ENERGIAGYÓGYÁSZ kategória bejegyzései

Ha késik az igazi szerelem

Annak talán valami bonyolult, talán valami egyszerű oka van.

Ha mégsem jön a párkapcsolat és már jó ideje egyedül vagy, érdemes megnézni az okát,  hogy elkezdődhessen a blokkoldás. Az önismereti foglalkozás megmutatja, hol a blokk, hol a gond.
Ha ez előző kapcsolatot még nem felejtetted el, és nem engedted el –  düh, harag van benned – az elengedésre összpontosítunk.
Ha csalódásod blokkol, akkor a veszteség feldolgozással foglalkozunk.
Ha előző életbeli trauma miatt kishitűség tart fogva, akkor a személyiségeden dolgozunk.

Megnézzük azt is, nincs rontás, átok, vagy negatív elementál rajtad – mindenképp a tisztítással kezdünk.


Ezoterikus terápiára jelentkezhetsz, ahol oldással elindítjuk a programot, hogy megérkezve az én-szeretet állapotába, önmagad találhass, és a teljes felépített személyiségeddel, erős  akaratoddal, csodás kisugárzásoddal rád találjon a szerelem.
Ha Te is dolgozol önmagadon – beleállsz a női létedbe – a program sikeres lesz: kell általában négy alkalom, órás időkvantumban.

Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba, de online megoldásra is kérhetsz időpontot.  Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Angyalok márpedig vannak!

Angyalos foglalkozások – terápiák – tisztítások

– őrangyal behangolás-inkorponáció
– karmaoldás angyali imaginációval
– sorsangyali vezettetés kérése – elakadt élethelyzetre
– angyal üzenetek közvetítése
– átok-rontás, szellem levétel Istenangyal jelenléttel
– auravédelem arkangyali erőtérrel
– energetikai blokkoldások, oldások angyali rezgésekkel
– elhunyt szeretettel kapcsolatfelvétel-búcsú – gyászterápiában
– megoldatlannak tűnő élethelyzetekre angyalmágia
– szerelmi angyalmágia: bevonzás, összerezegtető angyali áldás
– ház-szentelő angyali áldás
– angyaljóslás: angyal tarot – személyre szóló sorsikus üzenetek 2024-re.

Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba, de vállalok online – előre egyeztetett videóhívásos foglalkozást is, érdeklődj a részeltekről nálam. Angyalos tanfolyamaimra is lehet regisztrálni.
Az ezotéria angyalai áldása szálljon Rátok! Lélekölelésem: 

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

AsAjAh Stúdió

Spirituális tanácsadás ezoterikus Hölgyeknek!

Egyszerű, életjobbító dolgokat tanítok nagyszerű Embereknek. Köszönöm, a sok ajánlást és megkeresést – Hálafény!
– fél órás,
– órás
– másfél
– két órás
időkvantumokra jelentkezhetsz be hozzám, de vállalok videóhívásos előre egyeztetett foglalkozást is. Ha szerencsés vagy, akár aznapra is kaphatsz időpontot tőlem!

Megteremtem azt a biztonságos teret, ahol szégyenérzet nélkül beavathatsz a lelki gondjaidba. Lehetsz előttem önmagad, meghallgatlak, és megértelek. Segítek feltárni azokat a tényezőket, amelyeket magad ellen használsz tudattalanul. Hiszem, hogy a közös munka során, a személyes változásokon keresztül jobbá tudod tenni az életedet.
Megszentelt figyelemmel hallgatlak, empátiával, együttérzéssel rád hangolódva fogadlak, ha felkeresel angyalos stúdiómba. Grátisz: energetikai tisztítás.

LÉGY BÁTOR, ÉS KÉRJ IDŐPONTOT TŐLEM!

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Bejelentkezéskor jelöld meg pár szóban a témát, amiben megoldást keresel, a foglalkozás alatt a  terápiát segítek megtalálni hozzá.
Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Bejelentkezés: délelőtt 10-től este 20-ig
Személyes fogadóidő a stúdióba a hét minden napján és hévégén is: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres foglalkozás – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Hangold magad fényre!

H e t i   t a r o t
június 10-től június 16-ig.

A meggondolt, tervszerű cselekvés ajánlott a földies energiákban, Napisten havában. A Bika Marsban egészségünkre és fizikai jólétünkre összpontosítsunk.
Június 13-ig Nap-Szaturnusz kvadrátba érünk. A feszült-depis energiákban tudatosan optimizmussal légy jelen. Kerüld a kritikus, elutasító helyzeteket, embereket – megértő figyelemmel fordulj társaid felé.
A vénuszi-szaturnuszi kvadrát elviszi mindazt, ami nem áll harmóniában, ami időtálló és minőségi, azt egy magasabb szintre emelheted.

„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, aaz égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje (hétfő, kedd) tűz elem minőségben lesz.
A rokonlátogatás csodás szeretet-program lehet – hasznos a testedzés. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az eret és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Rendszeresen hidratáljatok – ha szomjas vagy, az már a kiszáradás jele. Kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló- és erősítő masszázsra, hajmosásra, hajvágásra remek időben lehetsz. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – legyetek éberek!  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, június 12-én, szerdán 7:38-kor lép át a Szűz föld jegyébe.)
Az Ördög XV. – Rendezetlenség, diszharmónia, káosz. A hét elejében jelenlevő szenvedélyes Bika-Mars-Plútó energiákban feszült rezgésekben leszünk. Ereszd ki a mérgedet, a dühödet és a haragodat vezesd le, tombold ki magadat sporttal. Ha ez nálad nagyobb mérteket ölt – keresd mindenképp szakember segítségét. Fontos, hogy óvd a lelki békédet, emeld fel magad a fénybe – ne add oda energiádat a sötétségnek. Az ametiszt, a nyugalom köve: oldja a stresszt, lecsillapítja az ingerlékenységet, eloszlatja a haragot, oldja a feszültséget, a félelmet és a szorongást. Használhatod karkötőként is a nehéz időkben. Energetikai tisztítással várom a Hölgyeket, szeretettel órás időkvantumban.

A hét közepe ( szerda, csütörtök ) föld elem minőségben lesz.
Az olvasás, vagy a növényápolás szép időtöltésnek ígérkezhet – hasznos lehet a takarítás. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  Fogyasszatok friss, zöld salátákat is a főétkezésekhez. Hajvágásra, regeneráló- és erősítő masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra kitűnő lesz a téridő energetikája. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – legyetek éberek!  (A Hold a Szűz jegyében jár, június 14-én, pénteken 20:11-kor lép át a Mérleg levegő jegyébe.)
A Hold XVIII. – Lélek lelkiség – intuíció. A hét közepében jelenlevő merkúri-szaturnuszban ne hozzunk nagyobb döntéseket. Empátiával, türelemmel legyünk, hozzuk magunkat egyensúlyba. Kerüljük el okosan a vitás-veszekedős összetűzéseket – a békére törekedjünk. Engedd el a félelem, és bizonytalanság világát – kapcsolódj az álmaidhoz. Nézz szembe a tudatalattiddal, vond el energiáidat a destruktív erőktől, emeld fel magad tudatossági szintre – ne hagyd, hogy kétségeid megtévesszenek, hamarosan újjászülető lehetőség jön. Hangold magad mentális boldogság. Képzeld el az aurádban arany fényben ezt a mágikus számsort: 97 13 527 – gondolatban aktiváld a számokat. Békülést segítő angyalos mágiával, félelem-stresszoldással is kereshettek – online időpont egyeztetéssel is.

A hét vége (péntek, szombat, vasárnap) levegő elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet mindenféle kulturális program – hasznos a szellőztetés.  Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az zsírok. olajok lesznek. Egyetek zamatos-lédús gyümölcsöket, akár desszertnek is kiváló lehet. Hajvágásra a péntek jó lesz, a masszőrödet és a kozmetikusodat is felkeresheted – hajmosásra-festésre a szombati-vasárnapi nap jobb lesz. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek, és az Oroszlán napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – legyetek éberek! (A Hold a Mérleg jegyében jár, június 17-én, hétfőn 8:37-kor lép át a Skorpió víz jegyébe.)
A Diadalszekér VII. – Elmozdulás – a félelmek meghaladása, bátorság. Önérvényesítő útrakelés. Erős akarat erőddel legyőzöd a problémákat. Az előtted álló változás életed szerencsés kiteljesedését ígéri. Az ikrek-vénuszi rezgésekben telik a hétvége – kissé szétszórtak, felületesekké lehetünk – figyeljünk magunkra, és csatlakozzunk türelmesebb oldalunkhoz. Az indiai Sai baba Tulsi füstölő elűzi a nehéz gondolatokat, harmóniára hangol – használd. Beszélgetésre, ötletelésre-tervezgetésre is kedvező rezgések lesznek. Jövőbenéző tarot-elemzésre, negyedéves jóslásra: számmisztika-asztrológia – bejelentkezéssel, időpont egyeztetéssel regisztrálhatsz.


A Mars-Plútó kvadrát is önmérséklésre int – magabiztos hittel haladj a céljaid felé. A merkúri energia az Ikrekben a felnőttes kommunikációban igen sokat segít, béküléshez is ad jó nagy adag energiát, és gördülékenyen intézhetjük hivatalos ügyeinket is. Kirándulásra, komfortzóna elhagyására, új emlékek megélésére is remek lesz a hétvége energetikája.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonéve éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Energetikai rezgésszint emelés

Energetikai tisztításokra invitálom az ezoterikus Hölgyeket!

„Ha jól érzed magad a bőrödben, és nem azon töprengsz folyton, hogy milyennek kellene lenned, akkor jóval magabiztosabb leszel.” – Daniel Gottlieb, amerikai pszichológus


Az alábbi programokra jelentkezhetsz be hozzám:

-csakra-aura harmonizálás – hogy teljes fényedben ragyogj
-energetikai szint emelés – hogy pozitív dolgokat vonz be
-immunrendszer erősítés – hogy távol tartsd a betegségeket
-gyógyító energia átadása – testi-lelki gyógyulásra
-oldás, blokkoldás – test-lélek-szellem hangolás
-rontó, önsorsrontó energia levétele – áldás energiák

-fogyásban segítő energia – hogy visszatalálj eredeti önmagadhoz
-szívcsakra tisztítás – emeli a kisugárzásodat
-entitánsok levétele, elhunyt lélek Fény hazába emelése
-tudat és harmadikszem csakra tisztítás – hogy meghalld a belső hangodat
-vezetett tisztító, rezgésszint emelő meditációk – lélekwelnes
-őrangyal behangolás (inkorponáció)  a magas rezgésszintért
-önbizalom erősítés – pozitív létre hangolás.

A tisztító terápiás energetikai kezelés segít, hogy újra önmagad legyél. A tudat tisztul, a gondolatok a helyes útra térnek, újra teljes egész leszel – világod kiteljesedik. Órás programokra várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba – egyeztess velem. Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Angyal jóslás – Ikrek újholdra


ŐRANGYAL
Az őrangyalod segít neked, ha hívod, ha kéred, és támogat, veled együtt rezeg. Tudd, hogy nagyon szeret téged, szeretete feltétlen és határok nélküli. Azért van veled, hogy előre haladhass spirituális utadon és másokat is támogathass.

MIHÁLY ARKANGYAL

Ebben a pillanatokban Mihály Arkangyal is melléd áll és segít, támogat Téged. Arra kér, hogy beszélgess vele, teljes nyíltsággal önts ki neki a szívedet és beszélj a gondjaidról. Mihály Arkangyal akárcsak a többi angyal képes egyszerre több helyen is megjelenni, idő és tér nem akadály számára.

SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉS

Bízz benne, hogy az Univerzum megadja Neked a spirituális fejlődés lehetőségét. Minden pillanatban szeret, vezet, támogat és véd Téged. Add át neki aggodalmaidat.

A csodás lapokat dr. Doreen Virtue Angyalokkal gyógyító jóskártyájából húztam – az angyalok vezették a kezem.
Őrangyal inkorponálással, angyal tanfolyammal, személyre szóló angyal jóslással, angyal mágiával, angyalos tértisztítással, angyalos inga tanfolyammal is kereshettek: várom a Hölgyeket!  Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati choach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Ikrek újholdban

Kozmikus fordulópontban

Június 6-án, csütörtökön, 14 óra 37 perckor az Ikrek újholdat köszönthetjük.  Egy új holdhónap kezdődik,  egy teremtő időszak indul el. A vénuszi-szaturnuszi sorsikus energiákban új lehetőségek érkeznek. Békülni, megbocsátani most jobban lehet. Ahol eladtál, ott nézd más szemmel a dolgokat. Hozd egyensúlyba magad, keresd a középpontodat. Ragadj meg minden jó alkalmat a szintlépéshez. Kapcsolati, anyagi önértékelési, elengedési, lezárási továbblépési idő van: vedd kezedbe a sorsodat, irányítsd az életedet.


A külső-belső megújulás ideje jött el – meditálj rá, Te miben szeretnél megújulni? Légy nyitott az új emberekre, az új eseményekre – keresd mindenben az áldást.
Tűzz ki célokat, hívd segítségül az angyalokat –  tudatosítsd magadban, hogy eléred az álmaidat.
Engedd el a sértettséget, mindent a szeretet szemével élj meg. Törekedj a harmóniára és a lelki békére.
Van, akinél az újhold inaktív marad, ne ess kétségbe – hamarosan áldásos dolgok történnek, ha megőrzöd a hitedet és a pozitivitásodat. Ha nem így lenne, érdemes rontásvizsgálatot kérned.


Erre a csodás napra a Kazanlár-féle tarotból A Válaszutak VI. lapot húztam. A szabad szívből jövő döntések mindig a legjobbak. Ha válaszút előtt állsz a szívedre hallgass – így nem csalódhatsz. Kabbalisztikus eredete a V betű vagy a héber abc-ben a Vau. A Vau több hangot tartalmaz: éppen úgy U-O-W, mint V („fau”). Hieroglifaként „halászcsáklyát” jelent vagy „nemes rizst”. Lexikailag ez a betű-szó a héberben, arabban és perzsában ugyanaz, mint az „és” kötőszó. Kötőszó, amely szavakat és mondatokat köt össze. Jelképe minden dolognak, ami összeköt, magába fogad, összegyűjt, beilleszt.
Ha egy ügyhöz vagy egy ember életéhez csatlakozunk, akkor választunk. Úgy, ahogy útközben egy kereszteződésnél el kell döntenünk, melyik úton menjünk tovább, hogy célunkat kerülő nélkül elérjük.
Kedvező pozícióban a Szeretők kártya helyes, szabadon jött döntésre utal és arra int, hogy jobb a legnehezebb utat választani, amíg az a legjobb. Kedvezőtlen pozícióban rossz döntéstől óv minket. Az egyszerűbb utak nem jobbak.


Az Időkapuban Hekamjah Őrangyal áll, ő a nyolcadik kerub, aki uránuszi energiáival Raziel Arkangyal irányítása alatt áll. azt üzeni, ha igaz úton jársz, csodákat fogsz megtapasztalni. Szólítsd meg, őt imagináld, hogy támogasson életcélodat megvalósulásában.
Este készülj fel lelkileg is az újhold mágiára. Fontos, hogy lélekből, mély érzelmekből teremts, adj időenergiát a vizualizált képeknek. Mély hálával köszönd meg az Univerzum Teremtő Erőinek a segítséget – bízz a megvalósulás erejében.
Tarot lapjaidat és ásványköveidet, kristályékszereidet, szerencsekövedet is szerencsés most feltölteni a mágikus energiákkal.
A holdséta most is javallott akár gyedül, akár a kedveseddel – romantikázni mindig jó. Töltekezzetek be a misztikus energiákkal.
A tértisztításra is remek időben vagy, a tibeti fehér mágiásat javaslom, és szeretettel ajánlom: időpontot előre egyeztethetsz velem.


Az Ikrek Újhold segít, hogy nyitottá válj minderre – tudatosan gondold át lépéseidet és helyesen cselekedj.  Rugalmasan  és bölcsen használd gondolataid teremtő erejét. Kapcsolataidban légy nyitott, bátor kezdeményező – tudatos tisztázó, és empatikus, konstruktív szervező.
Adj helyet az újnak, az új impulzusoknak.
Elengedő teremtő mágiával, fényre-hangoló energiákkal, ezoterikus szertartásokkal, sorsfordulati jóslással, angyali tisztító meditációkkal, angyalmágiával, energetikai kezelésekkel várom az ezoterikus  Hölgyeket, angyalos stúdiómba – időpontot egyeztetni szükséges.

Szerencsés új kezdeteket kívánok Mindenkinek! Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Elakadások, tévutak a sorsúton

Energetikai tisztítással várom a Hölgyeket!

Ha elakadnál blokkokat tapasztalnál a sorsutadon, mindig érdemes rontásvizsgálatot kérned.
Van, amikor egy-egy blokk adódik, hogy nem a saját sorsutadon jársz. Gátolhatnak negatív, önkorlátozó gondolatok is, kioldatlan karmák. Ilyenkor egy önismereti konzultációt ajánlom – amely felfedi az önsorsrontást,  kioldja a félelmeket és visszavezet az élettervedhez. Hatásos ezoterikus terápiát végezhetünk, a foglalkozás alatt angyalokat is imaginálhatunk hozzá.
Van, amikor valaki gonosz gondolatokkal rontást teszt valakire, és ezért állandósul az elakadása; és van olyan, hogy egy asztrális elementált szerkesztve megköti az illetőt, és elveszi a szerencséjét.
(A rontó energiát alkalmazó személy komoly karmát követ el – ami ebben az életében utoléri. A karma kiegyenlítődést minden esetben a  szellemvilág felügyeli.) Ha fekete  energiák vannak rajtad akkor az átokrontás levételt javasolom számodra. Kedvező esetben egyszeri, súlyosabbnál négyszeri alkalommal.

Amikor bejelentkezel a vizsgálatra én már látom, hogy mi a gond –   érzékelem az aurádat.  Egyeztetés alapján órás időkvantumban tudlak fogadni, személyes foglalkozással – ha a családodra is szeretnél tisztítást kérni, külön egyeztethetünk.
https://asajah.hu/rontaslevetel-energetikai-tisztitas/
A tisztítás-hangolás után visszatalálhatsz az eredeti sorsutadra. Kívánom,  hogy legyen boldog, áldásos életed – elérd azt, amire vágysz. találjanak rád a sikeres lehetőségek. Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Ezoterikus programok – 2024 június

AsAjAh stúdió – programajánló

„Ne vess el semmit, amíg nem értetted meg, ne fogadj el semmit, amíg nem értetted meg.” – Rudolf Steiner

LÉLEKWELLNES
https://asajah.hu/leszakadt-lelekreszek-visszahivasa-2/

FELSŐBBRENDŰ ÉN – GYÓGYÍTÓ ANGYALMEDITÁCIÓ
https://asajah.hu/felsobbrendu-ened-az-isteni-onvalod-lenyegeben/

VEZETETT TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓK
https://asajah.hu/vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok/

ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
https://asajah.hu/orangyal-behangolas-inkorponacio/

ANGYAL TANFOLYAM I.
https://asajah.hu/majusi-angyal-tanfolyam/

ANGYAL TANFOLYAM II.
https://asajah.hu/angyal-tanfolyam-ii/

ANGYAL TAROT – tanfolyam
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

SZIMBÓLUMOS ANGYAL MÁGIA TANFOLYAM
https://asajah.hu/36095-2/

SZERELMI ANGYALMÁGIA TANFOLYAM
https://asajah.hu/angyalvarazslat-2/

ISTENANGYALOS sigil-mágia tanfolyam
https://asajah.hu/sigil-magia/

ÚHULLÁMOS EZOTÉRIA – Spirituális lélekgyógyászat – újhullámos ezotéria
https://asajah.hu/spiritualis-lelekgyogyaszat-ujhullamos-ezoterikus-pszichologia/

TANFOLYAMOK: Védelmi tanfolyamok – átvezető technikák – szellemlevétel – rontáslevétel – energetikai tisztító rituálék – tértisztítás.
https://asajah.hu/tavasztol-indulnak-az-uj-tanfolyamok-asajah-studio/

ENERGETIKAI TISZTÍTÁSOK – REZGÉSSZINT EMELÉS
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

INGA TANFOLYAM
https://asajah.hu/inga-tanfolyam-spiritualis-holgyeknek/

TISZTÍTÓ RITUÁLÉK
https://asajah.hu/tisztito-ritualek/

TAROT KONZULTÁCIÓK
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

VIDEÓHÍVÁSOS MEGOLDÁSOK
https://asajah.hu/messengeres-foglalkozasok/

Amennyien a fenti időpontok nem megfelelőek számodra – hívj és rugalmasan egyeztethetünk másikat a személyes, egyéni foglalkozásra!
Videó hívásos megoldást is vállalok, előre egyeztetéssel – érdeklődj a részletekről nálam, a face cseten üzenetben. Ebben a hónapban is várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba. Szeretettel-lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Egy teremtő időszak veszi kezdetét

H  e  t  i    t  a  r  o  t
június 3-tól június 9-ig.

Eseménydús, intenzív energiákat megmozgató hétnek nézünk elébe. Most a Jupiter, a Merkúr, a Neptunusz és a Szaturnusz rezgése uralja az eget – plejádi energiákkal megfűszerezve. Elengedéshez, és újra tervezéshez kapunk jó esélyt az újhold erejével: kapcsolat harmonizálásra, gyógyításra is kedvező energiákkal áld az ég. Az Ikrek újholddal egy teremtő időszak veszi kezdetét.

„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje ( hétfő, kedd ) föld elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a növénygondozás – hasznos a rendezkedés, takarítás: feng-shui frissítés. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyasszatok idény gyümölcsöket – szuper vitaminforrás. Fogyó-és tisztítókúra elkezdésére, kozmetikára-bőrápolásra remek lesz a hét elejének energetikai tere – fogorvosi vizitre azonban kedvezőtlen. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – legyetek éberek!  (A Hold a Bika jegyében jár, június 5-én, 10:36-kor lép át az Ikrek levegős jegyébe.)
A Diadalszekér VII. – Sorsúton való haladás, fejlődés, siker energiák. Június 3-án a Merkúr az Ikrek jegyébe lép.  A kommunikáció, ügyintézés is jobban haladhat, de szerencsés lehet utazásra is ezen időszak. Június 4-én Merkúr-Jupiter együttállás lesz. – Jó hírek érkeznek: optimizmust hoz ezen időszak karrier, munka, anyagiak, kapcsolatok terén. Szerencsés lehetőségek, események jöhetnek, barátságok köttethetnek. Konfliktus rendezésre, megbeszélésekre remek időszak jön el a vénuszi energiákban. Ha nem így lenne rontáslevételre érdemes bejelentkezned: hangoltasd magad fényre.


A hét eleje ( szerda, csütörtök ) levegő elem minőségben lesz.
A zenehallgatás lélekemelő program lehet – hasznos a szellőztetés: pince, padlás, a lakás minden helyisége. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Hidratáljatok rendszeresen – utazáshoz is vigyetek magatokkal vizes palackot. Hajmosásnak, fogorvosi vizitnek kedveznek az energiák – szerdán a kozmetikusodat is bátran felkeresheted – a fogyó-és tisztítókúrád, ha van benned lelkesedés és akarat sikeresen tovább folytathatod. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre!  (A Hold az Ikrek jegyében jár, pénteken június 7-én, 14:41 -kor lép át a Rák vizes jegyébe.)
A Mágus I. – Tudatos, pozitív gondolkodás, kreativitás ideje. Az Ikrek Újholdat csütörtökön 14:39-kor üdvözölhetjük: csodás új ötleteink születhetnek. Elengedésnek és harmonizálásnak is kedveznek az energiák. Egy csodás teremtő időszak indul el. Jövőbenéző tarot-elemzéssel várom az ezoterikus Hölgyeket – jelentkezz be hozzám, egyeztess velem az órás programra.

A hét eleje (péntek, szombat, vasárnap víz elem minőségben lesz.
A családdal töltött minőségi idő kedves program lehet – hasznos a nagymosás, ha kedvet kaptál rá. Nem ajánlatos műteni a gyomrot, a nyombelet és a melleket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A főétkezésekhez fogyasszatok friss, zöld salátákat – hasznos ásványi anyaggal töltekezhettek. A hétvége időterében kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló- és erősítő masszázsra jó időben lehetsz. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek jó fordulatot hozhat a hétvége időtere – ragadjátok meg a jó alkalmakat!  (A Hold a Rák jegyében jár,vasárnap június 9-én, 21:28-kor lép át az Oroszlán tüzes jegyébe.)
A Mértékletesség XIV. – Harmónia teremtés: tisztulás, gyógyulás időszaka. A hétvége időtere a szaturnuszi-vénuszi energiákban a gyógyulásnak, gyógyításnak, mély lelki beszélgetéseknek, és a végleges lezárásnak is kedvez. A Mars a Bikába lép át – meggondoltabb, átgondoltabb tervezéssel, léptekkel haladunk céljaink megvalósításában. A magasabb világokkal is felveheted a kapcsolatot – hasznos tanácsokat kaphatsz szellemi-lelki vezetőidtől. Aura-csakra-meridián-nadi hangolással, energetikai feltöltéssel várom angyalos stúdiómba a tisztulni vágyódó Hölgyeket!

Gyógyítsd meg amit harmonizálni lehet, emeld fel egy magasabb minőségi szintre életedet, és engedd el, ami már nem boldogít, csak megbetegíti a lelkedet – hagyd kirezegni a nehéz, fájó érzelmeket. Elemezd a helyzetet, bocsásd meg és fogadd el a történteket.
Elengedő-oldó, blokkoldó energiákkal, csodás lélekhangoló angyalos meditációkkal várom az ezoterikus Hölgyeket a lélekgyógyulás hetében.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam: https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu