Önismereti tanácsadás

A tudatosabb, sikeresebb, örömteli életért

A foglalkozáson megtudhatod a személyes képletedből, hogy mi az, amiben profi vagy és mi az, amiben fejlődhetsz, és mi az, amiben blokkolod magad. Megtudhatod, milyen életet éltél előző életeben, és most mi a spirituális életfeladatod. Milyen munkában lehetsz sikeres, ahol karriert építhetsz. Miben állt a holdad amikor születtél, mi a te női lényed leglényege. Hogyan és miben fejlesztheted magad a megtapasztalásaid által, hogy jobb emberré válj ebben az inkarnációdban. Minden megtapasztalás karmát teremt, egy-egy önbeavatás, fejlődni lehet általa.


A helyes önismeret a személyes sorsenergiádban segít elindulni egy jobb élet felé. Ahhoz, hogy az igazibb életet élj meg kell tanulnod magadat jól szeretni, tisztelni és elengedni a sérelmeidet, meggyógyítani a lelkedet. Ha teljes vagy, rendben vagy, kerek egész vagy – akkor jönnek a jó dolgok!
Oldó, blokkoldó terápiákkal segíthetek a tudatos haladásban és a blokkoldásban. Jelentkezhetsz Te is programra – egyeztess velem. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Időpont egyeztetés: délelőtt 10-től este 20-ig.
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: