lesz. Hívd, imagináld Chamuel arkangyalt minden lelki nagy döntésedhez. Szeretet-meditációra is kedvező energiák hatnak. Felsőbbrendű Én lélekgyógyító vezetett meditációval várlak szeretettel.
Legyen a hetetek szeretettel teljes!


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: http://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
http://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
http://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
http://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
http://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
http://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Szerelem ünnep

Valentin nap:  február 14

Szent Bálint vértanú Terni (Interamna) püspöke volt, akit II. Claudius császár uralkodásának idején keresztény hite miatt kellett vértanú halált halnia. A börtönben sínylődve csodát tett: visszaadta börtönőre lányának szeme világát. Mielőtt a hagyomány szerint február 14-én kivégezték, búcsúlevelet írt a leánynak, ami a “Te Bálintod” fordulattal zárult.
Valentin nap ünnepe a kilencvenes évek idejétől kezdett elterjedni hazánkban, a név érdekes módon nem a magyar Bálint névalak szerint, hanem az angolszász Valentine’s Day nyomán Valentin formájában. A keresztény liturgia szerint ez az ünnep nem mást, mint Jézusnak, égi vőlegényként az égi menyegzőre való megérkezését ünnepel.


Valentin nap idén a vénuszi-neptunuszi-marsikus-plútói energiákkal szövetkezik: lepd meg a kedvesedet egy apró, kedves gesztussal, figyelmességgel – romantikára fel!
Most lehet szerelmet vallani, békülni, megbocsátani, randi meghívást elfogadni, szerelmi fogadalmat megerősíteni, kapcsolatot hivatalosan felvállalni, eljegyzést, esküvőt kitűzni – közös jövőt tervezni.
Ha készen áll a boldogságra, és ráadásul érzelmi síkú éved is van, és mégsem talál Rád a szerelem, érdemes elgondolkodni. Mi az ami miatt nem találod a párod, mi gátolja a boldogságod?


A Valentin-napi jóslásra telefonon és face üzenetben is regisztrálhatsz – időpont egyeztetéssel keres meg.
A program tartalma: párkapcsolat bevonzás, meglévő szerelmi kapcsolat megerősítése fehér mágiával, blokkoldás, szívcsakra tisztítás: kisugárzás növelés, kapcsolati rontáslevétel, párkapcsolati személyre szóló tanácsadás.
Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba – online is vállalok foglalkozás, előre egyeztetett videóhívással – érdeklődj a részletekről nálam.

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Erőteljes Újholdban

Indul az új holdhónap és az új holdújév!

Február 9-én, 23 óra 59 perckor Újhold lesz a Vízöntő jegyében.  Az uránuszi energia nagyban jelen lesz ebben a napban, de még rá következőben is: készülj fel a váratlan, hirtelen bekövetkező eseményekre.
Szabadságvágyunk intenzív lesz, új dolgokra vágyunk az óriási energiákat megmozgató marsikus-plútói rezgésekkel telített újholdban. Az Univerzum arra inspirál, hogy legyünk megfontoltak és átgondoltak döntéseinkben – tervezzük meg minden lépésünket. Sok minden új megvilágításba kerülhet: megváltozhat a véleményed, a hozzáállásod bizonyos dolgokról.

Itt az ideje, hogy elengedd azokat a minőségeket, amik már működésképtelenek, amik számodra méltatlanok, amik által nem tudsz kiteljesedni. Most jó az alkalom a lelki kapcsolataink mélyítésére.
Az újhold új kezdeteket és nagy lehetőségeket hoz magával: Lehet életmódváltásba kezdeni, régi rossz szokásokat elhagyni, új életprogramot elindítani.
Az újhold arra is ösztönözhet, hogy elhagyjuk a komfortzónánkat, kezdeményezőkészségünk és kalandvágyunk is megnőhet, mos kísérletezgethetsz valami újjal, amivel új pozitív lélekemelő tapasztalatokkal gazdagodhatsz.

De jól vigyázz, ha ösztönösen zsigerből érzed, hogy valami nem jót hoz neked abba ne kezdj bele, és hanyagold azokat is, akik már megvezettek, félrevezettek, akiktől a hideg is kiráz azokra nem szentelj se időt, se energiát ha csak nem szeretnél megint csalódni.
Törekedj arra, hogy az energiád pozitív, nyugodt és szeretettel teli legyen.
Védd magad a negatív emberektől és a mérgező környezettől. Vedd körbe magad pozitív, magas rezgésű barátokkal.
Erősítsd az önbizalmadat, és higgy abban, hogy eredendően spirituális erőddel minden akadályt legyőzöl.


Készíthetsz otthoni mágiát is – először is írj vágylistát. Figyelj oda közben az érzéseidre, ha bármelyiknél rossz érzés, félelem jelenik meg benned, akkor annak a teremtése nehézkes lesz, hiszen a negatív érzések akadályok. Nézd át a listádat, és változtasd át érzéseid szerint. Csakis olyanok szerepeljenek rajta, aminél a boldogság és a hála árad szét benned. Csak olyan helyen varázsolj, amit már előtte beavattál, behangoltál! – a tisztátalan tér nem ígér szerencsét. Tedd a spirituális oltáradra a listát és írd a következő mágikus számsort: 8947197848 – ez arra szolgál, hogy a kitűzött céljaidat elérd. Áldást is kérhetsz az égiektől, a most elindított projektedre.

Az Időkapuban most Mehiél őrangyal áll, az Arkangyalok karából, Mihály arkangyal csapatából. Imájával megszólíthatod: “Mehiél angyal kézzelfogható segítséget remélek Tőled, amely lehetővé teszi számomra, hogy jó hasznosíthassam azokat az isteni adományokat és képességeket, amelyeket Te juttattál nekem. Szeretlek Téged. Ámen.”
Ásványköveidet, szerencse kristályaidat, tarot lapjaidat most is feltöltheted az újhold erőteljes energiájával.
A holdséta is javallott – Holdanya rezgése csodás lágy női energiákkal áld meg – az is jó ha legalább az erkélyre, teraszra kilépve töltekezel.
Méregtelenítésre is kiváló az alkalom: igyatok sok folyadékot ásvány vizet, tiszta vizet (a cukros üdítőktől tartózkodjatok).


Szeretettel várom ezen a napon is, magas rezgésű angyalos stúdiómba az ezoterikus Hölgyeket: Van aki a külsőségekre költ és van aki a lelkére. Fény hazába emelő szertartással: lélek kommunikációval, elengedő-teremtő fehér mágiás lehetőségekkel, szerelmet megerősítő angyalozással, oldással, blokkoldással – rontáslevétellel is kereshettek. De vállalok videóhívásos foglalkozást is, előre egyeztetett időben – érdeklődj a részletekről face üzenetben, vagy telefonon. Érdemes a problémát bejelentkezéskor megjelölnöd.

Áldásos új kezdetek kívánok szeretettel, Mindenkinek!Léleköleléssel:

 

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

 

Mozgalmas hónap előtt állunk!

Tisztító energiákkal áld az ég.

Február télútó – jégbontó hava. A spirituális ébredés ideje, a testi-lelki megtisztulás, a terhek letételének ideje. A hónap kulcsszavai: megtisztulás, kreativitás, új utak.

A Plútó akcióba lép: a megújulást és az újjászületésre invitál a Vízöntő jegyében. Engedd el azt ami már nem működik – engedd,  hogy befejeződjön, lezáródjon. Lépj ki a bűntudat, félelem, szorongás  létállapotából és szabadítsd fel magad. Érdemes lesz elhagyni a komfortzónát, a lélek felszabadító energiákban. Légy merész, és bátor – tedd magad aktívba és ne állj ellen a változásnak!
Február 19-ig egy igen szerencsés időszak részesei lehetünk. A Bika-Jupiter – Halakban-Szaturnuszban az anyagi jóllét, pozitív fellendülés, kedvező lehetőségek idejében.
A Kazanlár-féle mágikus-misztikus tarot nagy arkánumából A Császár IV. – A Császárnő III. – és A Diadalszekér VII. lapokat húztam, az égiek vezették a kezem. Az új lehetőségek sikert hoznak neked, ha tudod a célod, és tudod, hogy merre indulj el. Ha jól oldod meg a sorsikus leckéket növekedni fog az erőd és a  bölcsességed.


A hónap legjelentősebb napjai:

Február 2. – Portálnap lesz: hatalmas energiák szabadulnak fel – teremteni, varázsolni kötelező!
Február 5. –  A Merkúr a Vízöntőbe lép – a nyitott gondolkodásra, kommunikációra inspiráld magad.
Február 10. – Vízöntő Újhold – új tervek, új álmok – készülj az angyalmágiára!
Február 12. – Vízöntő Mars – motiváld magad az új lehetőségek felé a dinamikus energiákban.
Február 14. – Mars–Plútó együttállás – a feszült energiák sorsikus változásokat hozhatnak.
Február 17. – Vénusz–Plútó együttállás – finoman szólva a kapcsolati megújulás energiáját hordozza.
Február 19. – Halak Nap – erősödik az intuíciód: hallgass a belső hangodra, megérzéseidre.
Február 22. – Mars–Vénusz együttállás különleges energiák a kapcsolatépítésre.
Február 24. – Szűz Telihold – elengedésre és életmód változtatásra remek alkalom a tízmilliószoros nap!
Február 28. – Merkúr–Nap–Szaturnusz együttállás – hatalmas szellemi erővel ajándékoz meg: kreatív, új sorsfordító ötleteid lehetnek.
Minderről még bővebben a napi tarot-jegyzeteimben.

Február arkangyala Barachiel angyal. Ő az Áldások, bőség és jószerencse angyala. Szerencsét hoz az életedbe, és megtanít élni az Élet adta lehetőségekkel. Imagináld őt angyalszertartásban és tartsd a bal kezedben az év szerencseköveit: https://asajah.hu/az-ev-csoda-kristalyai/
Minden lépés sorsdöntés, ha tanácstalan lennél jelentkezz be hozzám. Csodás magas rezgésű oldó energiákkal várlak ezoterikus stúdiómba: személyre szóló tanácsadással, spirituális terápiákkal, energetikai tisztítással, ha felkeres. Vállalok online videóhívásos előre egyeztetett foglalkozást is – fél órás, órás, másfél órás  időkvantumban – érdeklődj a részletekről nálam.
Engedd, hogy a kozmikus energiák vezessenek ebben a nagy változást hozó hónapban.  Áldásos lehetőségeket kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Tízmilliószoros napok 2024-ben

A teremtő napokon pozitív megerősítéseket használj!

A 10 milliószoros napokat, különleges csodatévő napoknak tartják, ezen a napon minden amire gondolunk, amit teszünk, többszörös energiát kap, befolyásolva a jövőnket.

2024. február 24.
2024. május 23.
2024. július 9.
2024. október 23.

A tízmilliószoros napok kristályai: az Ametiszt kristály – a spiritualitás köve, a Rózsakvarc kristály – a feltételnélküli szeretet köve, és a Citrin kristály – a bőség köve.


Gondolj arra, hogy ezen napon valami jó fog történni veled! Lehet hallgatni rezgésszint emelő zenéket – emeljétek a rezgésszinteket, hangoljátok fel a csakráitokat. Mindenképpen a jóra összpontosítsunk, a pozitív gondolatokra. A gondolat teremtő akarat, amire gondolsz az erősödni fog – szerencsésre, sikeresre fordíthatod vele az életedet.
Fontos az is, hogy legyünk hálásak mindenért, amit csak eleddig elértünk – az Univerzum ereje által energiánk megsokszorozódik, a hála érzet egy nagyon magas rezgésszintre emel.
Ha ezen a napon pénzt költesz, kérd azt, hogy a kiadott pénz a Világot gazdagítsa és megsokszorozódva térjen vissza hozzád.
Légy türelmes magaddal és másokkal is – tégy valami jót ezen a napon. Légy vidám, inspirálj motiválj – mondj egy jó szót, küldj egy ölelést, egy mosolyt másoknak.
Kerüld a negatív gondolatok, a vitás helyzeteket, engedd el a félelmeidet, és hangold magad pozitívra. Csak olyat tégy és adj másoknak, amit te is szívesen elfogadnál.
Áldásos csodás lehetőségeket kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Az elengedés-megbocsátás-békülés hetében!

H  e  t  i     t  a  r  o  t
Január 29-től február 4-ig.

Szabadulj meg a mérgező gondolatokhoz, a blokkoló helyzetektől, aggodalmaktól, rossz szokásoktól amik nehezítik az életedet. Tisztító kúráknak is jó ideje lehet. A hét energiája a harmonizálásnak kedvez – a vénuszi-jupiteri rezgésekben –  erre tehetsz átalakító, tudatos lépéseket. A társad a tanítód, mindig segít neked abban, hogy lelkileg gyógyulhass, fejlődhess, magasabb szintre lépj. Beszélgess el vele a közös jövőtökről. Kapcsolat tisztításra is jöhetsz hozzám – szeretettel várom a Hölgyeket mágikus energiákkal.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
A mozi-színház kellemes program lehet – hasznos a szellőztetés. Nem ajánlatos műteni a a csípőtájat, az epét és a veséket. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek.  Kedvező az idő a hétfői napban a hajvágásra, keddtől a hajmosásra, bőrápolásra, tisztító- és fogyókúra elkezdésére ás a fogorvosi vizitre.  A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – legyetek figyelmesek! (A Hold a Mérleg jegyében jár, január 29-én, csütörtökön 4:09-kor lép át a Skorpió vizes jegyébe.)
A Válaszutak VI. – dönts a szíved szerint.
Helyzet tisztázó kommunikációra legjobb lesz a hét elejének energetikai tere. Teremts tiszta helyzetet a marsikus-merkúri rezgésekben, így léphetsz csak előre sorsdolgaidban – jó, ha tudod, hogy a a rendezetlen ügyek blokkokat képezhetnek. Új problémamegoldó ötleteink születhetnek az uránuszi erőtérben. Békülést segítő energiákkal – csakra-aura tisztítással várom a Hölgyeket ezoterikus stúdiómba – de online foglalkozásra is benevezhettek.


A hét vége víz elem minőségben lesz.
A meditáció igazi lelki emelkedés lehet – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  A fogyó- és tisztítókúrát tovább folytathatod, bőrápolásra, kozmetikára kedvező az időtér a hét közepében – a fogorvosi vizitre a csütörtök lesz a jó nap – a hajvágást péntek-szombat inkább halaszd el, mert csomóshaj-és korpa kialakulásához vezethet.  A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek sorsfordító  üzenetekkel üzen az Univerzum – vegyétek a jeleket.  (A Hold a Skorpió jegyében jár, február 4-én, vasárnap 7:27-kor lép át a Nyilas tűz jegyébe.)
A Halál XIII – elengedés, újbakezdés.
Lélekoldásnak, harmonizálásnak kedvez a hét közepe a neptunuszi energiákban. Békülni, megbocsátani most jobban lehet – ne őrizz haragod a szívedben. A plútós rezgések segítenek az oldásban. Kapcsolódj a jelenlevő vénuszi energiákban ez segíthet a társad megértésében.  Február 2-án portál nap lesz! Vigyázz mit kívánsz, mert az Univerzum hallgatózik! https://asajah.hu/csodanapok/
Lélekwellneszre is jöhetsz hozzám – Felsőbbrendű Én lélekgyógyítást segítő angyalos vezetett meditációra jelentkezz be.

A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Az hegyvidéki túra kellemes időtöltésnek ígérkezhet – hasznosnak a lazító masszázs. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Hajmosásra, bőrápolásra, kozmetikára remek lesz a hétvége időtere és a fogyó-tisztítókúrát is tovább folytathatod. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse –  használjátok ki a jó lehetőségeket!  (A Hold a Nyilas jegyében jár, február 6-án kedden 13:08-kor lép át a Bak föld jegyébe.)
A Pápa V. – kapcsolódj,hangolódj a felsőbb világokhoz.
Az elengedéshez kapunk kedvező rezgéseket – engedj el minden olyan dolgot, ami lehúz, ami akadályoz téged.  Egyébiránt pedig mindenféle spirituális gyakorlatnak kedvez a téridő a Nyilas holdban – kapcsolódhatsz szellemi-lelki vezetőidhez is mély meditációban.  Elengedő fehér mágiás szertartásra is kérhetsz időpontot tőlem – bátran egyeztess velem.

Karmaoldásra is kedvező lesz a hét energetikája – itt az ideje a tisztításnak. Angyalos karma-oldást elindító szertatással segíthetek ebben, ha felkeresel. Hozd magad harmóniába, hogy jobban ráláthass sorsdolgaidra, és bölcs, okos döntéseket hozhass. Inkorponáld őrangyalod csodás óindiai nevével – vele magasabb önbizalommal, sikeres előrevivő lépéseket tehetsz, sorsutadon vezet.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: http://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
http://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
http://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
http://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
http://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
http://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A tanácsadó egy ébresztő ember

Sorsutazásban


Életed során több emberrel találkozhatsz – de minden találkozás sorsszerű. Van olyan ember aki azért jön, hogy egy-egy nehézségen átsegítsen azzal, hogy útmutatást ad neked. Van aki fizikailag, érzelmileg támogat, talán úgy tűnhet hogy Isten küldte őket.
Néhányan csak egy időszakra lépnek az életedbe, hogy tanulj és növekedj, fejlődj és gyarapodj. Ők azok, akik békét hoznak, és megnevettetnek, észrevetetik veled a világ szép arcát, és mosolyt csalnak az arcodra. Vannak olyanok, akik arra tanítanak meg, amit még sosem csináltál – ezzel hihetetlenül nagy örömöt adnak neked.


A tanácsadó egy ébresztő ember.
A tanácsadó, tanító lehet avatott, megszentelt személy, lehet egy öreg lélek, aki előző életéből hozott tudással ad segítséget, lehet olyan ember, akin keresztül az Univerzum súghat neked – de semmiképpen sem helyetted gondolkodik, ezt felejtsd el. És amit ad, annak hatalmas értéke van. S onnan tudod, hogy ő az, aki segíthet neked, hogy a közelében megnyílsz, rá tudsz hangolódni a rezgéseire, jól érzed magad a szentélyében. Emlékszel, amikor megszentelt figyelemmel hallgattalak Téged?


A ‘sorsemberek’ neked segítenek – a lélektársad segít megtanulni egy leckét. Az előző életbeli rokonaink akkor amikor a karmarendezéshez, az spirituális adósság rendezése ideje jött el, földi angyalokat küld az Univerzum emberek személyében, a tanítód segít megvilágosodni, egy elakadt élethelyzetben ad jó tanácsot, vagy épp eltérít egy nagy hibás gondolattól téged.


A sorsemberek élni tanítanak, sorsot építeni segítenek Neked.A Sors – ha jó úton járunk, akkor – jutalmaz. Azzal a csodálatos érzéssel, amit úgy hívnak boldogság.
Fél órás, órás, másfél és két órás foglalkozásokkal várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba. Hétvégén is vállalok tanácsadást, de online is kereshetsz, előre egyeztetett videóhívással. Szeretettel, lélekölelésem:
 

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot-elemző mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu