A Fény napjai – Őszi nap-éj egyenlőség!

2021. szeptember 22-én szerdán, közép-európai idő szerint 21 óra 21 perckor veszi kezdetét az Ősz.

A fordulati nap az új kezdetek lehetőségét hozza el – ilyenkor szoktuk az áldásos lencsemágia szertartást kezdeni. A lencse a bőség az egészség, a szépség szimbóluma.


Lencsemágia:
Készítsétek el a lencsefőzeléket szeptember 22-én, hús nélkül, ízletesen. Főzés közben hangolódjatok a misztikus energiákra, és gondoljatok arra, hogy a most készülő étel anyagi biztonságot, bőséget, az új kezdetek lehetőségét és fényt visz majd az életetekbe. Gyújthattok gyertyát, hallgathattok meditációs zenét, békés-örömben varázsoljatok.
A lencséből a nap-éj egyenlőség napján, majd az azt követő két napon is fogyasszatok pontosan hét kanálnyit.

Az első napon (szeptember 22-én, szerdán) gyújtsatok gyertyát, merjetek ki hét kanálnyi lencsét, s miközben elfogyasztjátok, csakis arra gondoljatok, hogy ételetek anyagi biztonságot, bőséget, és új kezdeteket ad nektek az anyag szintjén.

A második napon (szeptember 23-án, csütörtökön) ugyanabban az időpontban, mint előző napon, megint gyújtsatok gyertyát, ismét merjétek ki tányérotokba a hét kanálnyi lencsét, s elfogyasztása közben csakis arra gondoljatok, hogy ételetek fényt, és új kezdeteket ad életetek lelki szintjeinek.

A harmadik napon (szeptember 24-én, pénteken) szintén ugyanabban az időpontban, mint az előző két napon, újra gyújtsatok gyertyát az étkezés előtt, és miközben megeszitek a hét kanálnyi lencsét, csak arra gondoljatok, hogy ez az étel biztonságot, bőséget, és fényt ad nektek életetek szellemi szintjeire.

Ez a mágia nem egyszerű étkezés, hanem egy misztikus ősi varázslat. Végezzétek a szertartást relaxált állapotban, lecsendesedve – ha szeretteiteket is meghívjátok a varázslat ereje megsokszorozódik, a közös erő nagyobb siker. A gyertyát a szertartás végén gyertyakoppintóval oltsd el, semmiképp se fújd el!
Jóllétben, bőségben, biztonságban és új kezdetekben gazdag varázslatos őszt kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel – Hálafény:

 

Asajah
spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász–angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu