2023 arkangyala Raziel angyal

Raziel Arkangyal a csodás létező

 

Az előző életeidből származó blokkok gátolhatják, hogy megtaláld a szerelmet, hogy felismerd a hivatásodat, hogy bőségben élj, vagy hogy harmóniát érezz magadban. Raziel arkangyal, akit gyakran neveznek a Karma Angyalának is, segít feloldani ezeket a blokkokat. Neked szól ez a meditáció, ha bepillantanál az előző életeidbe, és ha úgy érzed, már mindent kipróbáltál, de semmi sem segített.


Meditáció Raziel Arkangyallal:

Helyezkedjetek el kényelmesen. Üljetek le egy párnára, vagy feküdjetek el. Miután becsuktátok szemeiteket, lazítsátok el testeteket. Hívjátok Raizel Arkangyalt, hogy legyen veletek végig a meditáció alatt…Lassan haladjatok, a lábujjaitoktól felfelé a fej irányába.
Amikor már teljesen ellazultatok, lássatok magatok előtt egy hatalmas sziklát, amiből egy kristálytiszta forrás ered. Lassan sétáljatok oda a vízhez, mossátok meg arcotokat, igyatok belőle. Érezzétek, ahogy a víz megtisztít benneteket! Tisztára mossa testeteket, lelketeket, szellemeteket. Nyugodtan mosakodjatok meg a vízzel. Ha úgy érzitek, mossátok meg lábaitokat. Ha fáj valamelyik testrészetek, óvatosan cseppentsetek oda a forrás vízéből.
Aztán kövessétek a forrás útját. Látni fogjátok, ahogy a forrás a sziklák között egy kis tavat hozott létre. Sétáljatok oda a tóhoz. Vessétek le ruháitokat, és fürödjetek meg a kristálytiszta vízben, a sekély tóban. Érezzétek, ahogy a víz kiold belőletek minden feszültséget. Adjátok át a víznek félelmeiteket, kétségeiteket, betegségeiteket; és hagyjátok, hogy a víz lágyan ringasson benneteket. A víz átvesz tőletek minden negatív érzést, minden negatív gondolatot, minden negatív energiát. Érezzétek, ahogy megkönnyebbül testetek, lelketek, szívetek. Minden rendben van. Egészségesek vagytok. Szívetekben béke, és szeretet. Isten, a Fény körbeölel benneteket.
Ha úgy érzitek, hogy már minden fájdalmat átadtatok a víznek, lassan gyertek ki a partra. Találtok ott egy arany-sárga törölközőt. Töröljétek vele szárazra magatokat, majd öltözzetek fel. Ha úgy érzitek szükséges, akkor pihenjetek még egy kicsit a sziklás parton gyönyörködve a kristálytiszta tó vizében. Aztán szép lassan, mélyeket lélegezve nyissátok ki szemeiteket úgy, hogy először lefelé nézzetek…

Köszönjétek meg az Arkangyalnak a felajánlott szeretetet!
Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
 

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu