A Jupiter a Kosba lép

Egy szerencsés időszak veszi kezdetét.

December 20-án, kedden a Jupiter a Kos jegyébe lép át, és 2023 május 15 között ott is marad.  A Jupiter az öröm, a termékenység az optimizmus és a  bőség bolygója. A Kos jegyében járva  a lendület, az önbizalom felerősödik –  a tüzes energiák lelkesedéssel töltenek el. Segítenek elindulni valami új felé. A Jupiter bolygó angyala Zadkiel arkangyal –  az igazság, a nagylelkűség, a kegyelet, a barátság védőangyala.


A Jupiter a Kos jegyében, segítő energiát ad ahhoz, hogy kiálljunk magunkért, és hitünk, meggyőződésünk szerint éljünk és cselekedjünk. Ezen időszak egyeseket önzővé, másokat, szenvedélyessé tehet. Mindenképpen fejlődésre tanít, és toleranciára késztet – legyünk nyitottak mások véleményére. Arra ösztönöz, hogy kerüld a konfliktusokat, és az agressziót. A Kosban járó Jupiter elképesztő energiákat szabadít fel, fokozza a szabadságvágyat és termékenyebbé tesz.
Ha szeretnéd tudni mi vár rád ezen időszak alatt,  keress meg személyre szóló negyedéves tarot elemzéssel. Jó tudni, hogy kamerás messengeren – előre egyeztetett videóhívásos – foglalkozással is kereshetsz.
Szerencsés, sikeres időszakot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:  

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta

önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: