A BARÁTSÁG VILÁGNAPJÁRA!

Július 30. a Barátság Világnapja

“Minden szeretet gyanús, mert önzés és fukarság lappang hamujában. Csak a barát vonzalma önzetlen, nincs benne érdek, sem az érzékek játéka. A barátság szolgálat, erős és komoly szolgálat, a legnagyobb emberi próba és szerep.” – Márai Sándor

Genetikailag hasonlítunk a barátainkhoz. A génállományunk körülbelül egy százalékban megegyezik azokkal az emberekkel, akiket a barátainknak választunk-, derült ki egy nemrég megjelent tanulmányból. A hasonlóság mértéke körülbelül annyi, mint a negyedfokú unokatestvéreknél.

Talán el sem tudjuk képzelni milyen is lenne az, ha nem hívhatnánk fel késő este egy barátunkat, barátnőnket, és ne mesélhetnénk el neki, milyen jó élményben vagy rossz dologban volt részünk. Jó az, ha ott áll valaki mellettünk és támogat, szeret, és szinte testvérként fogad el minket. Együtt indulhatunk el vele megnézni egy filmet, nevethetünk, vagy közösen sírhatunk… És lehet, hogy idős korunkban is ő lesz az, aki megkérdezi majd, hogy vagyunk.

Mindannyiunk életében fontosak a barátok, a világnap pedig jó alkalom ennek kimutatására.

Energetikailag is jó ez a nap arra, hogy régóta nem látott barátokkal vegyük fel újra a kapcsolatot. Szuper alkalom egy baráti beszélgetésre, egy közös fotóra – gyűjtsetek együtt új élményeket, emlékeket!
Lehet most jóvátenni régi sérelmeket, enyhíteni lelki sebeket – karmát tisztítani a Vénusz-retrográdban!
Újraéleszteni egy nagy adag szeretettel régi barátságokat, megbocsátani hibákat, tévedéseket.

Egy barát örök időkre barát, akár támaszra van szükség, akár az örömök megosztására. Akár jó, akár rossz idők járnak ránk, egy barát mindig jelen van, kész a megosztásra, a szolgálatra, a meghallgatásra…. egyszerűen csak ott van.

Íme pár ötletet arra, hogyan ünnepelhetjük meg a barátságot: Menjünk ki piknikezni a parkba, alkossuk újra az első közös fotónkat. Küldjünk egy (virtuális) képeslapot. Idézzük fel a legfurcsább, legviccesebb, legmeghatóbb közös élményünket. Nézzünk meg néhány részt a kedvenc sorozatunkból. Kapcsoljuk ki a telefonjainkat és egy kávé, egy jeges tea mellett beszélgessünk, nosztalgiázzunk kicsit a tegnapról – tartsunk egy igazi nőcis bulit ma: menjünk el együtt színházba, moziba, koncertre – szervezzünk valami meglepit. A párom a legjobb barátom, mi együtt ünnepelünk.

Ezen a csodás júliusi hétvégén Boldog ‘Barátság Világnapját‘ kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu