ENERGIAGYÓGYÁSZ kategória bejegyzései

Ünnepvárás

H e  t  i     t  a  r  o  t
december 11-től december 17-ig.

Újhold hetében járunk!
Most lesz érdemes előrelépni, tenni sorsdolgainkban. A hét elejében jelenlevő marsikus energiák a cselekvésre ösztönöznek, a szakrális ünnepben.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Válaszutak VI. – szívbéli döntések.
A jelenlevő merkúri-vénuszi-szaturnuszi energiákban kapcsolati válaszutak nyílnak meg: akik összetartoznak egymást segítve, együtt fejlődve haladnak. Most aki kirezeg az nem a te embered. Akivel dolgod van az veled van. Minden kapcsolat tükör, és tanítás is egyben. Most szembenézésre van idő: Te kivel vagy, mit mutat neked a partneredet. Miért vagy vele? Sajnálod, tiszteled, szereted? Sok kérdés merülhet fel benned, tisztázd magadban, és tégy rendet a szerelmi életedben. Kapcsolati jóslással, párkapcsolat-elemzéssel, kapcsolat tisztítással, összehangolással szeretettel várlak.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A lazító masszázs igencsak jól eshet – de a természetben járás is remek ötlet. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat.  Legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Tisztító-és fogyókúrára, kozmetikára, bőrápolásra, hajmosásra jó időzítésben leszel a hét elejében. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek kedvező lehet a hét eleje – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Nyilas jegyében jegyében jár, december 13-án, szerdán 16:32-kor lép át a Bak föld jegyébe.)


A Mágus I. – bölcs tanítások – új jövő felé fordulás.
A hét közepe az újholddal köszönt. A Nyilas újhold, az év utolsó újholdja tüzes energiákkal üdvözöl. Utat mutat, új lehetőségeket jelölve változásra inspirálhat a jupiteri energiákban. Érdemes mély meditációban kapcsolódni Szellemi-lelki vezetőidhez, Őrangyaloddal, Felsőbbrendű Éneddel az áldásos neptunuszi energiákban. Családi dolgok megbeszélésének, jövőtervezésnek is lesz most jó ideje. Szentelj minőségi időt szeretteiddel való kapcsolódásban. Jövőbenéző tarot-elemzéssel is jöhetsz hozzám – de őrangyal behangolással is kereshetsz az adventi programban.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A hosszabb séta, az olvasás is könnyed kikapcsolódás lehet. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat, és az izületeket. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  A masszőrödet és a kozmetikusodat is felkeresheted – hajmosásra is remek az időtér.  Az újholdban régi rossz szokásokat könnyebb lesz elhagynod, és egy pozitív életmódra váltanod. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehet a hét eleje – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Bak jegyében jár, december 15-én, pénteken, 18:56-kor lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)

A Hold XVIII. – lélekhangolás, lélektisztulás.
Lecsendesedésre lelki hangolásra, lélektisztulásra kedvező az időtér energetikája. A hétvégi időtérben advent harmadik angyalát hívhatjuk meg – és meggyújthatjuk a harmadik gyertyát az adventi koszorún – egyre csak közeledünk a karácsonyhoz. Legyünk figyelmesek az adventi erényekre, és hangolódjunk a szent ünnepre a vízöntő holdban. Előző életbeli lélekwellnesre: előző életbeli auraolvasásra várom a hölgyeket a misztikus szeánszban.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
A hegyi túra jó ötlet, a friss levegőben – a lakás átszellőztetés pedig hasznos lehet. Nem ajánlatos műteni a visszereket és a lábszárat. Legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Hajmosásra, festésre, kozmetikára, kéz-köröm és bőrápolásnak kedvez a hétvége energetikája.  A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek kedvező lehet a hét eleje – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Vízöntő jegyében jegyében jár, december 17-én, vasárnap, 20:58-kor lép át a Halak víz jegyébe.)


Találd meg a középpontodat, lelki békédet, őszinte beszélgetésre törekedj. Ha valóban hiszel önmagadban és a teremtő Univerzumban megvalósíthatod régi terveidet. Az újhold mágiában hálával szenteld meg kérésedet. Tedd fel magadnak a kérdést: mi az amiben megújulhatsz, mi az amiben változtathatsz. Kezdj el szembenézni önmagaddal, tudd hogy a belső megújulás vezet el a sikerhez. Ha nagy lelki terhed van – oldással is kereshetsz. Béküléshez, megbocsátáshoz lelki wellnessel várlak.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.

Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni gyere hozzám angyalozni: http://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
http://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
http://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
http://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
http://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
http://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Erősítsd a hitedet!

Advent Szent Angyalai vigyázzanak rátok!

Amikor bízol önmagadban és a sorsban össze vagy kapcsolva az Univerzummal. Ha aggodalmat érzel önmagadban, akkor eltávolodtál a forrástól, hited megingott. Térj vissza az eredendő erődhöz – kapcsolódj össze Felsőbbrendű Éneddel. Éld meg életed minden óráját a derű békéjével – cseréld le a negatív gondolataidat pozitívra.
Adventi angyalos programokkal szeretettel várlak: https://asajah.hu/angyalos-tanfolyamok/


Most érdemes letenni a múlt terheit, oldásnak is jó ideje lehet. Békülésre, és megbocsátásra is jó kedvező energiák vannak.
Ha valami nem működik közelíts hozzá másképp – az újszerű  lehetőségeket keresd – ne ragadj le a megszokásnál, mert azzal csak leblokkolod magad. Az új idők új  eseményeket hozhatnak – tekintsd a feladatra máshogyan és megtalálod a legjobb megoldást.
A marsikus-uránuszi időtérben hamarosan a Nyilas Újhold köszönt be – készülhetsz a teremtésre. Készíts programot: erősítsd a hitedet, kövesd a szíved! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Oldás, blokkoldás, és minden más:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Pozitív megerősítések

Mindig pozitív dolgokra fókuszálj!

A megerősítések gyors és következetes működésének az a titka, hogy a fejlődésükhöz megfelelő atmoszférát kell kialakítani. A megerősítések olyanok, mint a földbe vetett magvak. Rossz talajon gyengén fejlődnek, gazdag talajban azonban csodásan növekednek.

1. Minden az én érdekemben történik!
2. Képes vagyok pozitív változásokat hozni az életembe, és meg is teszem, most!
3. Minden álmom és vágyam könnyen megvalósul!
4. Céljaim karnyújtásnyira vannak, és hamar elérem őket!
5. Egész nap nyugodt, és higgadt vagyok!
6. Béke és nyugalom honol bennem, és ez másokba is átáramlik.
7. A lehetőségeim végtelenek!
8. Hálás vagyok mindenért!

9. Mindig elérem, amit akarok!

A napi megerősítések elmondása azonban csak egy része a folyamatnak. Ennél is fontosabb, hogy mit teszünk a nap és az éjszaka hátralévő részében.
Minél inkább olyan gondolatok mellett döntesz, amelyek jó érzéssel töltenek el, annál gyorsabban fognak működni a megerősítéseid.
Válassz hát kellemes, pozitív gondolatokat.
Kerüld a vitákat – szeretettel töltekezz. Higgy a szeretetben, a saját utadban, az égiek támogató erejében. A pozitív dolgokhoz, és emberekhez kapcsolódj. Ennyire egyszerű. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–ezoterikus tanító


Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Áramolj a pozitív energiákkal

Minden lehetőség előtted.

Ha pozitív embereket, szeretnél vonzani magadhoz – neked kell emelned a saját vibrációdat. Ha panaszkodsz, alacsony rezgésű lelkeket, és történések vonzol – a hiány terébe taszítod magad.  Magas rezgésszinten pozitív személyek, események, és lehetőségek találnak rád – a jó sorsod közelít feléd, szerencse-bőségáldás.
https://asajah.hu/hogyan-emelheted-a-rezgesszintedet/

A magas rezgésszinten élők nem kritizálnak, nem beszélnek ki másokat – lélekből élnek, emelnek másokat. Az alacsony rezgésszinten élők a harag és az irigység, kritizálás alattomos rezgésben áskálódva, lehúznak, mérgeznek másokat. Ne közelíts hozzájuk, kerüld el őket, igazi energiavámpírok – gonosz erőket működtetnek.
Csendesedj el az adventi kísértések és próbák idején és beszélgess a lelkeddel. Gyógyítsd meg lelki sebeidet – nézz szembe a félelmeiddel, és győzd le a negatív rezgéseket. Emeld magad a fénybe. Nyisd ki a lelkedet: szeresd magad, engedd el a kishitűséget. értékes, és szerethető vagy, megérdemled a jót. Hidd el, hogy nagyszerű dolgokra születtél, hegy tökéletes isteni terv részese vagy.

Havonta érdemes energetikai tisztítást kérni. A blokkok törlődnek általa, szabad utat kapsz az álmaidhoz.  Jelentkezz be hozzám – egyeztess velem az órás programra. Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket magas rezgésű stúdiómba.
Ne feledd, amikor megbocsátasz gyógyulsz, amikor elengedsz, fejlődsz Az Élet jót akart neked, az Univerzum érted vigyáz – csodás utazást. ÁLDÁS RÁD! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Luca napi varázslat

Ez évben december 13-án, újhold idején lesz Luca napja.

Luca napja  azokról a varázslatokról szól, amivel a szerelmet vonzhatjuk be az életünkbe. A kapcsolaterősítő energiáknak a legnagyobb varázslatos hatalmuk van ma – nem babonaság: hagyomány. Most a Nyilas újhold erőteljes rezgésében még nagyobb energiák szabadulnak fel.
Szerelmi angyalos fehér mágiára várom, megszentelt térben december 13-tól december 20-ig azokat a Hölgyeket, akik a lélektársukat szeretnék bevonzani, avagy a már meglévő szerelmi kapcsolatukat szeretnék megerősíteni!
Grátisz: kapcsolati rontás vizsgálat, szívcsakra tisztító behangolás-harmonizálás.


A mágikus-misztikus programra mától lehet regisztrálni – időpont egyeztetéssel kereshettek.
Kívánom, hogy légy boldog ! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

A jövőd a személyes éved tükrében

A személyes évek mindig nagy változást, fejlődést és tanítást hoznak!

A számmisztika az asztrológia társtudománya. A numerológiai elmélet szerint minden számnak egyedi rezgése van. 2024 a nyolcas szám rezgése alatt áll: A 8-as  átalakítja a dolgokat: hatalmas ereje lehet pusztító és teremtő energia is. A 8-as az Igazságosságot is képviseli a világban – sikeres időszakot jelöl.

A jövőd fordulatai a  személyes éveidben is benne rejlik.

Az 1-es személy év az újrakezdés ideje. Egy kilenc éves ciklus indul el. fontos, hogy bízz önmagadban és a eredendő erődben. (Szellemi síkban rezeg.)

A 2-es személyes év: a tervezés ideje. Új lehetőségek, szövetségek érkezhetnek életedbe. Ha ráébredsz saját korlátaidra, hiányosságaidra, esélyed lesz ezeket fejleszteni. (Anyagi síkban rezeg.)

A 3-es személyes év sikerességet ígér pénzügyek és szerelem terén is. Nő a személyes varázsod –  légy mértékletes. (Érzelmi síkban rezeg.)

A 4-es személyes év kihívásokkal, feladatokkal teli időszakot hoz neked. Légy türelmes önmagaddal,  ápold szeretetkapcsolataidat.(Szellemi síkban rezeg.)

Az 5-ös személyes év a sodródás éve. Sikeres lehetsz, ha rugalmas maradsz. (Anyagi síkban rezeg.)

A 6-os  személyes év  sorsfordító döntések helye.  A kihívások idejében fókuszálj a szeretteidre. (Érzelmi síkban rezeg.)

A 7-es személyes éved az önvizsgálat-önelemzés ideje engedd el a múltbéli sérelmeidet. Ha pozitív vagy nem várt pénz is érkezhet. (Szellemi síkban rezeg.)

A 8-as személyes év bőséget hozó időszak – nagy céljaid is megvalósulhatnak. Légy megfontolt mindenben. (Anyagi síkban rezeg.)

A 9-es személyes év a rendcsinálás ideje. Rendezd lezáratlan ügyeidet – új dologba nem érdemes belefogni.  Értékes spirituális fejlődési időszak ez  – előkészíti az 1-es évet. (Érzelmi síkban rezeg.)

Ha szeretnéd tudni bővebben milyen élmények, feladatok, megtapasztalások, kihívások, személyes fejlődési lehetőségek várnak rád a személyes évedben, keresse meg éves elemzéssel. A tarot alapjaként számmisztikát és csipetnyi asztrológiát is használok.
Szeretettel várom tanácsadásaimra, terápiáimra, spirituális foglalkozásaimra az ezoterikus Hölgyeket – grátisz: energetikai tisztítás. Előre egyeztetett videóhívásban is vállalok foglalkozást – érdeklődj a részletekről nálam. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A Neptunusz direktbe fordul

December 7-én a Neptunusz direkt mozgásba vált és előre indul a Halak jegyében.

A Neptunusz az egyetemes szeretet jelölője aktívba fordulásával megnő az intuitív, érzékfeletti érzékelés, az együttérzés, és az empátia. Ha meditációdban lecsendesedsz, meghallhatod  a Felsőbbrendű Énedet.


Tisztábbá válik a gondolkodás.  Felébredsz, tisztán átláthatod sors-életdolgaidat.  Különbséget tudsz tenni lényeges, és lényegtelen között. Ez arra ösztönöz, hogy légy bátor és változtass azon, ami már nem okoz örömöt.
Az aktív rezgések segítik a sorsmunkánk beteljesítését. Új ötleteink születhetnek. Inspirációs lendületes erővel megvalósíthatjuk régi, új álmainkat.
A Neptunusz őrzője Asariel arkangyal.  Asariel felel a megérzésekért, a képzeletért, a miszticizmusért, akárcsak a csalódásért, tévedésért, hozzá kell fordulni, ha tévútra vezettek.


Ha önbizalomhiányod van, vagy nem tudod merre az arra kereshetsz ezoterikus tanácsadással,  harmadikszem csakra tisztítással, sorsút opciókkal, jövőbetekintő tarot elemzéssel.
Tégy azért, hogy a legtöbbet hozd ki ezen időszakból. Szerencsés lehetőséget kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Minden pillanat sorslépés

Minden pillanat sorsdöntés!

LÉGY BÁTOR ÉS KÉRJ IDŐPONTOT TŐLEM!

Spirituális tanácsadás ezoterikus Hölgyeknek.
Fél órás,
órás és
másfél órás foglalkozásokra jelentkezhetsz be hozzám, ha úgy érzed, hogy elakadtál. Segítséget kérni nem szégyen, hanem erő!
Ha szerencsés vagy, akár aznapra is kaphatsz időpontot tőlem.


Egyszerű, életjobbító dolgokat tanítok nagyszerű Embereknek. Szeretettel várlak egyéni, személyes foglalkozásaimra ezoterikus stúdiómba. Nálam nincs tabutéma, velem őszinte lehetsz.
Jó tudni, hogy kamerás messengeren – előre egyeztetett videóhívással! – is vállalok tanácsadást. Hétvégén is jöhetsz hozzám: szombat, vasárnap is tudlak fogadni. Bejelentkezéskor érdemes a témát megjelölnöd. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Ezoterikus programok – 2023. december

Asajah stúdió – decemberi programajánló

“Mindannyian zarándokok vagyunk az élet zarándokútján. Születéskor elhagyjuk az igazi otthonunkat, és utazunk az időn át, míg el nem érjük a halált, mint spirituális célt, útközben pedig ‘másnak’ érezzük magunkat mindahhoz képest, amit magunk körül tapasztalunk.  – Victoria Sweet

LÉLEKWELLNES
https://asajah.hu/leszakadt-lelekreszek-visszahivasa-2/

FELSŐBBRENDŰ ÉN – GYÓGYÍTÓ ANGYALMEDITÁCIÓ
http://asajah.hu/felsobbrendu-ened-az-isteni-onvalod-lenyegeben/

VEZETETT TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓK
http://asajah.hu/vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok/

ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
http://asajah.hu/orangyal-behangolas-inkorponacio/

ANGYAL TANFOLYAM I.
http://asajah.hu/majusi-angyal-tanfolyam/

ANGYAL TANFOLYAM II.
http://asajah.hu/angyal-tanfolyam-ii/

ANGYAL TAROT – tanfolyam
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

SZIMBÓLUMOS ANGYAL MÁGIA TANFOLYAM
http://asajah.hu/36095-2/

SZERELMI ANGYALMÁGIA TANFOLYAM
http://asajah.hu/angyalvarazslat-2/

ÚHULLÁMOS EZOTÉRIA – Spirituális lélekgyógyászat – újhullámos ezotéria
http://asajah.hu/spiritualis-lelekgyogyaszat-ujhullamos-ezoterikus-pszichologia/

TANFOLYAMOK: Védelmi tanfolyamok – átvezető technikák – szellemlevétel – rontáslevétel – energetikai tisztító rituálék – tértisztítás.
http://asajah.hu/tavasztol-indulnak-az-uj-tanfolyamok-asajah-studio/

ENERGETIKAI TISZTÍTÁSOK – REZGÉSSZINT EMELÉS
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

INGA TANFOLYAM
http://asajah.hu/inga-tanfolyam-spiritualis-holgyeknek/

TISZTÍTÓ RITUÁLÉK
http://asajah.hu/tisztito-ritualek/

TAROT KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Amennyien az időpontok nem megfelelőek számodra – hívj és rugalmasan egyeztetünk. Kamerás messengeren – előre egyeztetett videóhívással – is vállalok foglakozást – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyek jelentkezését! Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-lélekfejlesztő
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta
önismereti- és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében.

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Decemberi portálnapok

Misztikus energiákban 

A maják szerint ama bizonyos portál napokon ablak, vagy kapu nyílik az Univerzumra, és az energiák magas rezgésszámon futnak be a földi világunkba. A portálnapok hatalmas energiákkal telítettek – magas rezgéssel, kozmikus hatással jelentkeznek. Mélyen elfojtott érzések-érzelmek is felszínre kerülhetnek. Különleges felismeréseink érkezhetnek a jövőnket illetően éber valóságban, álom formájában – hasznos figyelni a sugallatokra.
Van, aki ilyenkor fáradt lesz és van, aki alvás zavarral küzd és van, aki még érzékenyebb lehet. Tudd, hogy azok a helyzetek, dolgok és emberek melyek most hozzád közel kerülnek, egyáltalán nem véletlenszerű események – az égiek meg akar mutatni neked valamit vele.

A nagyobb energiákat képviselő, kihívást hozó, magas rezgésű portálnapok ebben hónapban:
December 2., december 9-10., december 17., december 23., december 28., december 31.


Ezeken a napokon egyeseknél az intuíciók, előre megsejtések felerősödhetnek – a misztikus energiákban a legjobb meditálni, befelé figyelni, kapcsolódni a fenti világokhoz, szellemi vezetőidhez. Ilyenkor végzem a leggyakrabban a plejádi meditációkat: a nem tér – nem idő fénykamra a kedvencem.
Mivel nagyon magas rezgések vannak, az új kezdetekben is segíthet.
Lehet életmódváltásba kezdeni – gyógyulásra, gyógyításra, angyalmágiára is kiváló minden ilyen nap. De tarot-szeánszra, és tértisztásra is remek energiák lesznek. Érdemes ezekre a napokra előre egyeztetned velem és bejelentkezned hozzám.
Használjátok fel tudatosan a magasfényű energiákat! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig – szombat-vasárnap is vállalok foglalkozást!
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu