A kisugárzásoddal vonzol

Ha változást akarsz az életedben, változtatnod kell a gondolkodásodon!

Hogyan érd el azt, hogy jól érezd magad és egyre jobban, hogy pozitív gondolataid legyenek tudat alatt is? Hogyan válj pesszimistából optimistává, hisz ez az alapja annak, hogy a vágyaidat be tud vonzani az életedbe.
Minden gondolat egy érzelmet indít el benned, amit kisugárzol magadból. Még ha nem is tudsz róla, de állandóan, a nap 24 órájában, minden nap ez történik.
Abból tudod meg, hogy milyen rezgéseket bocsátasz ki az Univerzum felé, hogy hogyan érzed magad.
Ez a Te iránytűd.
És az Univerzum olyan eseményeket, helyzeteket, körülményeket, embereket, dolgokat fog számodra hozni, ami azt az érzést adják neked, amit kisugárzol magadból.
Ha jól érzed magad, akkor jó dolgok fognak történni veled.
A tudatalattiban az évek során rengeteg program, hit vésődött be.
Hogy ezek milyen programok, pozitív vagy negatív, azt abból tudod, hogy a jelenlegi helyzeted, kapcsolataid, életed milyen, mennyire vagy elégedett.
Ha nem olyanok a körülményeid, amilyennek szeretnéd, akkor bizony vannak benned olyan negatív idegpályák, negatív programok, negatív hitek, blokkok, amik akadályoznak abban, hogy elérd a céljaidat, vágyaidat.
Ahhoz, hogy ezeket a programokat, negatív hitrendszereket, blokkokat, amiket az életed folyamán szedtél össze, át tud írni a tudatalattidban, ahhoz erőfeszítésre lesz szükség. Be kell iktatni az életedbe új szokásokat.
Hisz, ha változást akarsz az életedben, változtatnod kell a gondolkodás módodon, szokásaidon. Nem gondolkozhatsz és nem hihetsz ugyanúgy, ahogy eddig tetted. Az elején ez biztos nehezedre fog ez esni, de a kezdeti sikerek láttán, már örömmel fogod csinálni. – N. P.

Tudatalatti blokkoldással várom a hölgyeket szeretettel: energetikai agykontroll – negatív hitrendszer törlése –  blokkoldás – rezgésszint emelés – csakra hangolások. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta

önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: