Tarot konzultációk – Asajah

 

SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS – ASAJAH STÚDIÓ

A tarot konzultáció jóval több, mint egy általános jóslás!

Először is  fény derül arra, hogy mi a neved jelentése a tarot lapok szerint. Ez azt is tartalmazza, hogy mire kell, vagy lehet figyelned az életed során felbukkanó lehetőségekben. A sorslapokat kapjuk meg így, azt az utat, amit önmagadnak megírtál. Mindehhez a Kazanlár-tarot  varázslatosan misztikus lapjait használom.
Majd előző életbeli választott lehetőséget jelenit meg, és a mostani küldetési feladatot is tartalmazza. A spirituális lehetőségeidet mutatja meg.
Azután pedig a  számmisztikai elemzés a személyes évedet mutatja meg. Azt, hogy miben tudsz fejlődni konkrétabban, illetve a sorsfordulatot is jelöli.
Majd megismerkedhetsz az őrangyaloddal, a boldogság angyaloddal, az arkangyaloddal és a bőségangyaloddal is. A lehívások és idézések lehetőségét is megmutatom neked.
Ha a sorsévedre vagy kíváncsi a  megismerheted az asztrológiai képleted alapján részletesebben a hónapok szerint.  Megtudhatod milyen feladatok, kihívások várnak majd rád a személyes évedben. megtudhatod.
Ha  pedig egy bizonyos problémakör érdekel mint pld. a pénzügyek, vagy az egészség, akár a szerelem, talán a drámák, a válaszutak opciókkal is megismertetlek. Döntési lehetőségek szerint – a válaszutakat fogják mutatni a lapok. Mi történhet ha egyik, ha másikat szeretnéd…Minden energia, minden változhat – a te döntésed szerint, a te választásod szerint. Ahogy te változol, veled változik minden…így írod át az életed.
De lehet hogy épp arra vagy kíváncsi, hogy mi a küldetésed, milyen pályát válassz, vagy hogy születhet-e gyermeked, kivel nyissál vállalkozást, üzletet…stb.
Egy korrekt minden fontos kérdésre választandó konzultáció másfél órás – és lehet hogy nem azt fogom mondani, amit hallani szeretnél, hanem azt, amire szükséged lesz a fejlődésedhez, a tudatos döntésedhez. Nem olyan, hogy ha valami negatív dolog közelegne azt elhallatnám. Mert tudni kell mindent, amit az élet eléd tesz -a rosszat hogy megértsd, s talán kikerülhesd, a jót pedig, hogy motiváljon erőt adjon, és inspiráljon!  Az ülés alatt nem a lapokat fogjuk összeolvasni, hanem a kártyán felüli látás-hallás erejével azt is át tudom adni neked, amit számodra a szellemvilág üzen.
Minden tarot konzultáció ajándéka a csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emeléssel – amely egyben átok, rontáslevételt is tartalmazhat.
És ha van amit még hozzácsatolnál, pld. egy szerelmi jóslás arra is rugalmasan szentelünk majd időt.
De sok minden más is segíthetek Neked – oldás, blokkoldás, auraolvasás,  stb…  és még sok mindenféle terápiás lehetőségek várlak szeretettel. Amiben még segíteni tudok neked az alábbi linkre kattintva találod meg: https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

És ha voltál már nálam sorselemzésen – most pedig egy sorsfordulati döntése előtt állsz – és egy kérdésedre választ keresnél,  akkor jelentkezhetsz nálam  egy rövidebb konzultációra is, – ami egy fél órás kivitelben vár rád.  Segítek abban, hogy tudatosan és okosan gondolkozzál.
Érdemes mindenképp a témát megjelölni, azt  amiben segítséget szeretnél kérni.  Bejelentkezni, időpontot egyeztetni telefonon lehet – de a problémáddal kapcsolatosan  a facén cseten is érdeklődhetsz.

Szeretettel várom a spirituális úton levő, exoterikus, ezoterikus  hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – tarot- számmisztika – csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a külföldiek, ill. vidéken élők számára.
Bejelentkezni délelőtt 10-től este 20-ig lehet – hétvégén is!
Budapest,Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/