NAPI ÜZENET kategória bejegyzései

Advent második vasárnapjára

Karácsonyi ünnepkörben

“Az ádventi várakozás lényege szerint: várakozás arra, Aki van; ahogy a szeretet misztériuma sem egyéb, mint vágyakozás az után, aki van, aki a miénk.” – Pilinszky János


Ezen a hétvégén a Szeretet, Harmónia, Tolerancia, Türelem, Hála angyala, Chamuel Arkangyal látogat meg. Imáinkban, meditációinkban szeretteinknek is kérjünk szerencsés áldásos lehetőségeket. Meggyújthatjuk a második gyertyánkat az adventi koszorúnkon.
https://asajah.hu/adventi-erenyek-adventi-kisertesek-adventi-probak/
Légy szeretteid körében, ha teheted. ÁLDOTT ADVENTET! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Ünnepvárás

H e  t  i     t  a  r  o  t
december 11-től december 17-ig.

Újhold hetében járunk!
Most lesz érdemes előrelépni, tenni sorsdolgainkban. A hét elejében jelenlevő marsikus energiák a cselekvésre ösztönöznek, a szakrális ünnepben.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Válaszutak VI. – szívbéli döntések.
A jelenlevő merkúri-vénuszi-szaturnuszi energiákban kapcsolati válaszutak nyílnak meg: akik összetartoznak egymást segítve, együtt fejlődve haladnak. Most aki kirezeg az nem a te embered. Akivel dolgod van az veled van. Minden kapcsolat tükör, és tanítás is egyben. Most szembenézésre van idő: Te kivel vagy, mit mutat neked a partneredet. Miért vagy vele? Sajnálod, tiszteled, szereted? Sok kérdés merülhet fel benned, tisztázd magadban, és tégy rendet a szerelmi életedben. Kapcsolati jóslással, párkapcsolat-elemzéssel, kapcsolat tisztítással, összehangolással szeretettel várlak.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A lazító masszázs igencsak jól eshet – de a természetben járás is remek ötlet. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat.  Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Tisztító-és fogyókúrára, kozmetikára, bőrápolásra, hajmosásra jó időzítésben leszel a hét elejében. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek kedvező lehet a hét eleje – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Nyilas jegyében jegyében jár, december 13-án, szerdán 16:32-kor lép át a Bak föld jegyébe.)


A Mágus I. – bölcs tanítások – új jövő felé fordulás.
A hét közepe az újholddal köszönt. A Nyilas újhold, az év utolsó újholdja tüzes energiákkal üdvözöl. Utat mutat, új lehetőségeket jelölve változásra inspirálhat a jupiteri energiákban. Érdemes mély meditációban kapcsolódni Szellemi-lelki vezetőidhez, Őrangyaloddal, Felsőbbrendű Éneddel az áldásos neptunuszi energiákban. Családi dolgok megbeszélésének, jövőtervezésnek is lesz most jó ideje. Szentelj minőségi időt szeretteiddel való kapcsolódásban. Jövőbenéző tarot-elemzéssel is jöhetsz hozzám – de őrangyal behangolással is kereshetsz az adventi programban.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A hosszabb séta, az olvasás is könnyed kikapcsolódás lehet. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat, és az izületeket. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  A masszőrödet és a kozmetikusodat is felkeresheted – hajmosásra is remek az időtér.  Az újholdban régi rossz szokásokat könnyebb lesz elhagynod, és egy pozitív életmódra váltanod. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehet a hét eleje – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Bak jegyében jár, december 15-én, pénteken, 18:56-kor lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)

A Hold XVIII. – lélekhangolás, lélektisztulás.
Lecsendesedésre lelki hangolásra, lélektisztulásra kedvező az időtér energetikája. A hétvégi időtérben advent harmadik angyalát hívhatjuk meg – és meggyújthatjuk a harmadik gyertyát az adventi koszorún – egyre csak közeledünk a karácsonyhoz. Legyünk figyelmesek az adventi erényekre, és hangolódjunk a szent ünnepre a vízöntő holdban. Előző életbeli lélekwellnesre: előző életbeli auraolvasásra várom a hölgyeket a misztikus szeánszban.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
A hegyi túra jó ötlet, a friss levegőben – a lakás átszellőztetés pedig hasznos lehet. Nem ajánlatos műteni a visszereket és a lábszárat. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Hajmosásra, festésre, kozmetikára, kéz-köröm és bőrápolásnak kedvez a hétvége energetikája.  A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek kedvező lehet a hét eleje – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Vízöntő jegyében jegyében jár, december 17-én, vasárnap, 20:58-kor lép át a Halak víz jegyébe.)


Találd meg a középpontodat, lelki békédet, őszinte beszélgetésre törekedj. Ha valóban hiszel önmagadban és a teremtő Univerzumban megvalósíthatod régi terveidet. Az újhold mágiában hálával szenteld meg kérésedet. Tedd fel magadnak a kérdést: mi az amiben megújulhatsz, mi az amiben változtathatsz. Kezdj el szembenézni önmagaddal, tudd hogy a belső megújulás vezet el a sikerhez. Ha nagy lelki terhed van – oldással is kereshetsz. Béküléshez, megbocsátáshoz lelki wellnessel várlak.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.

Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: http://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
http://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
http://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
http://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
http://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
http://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Erősítsd a hitedet!

Advent Szent Angyalai vigyázzanak rátok!

Amikor bízol önmagadban és a sorsban össze vagy kapcsolva az Univerzummal. Ha aggodalmat érzel önmagadban, akkor eltávolodtál a forrástól, hited megingott. Térj vissza az eredendő erődhöz – kapcsolódj össze Felsőbbrendű Éneddel. Éld meg életed minden óráját a derű békéjével – cseréld le a negatív gondolataidat pozitívra.
Adventi angyalos programokkal szeretettel várlak: https://asajah.hu/angyalos-tanfolyamok/


Most érdemes letenni a múlt terheit, oldásnak is jó ideje lehet. Békülésre, és megbocsátásra is jó kedvező energiák vannak.
Ha valami nem működik közelíts hozzá másképp – az újszerű  lehetőségeket keresd – ne ragadj le a megszokásnál, mert azzal csak leblokkolod magad. Az új idők új  eseményeket hozhatnak – tekintsd a feladatra máshogyan és megtalálod a legjobb megoldást.
A marsikus-uránuszi időtérben hamarosan a Nyilas Újhold köszönt be – készülhetsz a teremtésre. Készíts programot: erősítsd a hitedet, kövesd a szíved! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Oldás, blokkoldás, és minden más:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Áramolj a pozitív energiákkal

Minden lehetőség előtted.

Ha pozitív embereket, szeretnél vonzani magadhoz – neked kell emelned a saját vibrációdat. Ha panaszkodsz, alacsony rezgésű lelkeket, és történések vonzol – a hiány terébe taszítod magad.  Magas rezgésszinten pozitív személyek, események, és lehetőségek találnak rád – a jó sorsod közelít feléd, szerencse-bőségáldás.
https://asajah.hu/hogyan-emelheted-a-rezgesszintedet/

A magas rezgésszinten élők nem kritizálnak, nem beszélnek ki másokat – lélekből élnek, emelnek másokat. Az alacsony rezgésszinten élők a harag és az irigység, kritizálás alattomos rezgésben áskálódva, lehúznak, mérgeznek másokat. Ne közelíts hozzájuk, kerüld el őket, igazi energiavámpírok – gonosz erőket működtetnek.
Csendesedj el az adventi kísértések és próbák idején és beszélgess a lelkeddel. Gyógyítsd meg lelki sebeidet – nézz szembe a félelmeiddel, és győzd le a negatív rezgéseket. Emeld magad a fénybe. Nyisd ki a lelkedet: szeresd magad, engedd el a kishitűséget. értékes, és szerethető vagy, megérdemled a jót. Hidd el, hogy nagyszerű dolgokra születtél, hegy tökéletes isteni terv részese vagy.

Havonta érdemes energetikai tisztítást kérni. A blokkok törlődnek általa, szabad utat kapsz az álmaidhoz.  Jelentkezz be hozzám – egyeztess velem az órás programra. Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket magas rezgésű stúdiómba.
Ne feledd, amikor megbocsátasz gyógyulsz, amikor elengedsz, fejlődsz Az Élet jót akart neked, az Univerzum érted vigyáz – csodás utazást. ÁLDÁS RÁD! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Luca napi varázslat

Ez évben december 13-án, újhold idején lesz Luca napja.

Luca napja  azokról a varázslatokról szól, amivel a szerelmet vonzhatjuk be az életünkbe. A kapcsolaterősítő energiáknak a legnagyobb varázslatos hatalmuk van ma – nem babonaság: hagyomány. Most a Nyilas újhold erőteljes rezgésében még nagyobb energiák szabadulnak fel.
Szerelmi angyalos fehér mágiára várom, megszentelt térben december 13-tól december 20-ig azokat a Hölgyeket, akik a lélektársukat szeretnék bevonzani, avagy a már meglévő szerelmi kapcsolatukat szeretnék megerősíteni!
Grátisz: kapcsolati rontás vizsgálat, szívcsakra tisztító behangolás-harmonizálás.


A mágikus-misztikus programra mától lehet regisztrálni – időpont egyeztetéssel kereshettek.
Kívánom, hogy légy boldog ! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

A Neptunusz direktbe fordul

December 7-én a Neptunusz direkt mozgásba vált és előre indul a Halak jegyében.

A Neptunusz az egyetemes szeretet jelölője aktívba fordulásával megnő az intuitív, érzékfeletti érzékelés, az együttérzés, és az empátia. Ha meditációdban lecsendesedsz, meghallhatod  a Felsőbbrendű Énedet.


Tisztábbá válik a gondolkodás.  Felébredsz, tisztán átláthatod sors-életdolgaidat.  Különbséget tudsz tenni lényeges, és lényegtelen között. Ez arra ösztönöz, hogy légy bátor és változtass azon, ami már nem okoz örömöt.
Az aktív rezgések segítik a sorsmunkánk beteljesítését. Új ötleteink születhetnek. Inspirációs lendületes erővel megvalósíthatjuk régi, új álmainkat.
A Neptunusz őrzője Asariel arkangyal.  Asariel felel a megérzésekért, a képzeletért, a miszticizmusért, akárcsak a csalódásért, tévedésért, hozzá kell fordulni, ha tévútra vezettek.


Ha önbizalomhiányod van, vagy nem tudod merre az arra kereshetsz ezoterikus tanácsadással,  harmadikszem csakra tisztítással, sorsút opciókkal, jövőbetekintő tarot elemzéssel.
Tégy azért, hogy a legtöbbet hozd ki ezen időszakból. Szerencsés lehetőséget kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Boldog Mikulást!

Úton a Mikulás

A Mikulás – december 5-án este érkezik – másnap december 6-án, Miklós napjának reggelén már bonthatjuk ki az ajándékokat. A mi családunkban szokás kedveskedni ilyenkor is egymásnak – ezt a napot mindig izgatottan várom.
https://asajah.hu/uton-a-mikulas/


A Világ tele van olyan csodás ajándékokkal, amikre a Te neved van írva. Álmodj nagyokat, az élet túl rövid ahhoz, hogy szomorú légy – zárd ki a visszahúzó gondolatokat. Ne foglalkozz ostoba pletykákkal. Búcsúzz el azoktól, akik mérgezik a lelked, azokkal tölts az idődet, akikre bármikor számíthatsz.
BOLDOG MIKULÁST MINDENKINEK! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó


Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Adventben – beszélgess a lelkeddel!

A Karácsonyi ünnepkör Advent első vasárnapjával kezdődik el.

Az adventi időszakának négy hete egyben a befelé figyelés időszaka is – a lelünk legmélyén levő érzelmek kimondásának időszaka. Ideje van a meghittségnek, a bensőséges, intim megéléseknek, együttléteknek is – kapcsolatunknak egy magasabb minőségre helyezésének. Adventi kísértések: https://asajah.hu/adventi-erenyek-adventi-kisertesek-adventi-probak-2/


Az adventi koszorú egy spirituális szimbólum. A hagyomány szerint a négyből három gyertya lila, ez a szín a bűnbánatot és a lelki előkészületet jelenti katolikus értelmezésben. Az ezoterikus tanok szerint az ibolyaszín a spiritualitás, az ezoterikus képességek színe. A negyedik gyertya rózsaszín, ha hagyományos koszorút készítünk. Ez az örömöt és a szeretetet, a boldogságot jelképezi.
Advent első gyertyáját gyújthatjuk meg ma – ezzel kezdetét veszi a belső lélekmunka. Kitűnő időszak felvenni a kapcsolatot meditációban szellemi-lelki vezetőinkkel. Isteni szeretet energiákat közvetítenek az égiek.
Most érdemes letenni a múlt terheit, oldásnak is jó ideje lehet. Békülésre, és megbocsátásra is jó kedvező energiák vannak.
Mindenképpen törekedjünk a harmóniára, a belső béke állapotára. Ha tehetjük, szeretteink körében gyújtsuk meg a Béke angyalának gyertyáját az Adventi koszorún. Lelkünkben üdvözölve Mihály Arkangyalt a hit, az erő és védelem angyalaként. Mert ő megköti a gonosz erőket, erőt bátorságot ad és tisztító-gyógyító erejével megerősíti bennünk a hitet – áthangol a szeretet rezgésére.


Azt kívánom, hogy ahol gyűlölet van oda szeretet kerüljön, ahol sérelem van oda megbocsátás. Ahol széthúzás, oda egyetértés. Ahol tévedés, oda igazság, ahol kétség, oda hit. Ahol kétségbeesés, oda remény, ahol szomorúság, oda öröm érkezzen!
Nyílj meg és mutasd ki az érzelmeidet – és áraszd a fényedet a csodálatos Adventben.
A karácsonyi ünnepkörben is szeretettel várom azokat a Hölgyeket, akik spirituális programokat keresnek.

Áldott Adventet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A Mikulás hetében!

H  e  t  i    t  a  r  o  t
december 4-től december 10-ig.

A csodás adventi lélekemelő időben a marsikus-nap energiák a spirituális gyakorlatokra, lélekfejlesztő munkának adnak majd jó alkalmat. Lélekwellnesre várom szeretettel ezen a héten a spirituális Hölgyet!


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Nap XIX.  – családi-lelki programok.
Családi, érzelmi dolgaink át- és megbeszéléseknek lehet jó ideje a hét első napjaiban a Hold-Merkúr-Jupiter rezgésekben. Elengedésre is jó az időpont – engedd el a régi lejárt hitrendszered és nézd az életedre friss, új pozitív hittel. Törekedj a külső-belső harmóniára. Hálaimára kedvező napok vannak, hívd az őrangyalodat magad mellé minden nap. Oldással, blokkoldással, kapcsolatok lélekszintre hangolásával is kereshettek.
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Az ünnepi készülődés a legjobb kikapcsolódás lehet – hasznos a takarítás. Nem ajánlatos műteni a beleket és az emésztő rendszert Legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Tisztító-és fogyókúra elkezdésére remek időpont a hét elejének energetikai tere. Hajvágásra is kitűnő az időpont, és a kozmetikusodat is felekeresheted. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehet a hét eleje – vegyétek észre a jó lehetőségeket! (A Hold a Szűz jegyében jegyében jár, december 6-án, szerdán 17:34-kor lép át a Mérleg levegő jegyébe.)


Az Akasztott XII. – érzelmi-lelki megújulások.
A továbblépésnek, megújulásnak, lelki beszélgetéseknek kedveznek az energiák. Békés rezgésekkel kapcsolódj szeretteidhez. A Mikulás-csomagról ne feledkezzetek meg: készülj a családodnak valami kedves meglepetéssel. Kapcsolódj szellemi-lelki vezetőidhez – tőlük meditációban csodás megoldást segítő gondolatokat kaphatsz. Jövőtervezésre is jó lehetőség mutatkozik a merkúri-jupiteri rezgésekben. Szívcsakra tisztító terápiás megoldással várom a Hölgyeket szeretettel.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a mindenféle művészeti program – hasznos a természetben járás. Nem ajánlatos műteni a csípőtjat, az epét és a veséket. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Kozmetikára, hajmosásra, szerdán hajvágásra remek az idő – a fogyó- és tisztítókúrád is tovább folytathatod. A Nyilas,a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek! (A Hold a Mérleg jegyében jegyében jár, december 9-én, szombaton 4:34-kor lép át a Skorpió vizes jegyébe.)


A Válaszutak VI. – szívbéli nagy döntések.
Békülésre, megbocsátásra hangold magad a szent adventi hétben – a vénuszi energiák segítik az efféle törekvésed.Személyre szóló kapcsolati tanácsadással segíthetek, ha elakadtál a kapcsolati munkádban, keress fel.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Remek program lehet az olvasás, a meditáció – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket.Legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz.  Kozmetikára, bőrápolásra kedvező az idő, a hajvágást inkább halaszd el, mert korpa, és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek sikeres napjai lehetnek a hétvégében – az áldásos Adventben. (A Hold a Skorpió jegyében jegyében jár, december 11-én, hétfőn 12:11-kor lép át a Nyilas tüzes jegyébe.)

A Vénusz – Szaturnusz – Jupiter rezgésekben emeld fel a lelkedet a szeretet rezgéséhez. A hétvégében már Advent második hete kezdődik el –  meggyújthatjuk a második gyertyánkat az adventi koszorún.  Az Advent angyalok áldása kísérjen benneteket!
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha elakadnál, blokkokat kapnál, keress fel – kérj időpontot, egyeztess velem.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.

Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: http://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
http://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
http://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
http://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
http://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
http://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A szeretet hónapjában

Decemberi energiák

Télelő – Álomhava – Szent Karácsony hava

A decemberi téli, erőpróbáló időben a feszült energiákban is maradj pozitív,  diplomatikus. Gondolkozz rugalmasan, megfontoltan és összeszedetten. Vizsgáld meg és fontolt lépéseidet.  Keresd az örömforrást, és a sikerélményeket.
A tarot nagy arkánumból ezen időszakra A Pápa V. – A Torony XVI. – és A Mágus I. lapot húztam: Az Univerzum támogat Téged, bízz a gondviselésben. A jövőtervezési idődben alakítsd át az életed. Adj helyet az újnak, a jobbnak, a magasabb rendűnek. Kreatív önbizalommal cselekedj, urald az életedet tudatos, optimista gondolkodással.
A tél arkangyalai: Cassiel, Uriel,  Ariel és Zadkiel – imagináld őket angyalszertatásban, hogy céljaidban sikert arass.


A hónap legfontosabb napjai:

December 1-én a Merkúr a Bakba lép át és december 23-ig ott is marad. Gátolja a  spontenaitást, de a tervezésre, és célok felállításának kedvező ideje lesz.

December 4-én a Vénusz belép a Skorpióba, és ott is marad december végéig.  Ez az időszak érzelmileg igencsak szenvedélyes lehet.

December 7-én a Neptunusz direkt mozgásba vált. Tisztábbá válik a gondolkodás – légy bátor és változtass azon, ami már nem okoz örömöt.

December 13-án Újhold köszönt be aránk a Nyilas jegyébe. Az Uránusz energiákban nagy változtatások lendülete találhat meg bennünket – kapcsolódj a sorsfordító energiákhoz.

December 22-én a Nap a Bak jegyébe lép át – ez a Téli Napforduló ideje  – készülhetsz a Lencsemágiára!

December 24,  25, 26-án  Szent Karácsony napjaiban  az érzelmi jóllétünkre koncentráljunk. Töltsenek minél több minőségi időt szeretteitekkel. Figyeljetek a kommunikációra kerüljétek a vitákat. Angyali segítőket is hívhatunk a Szentestében.

December 27-én a Telihold üdvözöl bennünket a Rák jegyébe. Elengedésre kerülhetnek most a  negatív családi minták, és az önértékelési  problémák.

December 31-én Szilveszter napján a Jupiter elindul égi útján. Lelkes energiákban, új ötletekkel, biztosabb akarattal, léphetük át az Új évbe.


Még bővebben a napi tarot jegyzeteimben olvashattok. Ha elakadnál sorsdolgaidban havonta érdemes személyre szóló tarot-elemzést kérni – a jövőbe nézni – esetleg éves elemzést nézni. Minden elemzéshez grátisz: csakra-aura-meridián tisztítás és energetikai szint emelés jár ajándékba – várom a Hölgyeket angyalos stúdiómba.
Sikeres, szerencsés hónapot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.
 

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu